HARISMATICI As dori sa stiu daca mai este cineva Harismatic....
Scris 10 February 2010 - 12:48 PM
Salutare...! As dori sa stiu daca mai este cineva Harismatic ? Va rog sa-mi scrieti daca da...Astept raspunsurile voastre !
Scris 10 February 2010 - 04:23 PM
Diela, la Feb 10 2010, 03:31 PM, a spus:
Felul acesta de oameni descris in acel articol, l-am intalnit la o grupare de fosti baptisti, actuali...un fel de penticostali nerecunoscuti insa de biserica penticostala.
Intr-adevar, lumea este atrasa ca de un magnet de acesti oameni, pentru ca felul in care se manifesta acei oameni este deosebit...adica socant: in loc de linistea si pacea proprii unei biserici, zgomotul si agitatia. In locul studiului Bibliei, atasarea de sentimente superficiale care sunt insa puse pe seama prezentei Duhului Sfant.
Am vazut cu ochii mei o astfel de intrunire, in care niste adepti trebuiau sa primeasca Duhul Sfant. Am fost socat...strigate, tipete, cazaturi pe spate...culmea mi sa parut faptul ca la conducerea scenei erau niste femei care tipau ca din gura de sarpe...parca era o scena de exorcizare...n-am rezistat.
Si totusi: carismatici sau harismatici? Sau e totuna?
zolex, la Feb 10 2010, 03:24 PM, a spus:
Este cult religios, ca penticostalii, adventistii etc...Acest cult a fost facut de 3 penticostali....
Exista si ortodocsi c(h)arismatici?
Scris 10 February 2010 - 06:06 PM
hans, la Feb 10 2010, 04:23 PM, a spus:
Felul acesta de oameni descris in acel articol, l-am intalnit la o grupare de fosti baptisti, actuali...un fel de penticostali nerecunoscuti insa de biserica penticostala.
Intr-adevar, lumea este atrasa ca de un magnet de acesti oameni, pentru ca felul in care se manifesta acei oameni este deosebit...adica socant: in loc de linistea si pacea proprii unei biserici, zgomotul si agitatia. In locul studiului Bibliei, atasarea de sentimente superficiale care sunt insa puse pe seama prezentei Duhului Sfant.
Am vazut cu ochii mei o astfel de intrunire, in care niste adepti trebuiau sa primeasca Duhul Sfant. Am fost socat...strigate, tipete, cazaturi pe spate...culmea mi sa parut faptul ca la conducerea scenei erau niste femei care tipau ca din gura de sarpe...parca era o scena de exorcizare...n-am rezistat.
ca un fel de OTV religios
Aceasta postare a fost editata de Diela: 10 February 2010 - 06:10 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Canele TV & radio religioase online | Bananasplit | 14 | 4.105 |
|
Spalarea la creier! | laursan3 | 4 | 1.379 |
|
Chestionar:
Nelegalizarea prostitutiei pe considerente religioase!
Cine sunt cei care se opun? |
Paraschiv_achim | 36 | 1.457 |
|
Clerul in involutie
o comparatie intre Epoca Moderna si cea Contemporana |
s_s_s | 6 | 1.340 |
|
Maica-stareță a născut gemene!
Miracol de Craciun in Romania. |
The Unknown | 37 | 4.179 |
Contact
Facebook