Totu a fost bine la inceput pana cand intro zi cand am avut o mica neintelegere si neam despartit dar chestia e ca motivul despartirii, am incercat sa ne inpacam dar ea nici nu vroia sa asculte in cele din urma mam decis sa plec pentru binele amandorora si dupa cateva zile am plecat tin totusi sa recizez ca am incercat pana in ultimu moment sa ne impacam, am revenit in tara si ma sunat am hotarat sa ramanem preteni , dupa vreo 2 zile a spus ca ii pare rau si ca motivul pentru care neam despartit era matusa ei la care stateam iar eu am iertato dar iam cerut totusi sa imi spuna detaliat cum sa intamplat iar ea a spus ca totusi e mai bine sa ramanem doar amici faza a fost seaca si am ramas masca , iam spus ok daca doresti sa ne despartim cel mai bine ar fii sa incetam orice legatura zis si facut dar dupa vreo 3 sapt am decis sa vad ce mai face si am contactato ei bine era o cu totu alta persoana se purta cu mine rece si indiferenta iar intr-o seara am avut o mica divergenta de idei si iam spus ca se poarta ca o nesimtita atunci ea mia inchis si nu a mai vrut sa vb cu mine. Pentru ca ma simteam vinovat ca o jicnisem am zis sa imi cer scuze si am incercat sa reiau legatura cu ea si sa imi cer scuze intr-un sfarsit am reusit si miam cerut scuze dar ea se comporta cu mine din ce in ce mai urat la inceput am incercat sa ii gasesc scuze dupa care nu am mai discutat cu ea vreo 3-4 sapt si incepeam sa imi reviniar intro zi a intrat pe mine am vorbit si din vorba in vorba sa ajuns sa imi spuna ca ea inca ma iubeste si tine la mine doar ca nu stie daca vom mai fii impreuna ( tin sa precizez ca eu aveam deja o relatie cu o alta tipa de 18 ani care a inceput la o sapt din revenirea in tara ) am mai vorbit noi cateva zile ii mergea greu iar eu am incercat sa o incurajez sa ii ofer un umar, panca cand intro zi cand am vb cu ea si ma luat e sus ei bine eu iam spus " Cum poti sa te porti asa cu cineva pe care zici ca il iubesti" iar ea mia spus ca nu ma mai iubeste iar eu iam cerut sa imi zica asta la mic si la web nu prin scis , mia dat web si a spus " Bun acum tiam dat web si call si iti mai repet ca nu vom mai fii niciodata ca inainte nu vom mai fii impreuna nu te mai iubesc si lasama in pace" si mia inchis in acel moment am simtit ca a cazut ceru pe mine ma simteam tradat jicnit mintit si tot felul de sentimente si inafara de asta eu nu permit nimanui sa se poarte asa cu mine sa imi inchida in nas , am uitat sa zic ca inainte de asta ma amenintat ca imi da ignore , ei bine in acel moment am jicnito sa ii dau un motiv de ignore si asta am primit
Multumesc anticipat si sper ca nu vam plictisit cu postu
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis