sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Spiritism...fantome...ritualuri...vraji va rog ajutor vreau sfaturi.... Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Praf...de stele 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 06-December 08

Scris 17 February 2010 - 12:31 AM

Vezi postareaPippo, la Feb 16 2010, 11:35 PM, a spus:

Eu n-am reusit, ma straduiesc. ...Uite un link unde sunt descrise lucrurile astea in practica yoga, dar sunt aceleasi si in religii. Asta trebuie sa faci in mare:

http://www.krishna.g...YAMA_NIYAMA.htm

Citat din linkul respectiv: "Yoghinul, pe de alta parte, crede ca un rau facut de el trebuie judecat, în timp ce pentru un rau facut de altii, cere iertare. El stie cum sa traiasca si îi învata si pe altii cum sa o faca. Nazuind tot timpul sa se perfectioneze, el le arata celorlalti, prin dragoste si compasiune, cum sa devina mai buni. Yoghinul se opune raului din omul care face rau, dar nu persoanei însasi. El recomanda cainta si nu pedeapsa pentru un rau facut. Opozitia fata de rau si dragostea pentru cel care‑l comite pot coexista." Pe langa restul lucrurilor de acolo, nu asta este ce crede si practica (sau ar trebui sa practice) si un crestin spre exemplu? Ma rog, diferenta ar consta in respectul fata de animale si plante, deoarece Biserica crestina sustine ca omul e cel mai important in ecuatia vietii si tot restul e acolo sa-i serveasca omului...

Deci, inca o data: nu vedeti ca, indiferent de religia si credintele adoptate, SUNTEM ATAT DE ASEMANATORI? De fapt suntem la fel si ar trebui sa convergem spre acelasi punct viitor... Nu vedeti ca toate religiile si credintele indeamna spre aceleasi lucruri: iubire, intelegere, armonie, toleranta, puterea exemplului, spirit de sacrificiu, daruire, respect fata de toate formele de existenta, a invata - pe sine si pe altii (=urmarirea dorintei de evolutie) in mod pasnic?

Singura problema este nu religia careia ii apartii (pe care ai adoptat-o) ci modul cum aplici practic ceea ce inveti - de fapt sa incepi sa aplici practic ceea ce inveti chiar si prin lucruri marunte (sa speram ca inveti si nu esti un simplu executant de ritualuri orbeste).

In fine, este doar o alta parere.

Numai bine va doresc.
0

#22 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 17 February 2010 - 01:12 AM

Vezi postareaCalauza, la Feb 16 2010, 11:31 PM, a spus:

Pe langa restul lucrurilor de acolo, nu asta este ce crede si practica (sau ar trebui sa practice) si un crestin spre exemplu? Ma rog, diferenta ar consta in respectul fata de animale si plante, deoarece Biserica crestina sustine ca omul e cel mai important in ecuatia vietii si tot restul e acolo sa-i serveasca omului...

Intr-adevar, tot restul e facut sa-i serveasca omului sa devina OM. Dar omul poate deveni OM doar iubind tot ce vine de la Dumnezeu, deci inclusiv animale si plante...

Aceleasi practici esentiale (si bineinteles cel mai putin respectate) se gasesc in toate religiile adevarate.
0

#23 Utilizator offline   Badflower 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 12-February 10

Scris 17 February 2010 - 09:17 PM

ai dretate...dar dak as folosi o tabla ouija...ar fi la fel de rau?si am comandat o carte curs practic de spiritism...e buna de ceva?!
0

#24 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 18 February 2010 - 12:46 AM

Vezi postareaBadflower, la Feb 17 2010, 08:17 PM, a spus:

ai dretate...dar dak as folosi o tabla ouija...ar fi la fel de rau?si am comandat o carte curs practic de spiritism...e buna de ceva?!

Indiferent ce tehnica folosesti, rau este actul in sine deoarece manipuleaza energiile subtile intr-un mod inconstient. Cei ce inteleg cu adevarat ce sunt spiritele sunt oameni dezvoltati spiritual. Dezvoltarea spirituala implica ce descriam mai sus. Ca om obisnuit, orice tehnica este rea. Un om dezvoltat spiritual ar intelege ce face, ar vedea si n-ar avea nevoie de tehnici oricum. Ar intelege si ar recunoaste exact cu ce are de-a face, asa cum un om normal recunoaste o pisica sau un computer si stie cu ce are de-a face.

Cartile alea sunt scrie de oameni inconstienti care se expun orbeste unor mari riscuri. Si trag si pe altii dupa ei.
0

#25 Utilizator offline   Badflower 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 12-February 10

Scris 19 February 2010 - 04:45 PM

cunoaste cineva un medium as vrea sa il intreb ceva.....a si a doua problema: "credeti ca am puteri paranormale" pt ca astazi am fotografiat o casa parasita si se vedeau niste puncte albe pe ea si cand am atins poza m-a luat cu ameteala parca camera se invartea cu mn si aveam un sentiment ciudat de tristete si mana cu care atingeam poza imi vibra, iar apoi cand am incercat sa o maresc ca sa vad mai bn ce e acolo simteam ca nu mai puteam respira parca cineva ma apasa pe piept,iar in alta zi cand m-am intins in pat sa ma culc am simtit pe spate o furnicatura si cineva ma strigat, mi s-a mai intamplat sa ma mai strige diferite persoane in gand dar nu in spatele meu de park era cineva ,sau cateodata mi se opreasc gandurile si sa aud o voce care ma striga in minte....va rog spuneti-mi chiar am puteri paranormale....?!!!?!!..
0

#26 Utilizator offline   Keopyre 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 31-December 09

