Sari la conținut
Forum Roportal
Mashime

Opus Dei

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Opus Dei este o secta creata de catre un spaniol numit Josemaria Escriva, in anul 1928 (cand acesta avea 26 de ani). Opus Dei (prin traducere "lucrarea Domnului") are (din cate stiu) peste 900 de reguli, printre care "Tu esti singur cel mai mare dusman al tau ." sau " Printre noi nu este loc de nehotarare." (cel putin asa am memorat). Josemaria Escriva a scris si o carte numita "El Camino" (prin traducere "Calea") in care vorbea mai pe larg despre Opus Dei. De-a lungul timpului (Opus Dei mai "traieste" si astazi, doar ca are un nou lider) s-a crezut ca aceasta secta are scopul de a conduce lumea. Personal, nu mi se prea pare ca a reusit pana acum, deoarece are doar 80.000 sectanti. Va intreb: Credeti ca ar putea "lucrarea Domnului" sa "catoliceasca" lumea? Credeti ca asta e scopul lor adevarat? Aveti impresia ca, desi nu s-au inscris inca in aceasta secta, sunt oameni care ii apreciaza si ar vrea sa li se alature?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca talibanii astia vor incerca vreo smecherie sa "catoliceasca" sau sa conduca lumea, o vor lua pe cocoasa. :P

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
...s-a crezut ca aceasta secta are scopul de a conduce lumea. Personal, nu mi se prea pare ca a reusit pana acum, deoarece are doar 80.000 sectanti. Va intreb: Credeti ca ar putea "lucrarea Domnului" sa "catoliceasca" lumea? Credeti ca asta e scopul lor adevarat? Aveti impresia ca, desi nu s-au inscris inca in aceasta secta, sunt oameni care ii apreciaza si ar vrea sa li se alature?

 

Ba exact asta este scopul lor, si chiar au reusit, cu toate ca sunt doar vreo 80 000. De ce? Pentru ca Opus Dei nu este altceva decat o alta grupare masonica. Si cine conduce lumea in acest moment? Masoneria.

Opus Dei la inceput cand s-a format, din cate stiu eu, intr-adevar a fost o chestie pozitiva, benefica, cu intentii bune. Intre timp lucrurile s-au schimbat si a ramas doar fatada, la fel cum s-a intamplat si cu Cavalerii Templieri, de exemplu.

Sunt convins ca sunt multi care-i apreciaza si s-ar implica, deoarece "ofertele" lor suna bine, iti promit stele si luna de pe cer, dar nu-ti spun ce iti cer in schimb. Afli cand e prea tarziu, daca afli.Vorba aia...drumul spre iad e pavat cu intentii bune, si, din pacate, sunt multi care baga botu'.

Editat de Deceneus

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×