sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

un sfat ... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Vicious 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-February 10

Scris 04 February 2010 - 02:38 AM

Numele meu este Ovidiu am 22 de ani sunt student si am o mica problema chestia e ca acum aproape un an am cunoscut o femeie ea avea 36 de ani la inceput a fost o prietenie pe net ma intelegeam foarte bine cu ea , ea era maritata si avea si o fata de 14 ani, nimic rau pana aici ,dupa care neam hotarat sa ne intalnim pentru o mica aventura ei bine eu nu refuz niciodata cel putin nu inainte si dupa vreo luna neam intalnit bun tin sa precizez ca ea statea pe langa constanta deci am zis ca ma duc si la mare si ma intalnesc si cu ea impusc 2 pasari dintro lovitura nu ma gandeam la nimic serios, neam intalnit si am avut parte de vreo sapt buna dupa care eu am plecat cu gandul sa termin totu cand ajung acasa. Ok am ajuns acasa am mai vorbit totu a fost bine si nu am mai terminato ea mia spus ca are ceva sentimente pentru mine si eu aveam ceva pentru ea si am hotarat sa ramanem amici ok cu timpu am inceput sa ma indragostesc nu stiu cand si cum sa intamplat dar cert e ca sa intamplat intre timp ea a facut dosar de divort ( nu am avut nici o legatura cu asta ) si a spus ca merge in Spania ok am zis ca e ok stiu ca relatile la distanta nu tin si am crezut ca se va termina in curand dar nu sa terminat iar eu incepeam sa o iubesc din ce mai mult , in cele din urma am ajuns sa o iubesc cu adevarat iar ea spunea ca si ea simte la fel ei bine daca sentimentu e reciproc mam gandit sa merg si eu in Spania, bun prietenii si parintii nu au fost de acord dar eu sunt omul care face ce zice si am plecat in cele din urma , intre timp am incercat sa imi rezolv treburile in tara dupa care am plecat .
Totu a fost bine la inceput pana cand intro zi cand am avut o mica neintelegere si neam despartit dar chestia e ca motivul despartirii, am incercat sa ne inpacam dar ea nici nu vroia sa asculte in cele din urma mam decis sa plec pentru binele amandorora si dupa cateva zile am plecat tin totusi sa recizez ca am incercat pana in ultimu moment sa ne impacam, am revenit in tara si ma sunat am hotarat sa ramanem preteni , dupa vreo 2 zile a spus ca ii pare rau si ca motivul pentru care neam despartit era matusa ei la care stateam iar eu am iertato dar iam cerut totusi sa imi spuna detaliat cum sa intamplat iar ea a spus ca totusi e mai bine sa ramanem doar amici faza a fost seaca si am ramas masca , iam spus ok daca doresti sa ne despartim cel mai bine ar fii sa incetam orice legatura zis si facut dar dupa vreo 3 sapt am decis sa vad ce mai face si am contactato ei bine era o cu totu alta persoana se purta cu mine rece si indiferenta iar intr-o seara am avut o mica divergenta de idei si iam spus ca se poarta ca o nesimtita atunci ea mia inchis si nu a mai vrut sa vb cu mine. Pentru ca ma simteam vinovat ca o jicnisem am zis sa imi cer scuze si am incercat sa reiau legatura cu ea si sa imi cer scuze intr-un sfarsit am reusit si miam cerut scuze dar ea se comporta cu mine din ce in ce mai urat la inceput am incercat sa ii gasesc scuze dupa care nu am mai discutat cu ea vreo 3-4 sapt si incepeam sa imi reviniar intro zi a intrat pe mine am vorbit si din vorba in vorba sa ajuns sa imi spuna ca ea inca ma iubeste si tine la mine doar ca nu stie daca vom mai fii impreuna ( tin sa precizez ca eu aveam deja o relatie cu o alta tipa de 18 ani care a inceput la o sapt din revenirea in tara ) am mai vorbit noi cateva zile ii mergea greu iar eu am incercat sa o incurajez sa ii ofer un umar, panca cand intro zi cand am vb cu ea si ma luat e sus ei bine eu iam spus " Cum poti sa te porti asa cu cineva pe care zici ca il iubesti" iar ea mia spus ca nu ma mai iubeste iar eu iam cerut sa imi zica asta la mic si la web nu prin scis , mia dat web si a spus " Bun acum tiam dat web si call si iti mai repet ca nu vom mai fii niciodata ca inainte nu vom mai fii impreuna nu te mai iubesc si lasama in pace" si mia inchis in acel moment am simtit ca a cazut ceru pe mine ma simteam tradat jicnit mintit si tot felul de sentimente si inafara de asta eu nu permit nimanui sa se poarte asa cu mine sa imi inchida in nas , am uitat sa zic ca inainte de asta ma amenintat ca imi da ignore , ei bine in acel moment am jicnito sa ii dau un motiv de ignore si asta am primit :flowers:) totui bine si frumos am hotarat sa nu o mai contactez deloc din acel moment si asta am facut nu am mai cautato deloc si totusi sunt zile cand nu ma pot gandi decat la ea si nu reusesc sa ma detasez de ea am incercat sa tot ce se putea miam ocupat timpu cu tot felu de lucruri ies cu prietena asta cat se poate de des merg in oras cu pretenii la cluburi la agatat dar parca ceva lipseste nu mai reusesc sa ies din starea asta si ma afecteaza din ce in ce mai tare imi pierd concentrarea si nu pot sa invat pt restante miam pierdut chefu de distractie si cel mai rau e ca nu pot sa dorm noaptea ( nici inainte nu prea dormeam noaptea dar mergeam la chefuri ) dar acum nu am chef de nimic si incet incet incep sa ma pierd, :flowers: Dupa ce mam despartit de ea miam pierdut increderea in mine si am avut si o mica depresie dar acum sunt intro stare in care nu mai imi pasa de nimic si am o tendita usor autodistructiva....ce ar trebui sa fac ca sa ies din aceasta stare ? cum as putea sa o uit pe cea pe care am iubito ? sau alte sfaturi care miar fii de folos.
Multumesc anticipat si sper ca nu vam plictisit cu postu
0

