Ce apreciati la o fata?
Scris 15 March 2010 - 10:56 PM
Pentru mine o fata pe gustul meu ar fi: sa nu fie manelista in primu rand
,sa fie draguta(sa aibe parul lung ,un breton nu strica),sa nu fie nici prea scunda dar nici mai inalta ca mine...sa fie inteligenta(ca altfel degeaba ar mai fi frumoasa),sa pot avea incredere in ea,sa nu imi ascund prea multe lucruri,sa nu fie nici prea serioasa nici prea copilaroasa,nici prea grasa nici prea slaba...sa nu fumeze...sa aiba maniere desigur,ca daca nimeresc una care se scobeste in nas sau mai stiu eu ce de fata cu mine aia nu mai e fata
) si ar mai fi cateva pretentii =))
Scris 15 March 2010 - 11:39 PM
ousor, la Mar 15 2010, 10:56 PM, a spus:
Pentru mine o fata pe gustul meu ar fi: sa nu fie manelista in primu rand
,sa fie draguta(sa aibe parul lung ,un breton nu strica),sa nu fie nici prea scunda dar nici mai inalta ca mine...sa fie inteligenta(ca altfel degeaba ar mai fi frumoasa),sa pot avea incredere in ea,sa nu imi ascund prea multe lucruri,sa nu fie nici prea serioasa nici prea copilaroasa,nici prea grasa nici prea slaba...sa nu fumeze...sa aiba maniere desigur,ca daca nimeresc una care se scobeste in nas sau mai stiu eu ce de fata cu mine aia nu mai e fata
) si ar mai fi cateva pretentii =)) 
O fata ce ma placea, era asa, poate te cuplez cu ea.
Scris 25 March 2010 - 07:48 PM
Morariu Mihai, la Feb 7 2010, 04:11 PM, a spus:
Ca tot e topic unde fetele isi spun "dorintele" trebuie sa fie unul si pentru baieti.
Pentru mine un ideal ar fi; Par cret si negru, inalta peste 1.70,nici grasa, nici slaba ci "cu forme", sa fie inteligenta, eleganta,sa stie cand sa fie o doamna si cand sa fie copilaroasa. Daca as sta sa zic toate punctele as scrie o carte.
Cand ma uit la o fata nu am lista dupa mine asa ca aspectul conteaza mai putin decat latura interioara.bibelourile nu mai sunt la moda
Pentru mine un ideal ar fi; Par cret si negru, inalta peste 1.70,nici grasa, nici slaba ci "cu forme", sa fie inteligenta, eleganta,sa stie cand sa fie o doamna si cand sa fie copilaroasa. Daca as sta sa zic toate punctele as scrie o carte.
Cand ma uit la o fata nu am lista dupa mine asa ca aspectul conteaza mai putin decat latura interioara.bibelourile nu mai sunt la moda
picioarele ingrijite ... cel mai mult
Scris 17 August 2011 - 02:36 PM
Dragos., la 07 February 2010 - 03:11 PM, a spus:
Ca tot e topic unde fetele isi spun "dorintele" trebuie sa fie unul si pentru baieti.
Pai tu ma descri pe mine?
La aspect fizic sunt copie după ce ai spus tu dar nu știu cât de încăpătoare e inimioara mea.
Aceasta postare a fost editata de Denisée: 17 August 2011 - 02:38 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
O voce mai frumoasa | FreakyKitty | 18 | 11.740 |
|
|
Bittersweet_girl | 362 | 94.057 |
|
Frumosii castiga teren gratis?! | _lisa | 65 | 14.500 |