Scris 21 February 2010 - 12:24 AM

Nu stiu dak am postat unde trebuia ...dar stie cineva ce este un Asura?...pls e ceva foarte urgent
0

#27 Utilizator offline   otilia* 

• un zambet...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-July 07

Scris 21 February 2010 - 12:27 AM

Vezi postareaKeopyre, la Feb 21 2010, 01:24 AM, a spus:

Nu stiu dak am postat unde trebuia ...dar stie cineva ce este un Asura?...pls e ceva foarte urgent

Vezi aici:

http://en.wikipedia.org/wiki/Asura
0

#28 Utilizator offline   Keopyre 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 31-December 09

Scris 21 February 2010 - 12:45 AM

dar eu vreau sa aflu niste date mai importante...nu mituri si legende

Aceasta postare a fost editata de Keopyre: 21 February 2010 - 12:48 AM

0

#29 Utilizator offline   S.-s.bis 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 27-January 10

Scris 02 March 2010 - 05:56 PM

Vezi postareaBadflower, la Feb 14 2010, 10:52 PM, a spus:

eu am citit diferite lucruri pe internet sam am luat carti de la biblioteca si in mare parte m-am informat, dar eu am facut acest topic ca sa imi ziceti daca voi ati facut spiritism daca ati vazut fantome....nu ca sa veniti sa imi ziceti sa invat, cu cartea oricum stau f. bine ...va rog sa imi ziceti ce ati facut iar despre rriscuri este treaba mea....in plus sunt constienta de ce s-ar putea intampla dar sunt si diferite moduri in care sa te protejezi, poate ce de asta nu stiti..:spiteful:...asa ca ziceti-mi dak ati vazut si dak ati invocat vreo enitate pana acum ....

Habar n-ai in ce te bagi.
Te joci cu entitati care ar putea cea mai mica din ele sa distruga Pamantul racaindu-l cu unghia de la degetul mic (Sf.Serafim de Sarov).
Avem datoria noi astia mai informati sa tragem semnal de alarma.
In cel mai bun caz nu se intampla nimic, ca e prea amatoriceste facuta treaba, si formulele-s mumbo-jumbo.
In cel mai rau, aduceti in lume o energie teribil de negativa si nociva care poate sa nu dauneze teribil doar voua, ci si familiilor si apropiatilor, si chiar celor ce mai trec prin locul ala sau se ating de obiectele folosite.
Ati sfatui un pustan sa apese pe ce vrea el la pupitrul de comanda al unei centrale nucleare? Ati da o mitraliera la un copil intr-o scoala?
Ce vreti voi sa faceti e mai rau. Nu se vede, ca Cernobalu', dar e mai rau.
Nu degeaba toate colegiile initiatice, fie ele pozitive sau negative pregateau ucenicii ani grei si cu o disciplina de fier.
Fiecare amator de se crede mare talent nativ nu face decat sa mareasca energia negativa prezenta in lume.
Nu serveste la nimic sa ai habar de amulete si formule de protectie: iti trebuie si forta spirituala pe care doar cu antrenament si concentrare draconice le obtii, in ani de practica sub supravegherea dura a unui maestru. E ca si cum ai vrea sa fii deodata mai buna ca Nadia Comaneci pt.ca stii sa sari un pic si te tii bine pe tocuri inalte. Daca mergi cu asa stare de spirit la bare sau trambulina, iti rupi gatul.
In plus sa mai stii o treaba: chestiile astea nu se intalnesc in librarii, nici chiar la carti rare. Celulele initiatice de se respecta nu au scurgeri de informatie. Ei se verifica al naibii intre ei. Exclus sa puna mana pe formule cineva neinitiat care sa nu fie macar cativa ani cunoscut de ceilalti membri ai grupului. Daca ajung formule la marele public, e ca fie nu valoreaza nimic, fie sunt deliberat aruncate fiind de o nocivitate mica sau medie, cat sa contribuie la raul din lume de maniera controlata, dar oricum rea. Cam ca un container de deseuri toxice aruncat pe ici-pe colo. Nu arunca ei "bombe atomice", dar "butoaie de formaldehida sau dioxina" da. Tu si prietenele vreti sa va imbaiati in ele.
Rar se intampla ca entitatea sa va ia brusc pe sus.
De cele mai multe ori se face chiar ca va asculta si voi va umfalti in pene ca ce amatoare talentate sunteti. Si se insereaza in voi gand cu gand, pe termen lung.
Si intr-o zi va treziti din transa ca americanul ala, cu catuse la mainile manjite de sange si cu cadavrul cuiva drag macelarit langa voi. Iar puterea magica ia-o de unde nu-i. Se poate ajunge pana aici.
0

#30 Utilizator offline   Daemonicus 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 14-November 07

Scris 07 March 2010 - 03:10 AM

Maaaaa copiii maaaaa..... V-ati uitat prea mult la filme :cheer: Nu tot ce zboara se mananca cum nici majoritatea cartilor de pe piata cu vraji si tot felu de incantatii nu au o valoare spirituala mai mare decat a unui joc de monopoly. Vezi ce incantatii folosesti ca poate invoci un iepuras pufos alb care o sa va manance :scare: Vrajile "hardcore" si care merg 100% nu le gasesti in reviste vandute la chioscu din coltu strazii si nici in cine stie ce librarie fitoasa! Sunt secrete pastrate deeee eeeheeeheeee 'jde ani. Si decat sa invoci un spirit asa "random" fara sa invoci pe cineva anume, mai bine te mai documentezi putin si invoci un demon, asa ai mai multe sanse sa fie mai "prietenos". Ai nevoie de un sigiliu chestii trestii, ceva arome, ceva metale si niste lumanarele colorate dupa preferintele "respectivului". Cu incantatia e mai greu... Stii enochian?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic