Ramian, la May 11 2010, 08:30 AM, a spus:
Stai linistit ca nu avem noi norocul asta. Nu poti evada dintr-o inchisoare prin actiuni conventionale si chiar daca reusesti sa evadezi va fi ptr un scurt timp, te vor prinde si te vor baga la loc in inchisoare. Poti evada pe cai neconventionale insa. Cand spun neconventionale ma refer la levitatie, stare de jinas, calatorii astrale, etc...
Influentele astea astrale, le-am vazut si eu cum chiar actioneaza. E un exercitiu de vointa sa lasi sa treaca pe linga tine o anumita influenta. sa vezi cum la altii din alte zodii chiar din a ta, se opintesc in respectivii, iar la tine sint parca din alta lume.
Deci tocmai ne debarasam de ele. De determinismul astral.
De fapt ce-mi bat eu capul. Fiecare crede ce vrea.
Acea planeta am deja impresia ac e un fis.
Daca am fi in spatiul cosmic, nici o infuenta astrala de pe Pamint nu mai e valabila. Si vom fi in curind. La inceput mai putini. Dupa care urmeaza. Se termina definitiv cu acest determinism. si cu fricile.
pe'tr, la May 11 2010, 10:36 AM, a spus:
Daca vorbesti de posibilitate... vorbeste si de probabilitate. Iar daca te apuci sa arunci cu numere, e recomandabil sa ai studii in spate nu indigestii.
Eu nu zic ca e imposibil sa vina un corp ceresc si sa ne faca praf... doar ca e improbabil.
La fel de bine este posibil sa-mi cada un avion in cap, sunt in BC, avem aeroport si trafic aerian, poate teoretic sa-mi cada unul in cap... dar n-ai sa ma vezi facandu-mi griji in legatura cu asta. Este improbabil. S-au trezit unii prin diverse orase cu avioane in casa, nu-i imposibil, dar nu este suficient de probabil incat sa-mi fac griji.
E cu mult mai probabil sa mori de o infectie ceva decat intr-un impact catastrofic.
Teoretic DA, totul este posibil dar repet... sunt diferite grade de probabilitate.
E posibil sa fie corpuri, in special mai mici, cometele. Se stie ca sint cu miliardele dupa Pluto. Mai bine tinem cont de acest fapt si ne luam masuri de prevedere. Adica posibilitatea de a iesi in spatiul cosmic precum cu autoturismele. Ca de oprit un astfel de corp......
Exista avertismente de o astfel de spargere de cometa pe orbita. Si intinderea ei in spatiul de linga Terra. Mai bine ne-am gindi la o contracarare a efectelor decit sa negam.