sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Intel ULV Core 2 Solo pareri pro - contra: Intel ULV Core 2 Solo SU3500 1.40GHz Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Bibi2085 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 15-February 10

Scris 15 February 2010 - 06:38 PM

buna
am si io o mare nelamurire. pana acum nu am mai auzit de procesoare intel core 2 solo, si mi-a starnit interesul cand am vazut pe un raft intr-un magazin de electronice la specificatiile unui laptop "tip procesor: Intel ULV Core 2 Solo SU3500 1.40GHz; ram : 4 gb ddr2 "
este un procesor bun? combinatia 1.5 g la procesor cu 4 g la ram este ok? adica eu vazusem la alte laptopuri ceva de genu procesor co2duo 2.2g cu 4g ddr2, si aici un cazul asta ma gandeam eu...procesorul ala core 2 duo nu se comporta cumva ca 2 proc de 2g? si daca era asa ar fi fost super ok.
dar...1.4g mi se pare slabut....nush
eu nu ma pricep ... asa ca astept pareri pro si contra de la voi..cei mai priceputi decat mine sa ma lamuriti care este treaba cu core2solo

Aceasta postare a fost editata de Bibi2085: 15 February 2010 - 06:39 PM

0

#2 Utilizator offline   TZEP 

• om rau !
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-December 04

Scris 18 February 2010 - 02:04 PM

Vezi postareaBibi2085, la Feb 15 2010, 06:38 PM, a spus:

buna
am si io o mare nelamurire. pana acum nu am mai auzit de procesoare intel core 2 solo, si mi-a starnit interesul cand am vazut pe un raft intr-un magazin de electronice la specificatiile unui laptop "tip procesor: Intel ULV Core 2 Solo SU3500 1.40GHz; ram : 4 gb ddr2 "
este un procesor bun? combinatia 1.5 g la procesor cu 4 g la ram este ok? adica eu vazusem la alte laptopuri ceva de genu procesor co2duo 2.2g cu 4g ddr2, si aici un cazul asta ma gandeam eu...procesorul ala core 2 duo nu se comporta cumva ca 2 proc de 2g? si daca era asa ar fi fost super ok.
eu nu ma pricep ... asa ca astept pareri pro si contra de la voi..cei mai priceputi decat mine sa ma lamuriti care este treaba cu core2solo

e ok 1,4GHz cu 4Gb ram

avantajul procesorului core solo este consumul redus de energie deci rezulta autonomia mai mare la baterie dar e un procesor mai lab decat cel 2.2gb core 2 duo

Aceasta postare a fost editata de TZEP: 18 February 2010 - 02:00 PM

0

#3 Utilizator offline   Ralucamateas 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 07-January 10

Scris 23 February 2010 - 04:47 PM

Vezi postareaBibi2085, la Feb 15 2010, 06:38 PM, a spus:

buna

ULV inseamna ultra-low voltage, deci consum redus de enrgie, autonomie mare, e indicat pentru cei care calatoresc mult, si care nu au nevoie de un procesor care sa zbarnaie. Va face fata cu brio aplicatiilor de tip Office si navigatului pe Internet. RAM-ul este suficient pentru orice sistem de operare.:P
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi care credeti ca este mai tare?sony vaio sau dell? bordi  2 2.852
Replici noi multifunctional philins ink jet 495
imprimante
claudiu_hic  3 4.237