sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Bubite Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Alys_blondaGiRl 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 13-February 10

Scris 15 February 2010 - 09:56 PM

buna ! am si eu o problema..acum cateva luni mi-a aparut in zona pubiana o bubita,mica,din care s-au facut mai multe bubite mici la un loc.mi-am dat cu clotrimazol alifie,timp de o saptamana dar nu mi-a trecut,apoi mi-au aparut altele mai jos .am fost la ginecolog,si mi-a spus ca am vegetatii,si m-a trimis la dermatologie.am fost peste 3 zile,dar aproape nu se mai vedea nimic,imi disparusera..mi-a luat analize la sange,si au iesit bune.apoi la secretie..mi-a iesit si la aceasta ok..a spus ca nu am nimic,nu mi-a dat nici un tratament.acum cateva zile mi-au aparut iar,si acum iar nu se mai vede ca le am..cand imi apar ma ustura foarte tare..ce sa fie?
0

#2 Utilizator offline   Sangemaru 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 16-February 10

Scris 16 February 2010 - 02:24 AM

Măi fătucă... dacă ești cumva din București și medicina alopată dă rateuri, e un cabinet de medicină naturistă/ayurveda la care s-a dus cea mai bună prietenă a mea pentru unele afecțiuni ginecologice si a ajutat destul de mult... consultația e cam 60 ron din cāte țin minte... Cabinetul se numește Santo Raphael... e pe la pipera.
0

#3 Utilizator offline   Jodelle 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 21-December 09

Scris 04 August 2010 - 09:48 PM

Heyyy! Pai nu stiu ce ar putea fii dar dupa descriere stiu k si o prietena a avut , si a trecut de la sine din cate am inteles s-a dat si cu un unguet akm ce sa zic depinde de corpul fiecaruia ... nu stiu mergi la alte cabineta ... :) ;) poate informatia lui sangemaru te ajuta ... Succes!! :) :stars: :) :yam:

Aceasta postare a fost editata de Alinushk: 04 August 2010 - 09:49 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Tratament ovule
topic combinat
raindance  8 20.299
Replici noi RH, o problema spinoasa?
negativ sau pozitiv?
lieben  7 3.987
Hot Topic (New) Atasamente Pot fetele sa ramana insarcinate atat de usor? Rustik Girl  141 33.173
Hot Topic (New) Ce naiba ma fac? MiRa  229 24.927
Hot Topic (New) POSTINOR - pastila de a 2-a zi
intrebari, nelamuriri
Hasu  242 100.714