Curiozitati despre treaba asta cu dragostea
Scris 17 February 2010 - 07:40 PM
Scris 17 February 2010 - 08:16 PM
Dusmanila, la Feb 17 2010, 07:40 PM, a spus:
Unele fete/femei vor barbati rai pentru a-i schimba, pentru a-i domestici. Asta este scopul lor.
Asta se trage din copilarie, depinde foarte mult de tatal ei. Daca tatal ei a fost un betivan, un agresiv, si-a batut nevasta,etc femeia va dori un barbat la fel pentru a-l schimba pentru ca nu a putut sa faca acest lucru in copilarie.
Barbatii cuminti sunt plicticosi, nu au ce sa mai schimbe la ei.
Scris 17 February 2010 - 08:35 PM
Dusmanila, la Feb 17 2010, 07:40 PM, a spus:
Am citit ce ai scris si m-am cam simtit.
In legatura cu ultima parte, si mie imi mai plac, uneori, barbatii rai. Si da, si eu plec cu ideea de a-i "domestici" ( n-am tata betivan/agresiv, nu si-a batut nevasta, deci n-am nici o trauma
Pentru o relatie de durata, preferam baietii buni/plicticosi. Cel putin unele dintre noi.
Scris 17 February 2010 - 08:41 PM
Aceasta postare a fost editata de american :): 17 February 2010 - 08:41 PM
Scris 17 February 2010 - 08:42 PM
american :), la Feb 17 2010, 08:41 PM, a spus:
Nu cred ca se referea la genul ala de ticalosi.
Scris 17 February 2010 - 09:18 PM
american :), la Feb 17 2010, 08:41 PM, a spus:
Ala e considerat porc.....
Scris 17 February 2010 - 09:32 PM
SkaterGirl, la Feb 17 2010, 08:35 PM, a spus:
In legatura cu ultima parte, si mie imi mai plac, uneori, barbatii rai. Si da, si eu plec cu ideea de a-i "domestici" ( n-am tata betivan/agresiv, nu si-a batut nevasta, deci n-am nici o trauma
Pentru o relatie de durata, preferam baietii buni/plicticosi. Cel putin unele dintre noi.
Am inteles - e teoria cu hotul si prostul... Baiatul era prostul. In relatiile de durata baiatul bun e inselat cu un baiat rau. Am intalnit genul tau - ii vine usor sa ii aiba pe cei buni si neexperimentati - dar e complicat de gasit ala potrivit care sa suporte muuulte chestii si multe inechitati (principiul linge-mi tocul vierme, ca daca nu, te schimb). Cum banuiam - fete singure nu exista - ca doar n-or sa ramana singure pentru ca nu iubesc, n-ar vrea nici sa se plictiseasca, au chef si sa se joace... Interesant sistemul valoric feminin - ma face sa vars.
Scris 17 February 2010 - 10:15 PM
Dusmanila, la Feb 17 2010, 09:32 PM, a spus:
De unde ai dedus ca in relatiile de durata baiatul bun e inselat cu cel rau?
Iar eu am spus cum vad lucrurile prin proprii ochi, n-am spus ca toate femeile stau cu barbati si fara sa ii iubeasca.
Despre partea cu plictisitul si "cheful" de joaca, am recunoscut sincer ca sunt si femei care sa faca asa ceva. Am intalnit asemenea femei. Nu multe, dar am intalnit. Si-atunci, daca stiu ca exista, de ce sa nu mentionez si varianta asta?
Tu te repezi sa judeci sistemul valoric feminin punand toate femeile la un loc. Existe femei x, femei y, femei z s.a. Nu cred ca e greu sa-ti dai seama de asta. Daca unele femei sunt mai "speciale", hai dom'ne sa judecam toate femeile.
Scris 17 February 2010 - 10:25 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cum ai vrea sa se comporte cind,te intalneste prima data ..
Pentru fete ...si baieti.. |
Two | 140 | 21.968 |
|
Niste intrebari pentru toate fetele | Male Andrei | 30 | 8.043 |
|
Sunt barbatii Fustangii?
sau doar, se ascund dupa deget..? |
New Task | 155 | 10.982 |
|
Ce pot face? | resemnat | 26 | 2.819 |
|
Razbunarea