AM VAZUT TOPICURILE MAI VECHI DESPRE ACEST SUBIECT CU PROGRAMELE DE AFLAT MACUL DAR NICI UN REZULTAT
Pagina 1 din 1
CUM AFLU MAC PT PLACA DE RETEA? MAC MAC MAC
Scris 06 February 2010 - 01:09 AM
CUM AFLU SI EU MACUL SAU MAI MULTE MACURI PENTRU PLACA MEA DE RETEA?????? 
AM VAZUT TOPICURILE MAI VECHI DESPRE ACEST SUBIECT CU PROGRAMELE DE AFLAT MACUL DAR NICI UN REZULTAT
Scris 06 February 2010 - 05:39 AM
alin0090, la Feb 6 2010, 01:09 AM, a spus:
CUM AFLU SI EU MACUL SAU MAI MULTE MACURI PENTRU PLACA MEA DE RETEA?????? 
te cred ca nu sti si de-aia ai intrebat ,asa ca oricat de ordinar ar parea,eu am sa-ti raspund asa:
deschide un command prompt...lasa,mai bine zic direct
cu mausul, din "Start"--> "All Programs"--"Accessories"-->"Command Prompt"
(nu va speriati de el,inseamana,da-mi o comanda "buna" si o execut,asta e tot)
si-i vom da o comada buna,comenzile sunt ca niste formule,au sintaxa si reguli,altfel nu merge
si acolo scriem asa,dar voi puteti copia linia de jos si sa-i dati paste acolo
ipconfig /all
am scris,prin batut tastatura ,ipconfig ,apoi spatiu liber, urmat de acel slash /all
mai, asta e tot
ipconfig /all
in acele date care vor aparea pe acel ecran intunecat..intentionat asa,veti vedea si urmatoarea linie

aceea e adrea MAC,adica adresa fizica a placii de retea,sau "network adapter" cum i se zice in engleza
dar ,desi se zice ca e fixa si sigura ,chiar si o adresa MAC poate fi spoofed..pacalita,simulata
egal.deci asa se afla IP-ul,adresa MAC,de -acolo se pot da tot felul de comenzi
ca sa aflati mai multe,bateti asa : ipconfig /?
dupa ce veti scrie asta si veti da pe tasta Enter ,veti primi ajutor pe ecran cu toate comenzile
ajutorul e foarte subtire si o sa va incurce mintea..dar,de-aia o aveti,s-o folositi.
Scris 06 February 2010 - 07:34 PM
Visdemor, la Feb 6 2010, 05:39 AM, a spus:
aceea e adrea MAC,adica adresa fizica a placii de retea,sau "network adapter" cum i se zice in engleza
un program special pentru adrese MAC, ce este o adresa MAC pe langa o adresa "interna",
adica generata de sidtemul de operare?
o adesa MAC este unica..asa ar trebui sa fie,si nu depinde sistemul de operare
http://en.wikipedia....iki/MAC_address
[HF] CC Get MAC Address v2.3 Full | 2.6 MB
acesta e programul: copiati cu "copy" toata linia de sus.si-i dati-i "paste" la cautare pe google
luati primul link aparut aparut dupa cautare.
acesta nu e un program de care sa aveti nevoie in mod "normal dupa norme", e doar pentru nebuni MAC
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
schimbare de piese | Danutz2122 | 1 | 694 |
|
am si eu o problema
cum pot face din dou partitii pe acelasi hard una singura |
fredydady | 18 | 4.403 |
|