Cand pierzi totul...
Scris 14 February 2010 - 09:51 PM
Scris 14 February 2010 - 10:24 PM
Scris 14 February 2010 - 10:40 PM
break2, la Feb 14 2010, 10:29 PM, a spus:
Draga bydy, fata a intrat sa impartaseasca cu cineva ce are pe suflet si din cate am citit, AM INTELES ca stie care ii sunt greselile, nu mai e nevoie sa-i dai si tu in cap acum...la figurat vorbind bineinteles! Deci daca nu ai ceva mai bun de comentat, decat sa fii rautacioasa (ca de obicei de altfel), te abtii!
Trulealea ar trebui totusi sa dai mai multe detalii despre relatia ta, de ce v-ati despartit...dar pe forumul asta nu prea cu cine vorbi ca vor sari toti sa te blameze! Trust me, stiu ce zic!
Scris 14 February 2010 - 11:02 PM
denise01elle, la Feb 14 2010, 11:40 PM, a spus:
Draga fata, nu incerca sa ma pui la punct, pt ca nu te iau in seama. Eu imi spun parerile cum vreau.
Consuma`ti momentele astea de "autoritate"... cu altcineva.
Cu de obicei'`ul ala... m-ai facut sa zambesc.
LE: Daca nu ii da nimeni in cap [ la figurat, fireste], nu va sti niciodata ca prietenia se intretine. Poate si prietenii ei au avut nevoi si ea nu a fost langa ei.
Si daca ai citit bine, ea se caieste pt ca el nu a meritat, nu pt ca i-a abandonat. E mare diferenta! Daca acum era bine-merci cu el, o durea in paispe de prieteni.
Scris 14 February 2010 - 11:29 PM
Si da, prietenii se si intretin.
Scris 14 February 2010 - 11:32 PM
break2, la Feb 14 2010, 11:02 PM, a spus:
Consuma`ti momentele astea de "autoritate"... cu altcineva.
Cu de obicei'`ul ala... m-ai facut sa zambesc.
LE: Daca nu ii da nimeni in cap [ la figurat, fireste], nu va sti niciodata ca prietenia se intretine. Poate si prietenii ei au avut nevoi si ea nu a fost langa ei.
Si daca ai citit bine, ea se caieste pt ca el nu a meritat, nu pt ca i-a abandonat. E mare diferenta! Daca acum era bine-merci cu el, o durea in paispe de prieteni.
Consuma-ti tu momentele de mare persoana importanta cu altcineva ca eu nu sunt draga fata cu tine. ESTI PENIBILA! In rest pt mine parerile tale sunt ZERO, te ignor! Esti prea aroganta ca sa porti o discutie cu cineva...mai bine pune-te la sex daca ai cu cine ca pare-mi-se ai nevoie in seara asta de valentine's day. Daca asa o sa imtampini toti noii veniti de pe forum, in curand n-o sa mai fie nevoie de atatia moderatori. Si astept sa ma banezi k ma doare fix in paispe ca sa citez expresia ta de mare doamna de cartier. Asta e un forum de 2 lei, m-am convins intr-un final, iar 90% persoane ca tine!
Scris 14 February 2010 - 11:49 PM
Nu e prima data cand faci asta. Dar chiar si in seara asta? Nu ma asteptam
Inceteaza. Nu`ti mai tolerez frustrarile.
Nu te obliga nimeni sa stai pe forum. Nu iti place, nu mai intra aici.
Simplu.
Scris 14 February 2010 - 11:55 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
ajutoooor |
AndreiDJ | 21 | 4.486 |
|
Pot sa-l uit? | Miau13 sd | 24 | 3.619 |
|