#2 Utilizator offline   heavenro 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 06-November 08

Scris 04 February 2010 - 04:40 AM

omg. man.. in primult rand 22->36 nu ti se pare un pic ood.. nu sunt cel cu prejudecati dar fiecare are modul lui de gandire si moduri de a vedea viatza. tu mai in roz ( inainte si nu te va impiedica sa vezi si dupa) ea mai in alta culoare cert e ca varsta totusi e un impediment in o relatie. moduri de a iesi din asta? iesi cu prieteni distreazate gaseste ocupatie agata ( mama masi lumea e mare si daca nu ma insel in romania raportul femei barbati e de 6 la 1 asa ca ...) si nu mai sta si te gandi la ce ar fi fost daca. sincer eu cred ca nu ar fi fost nimic.
have fun. take care!
0

#3 Utilizator offline   Sancy5000 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 01-November 09

Scris 04 February 2010 - 04:57 AM

Vezi postareaOvidiu_v22, la Feb 4 2010, 02:38 AM, a spus:

Numele meu este Ovidiu ............
........... dar parca ceva lipseste nu mai reusesc sa ies din starea asta si ma afecteaza din ce in ce mai tare imi pierd concentrarea si nu pot sa invat pt restante miam pierdut chefu de distractie si cel mai rau e ca nu pot sa dorm noaptea ( nici inainte nu prea dormeam noaptea dar mergeam la chefuri ) dar acum nu am chef de nimic si incet incet incep sa ma pierd, :flowers: Dupa ce mam despartit de ea miam pierdut increderea in mine si am avut si o mica depresie dar acum sunt intro stare in care nu mai imi pasa de nimic si am o tendita usor autodistructiva....ce ar trebui sa fac ca sa ies din aceasta stare ? cum as putea sa o uit pe cea pe care am iubito ? sau alte sfaturi care miar fii de folos.
Multumesc anticipat si sper ca nu vam plictisit cu postu

Nu ai ce face, o iei ca pe o experienta de viata si mergi mai departe. Cand o femeie cu 14 ani mai mare decat tine iti spune frumos "multumesc pentru tot", este cazul sa te retragi fara prea mult scandal, daca se poate, in aceeasi maniera in care ti s-a dat de inteles ca...
Nu ai de ce sa iti pierzi increderea in tine. Esti un barbat "marcat" de o femeie si asta, chiar daca nu vei observa acum, va lasa o amprenta in tine toata viata. Un ceva magic care, in timp, cand iti vei regasi echilibrul, iti va oferi un farmec special in ochii altor femei. Posibil sa nu scapi de influenta ei asupra ta toata viata si, poate ca inca nu au rasarit semintele plantate de ea in tine. Nu intelegi poate ce vreau sa spun, vei intelege cu timpul. Ideea este ca, poti merge mai departe, vei supravietui. Eu unul, dupa 15 ani de cand EA mi-a dat papucii cu finete, port ceva viu in inima lasat de ea si, stiu ca va ramane toata viata. O respect si ma respecta, nu ne-am dezbracat de caracter niciunul. Ne-am potrivit ca doua picaturi de apa, dar varsta...bat-o vina. Oricum ar fi, nici nu vreau sa o scot de acolo. Pe acel ceva lasat de ea s-a format caracterul meu.
Tu, ce sa faci? Infractiuni, droguri si bautura sa nu faci. In rest, mult efort sa iesi din groapa cu rahat. Ai 22 de ani, ce focu' , vrei sa iti plangi de mila inca vreo 8? Acum esti barbat in formare, sa nu crezi ca devii peste noapte barbat, daca ajungi sa te barbieresti de 2 ori pe zi. Pe baieti incercarile si cicatricile ii fac barbati...fie ele si din dragoste. Poarta-ti si tu pe a ta, cu mandrie si mergi mai departe.
0

#4 Utilizator offline   Al Micu' 

• Enciclopedist
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 05-January 10

Scris 04 February 2010 - 10:00 AM

Vezi postareaOvidiu_v22, la Feb 4 2010, 02:38 AM, a spus:

cum as putea sa o uit pe cea pe care am iubito ?

Macar arata bine dpdv fizic?
0

#5 Utilizator offline   Dimebag 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 04 February 2010 - 02:32 PM

Vezi postareaheavenro, la Feb 4 2010, 04:40 AM, a spus:

daca nu ma insel in romania raportul femei barbati e de 6 la 1 asa ca ...) si nu mai sta si te gandi la ce ar fi fost daca. sincer eu cred ca nu ar fi fost nimic.
have fun. take care!

Eu cred ca te inseli. Ar fi bine daca ar fi 6:1, mai degraba e 1:6 pentru femei. Adica se bat 6 pentru una :)
"Potrivit ultimului raport al Institulului National de Statistica din 11 iulie 2007,populatia Romaniei la 01.01 2006 era de 21.610200,din care femei 11.075100,adica 51,2%,iar barbati erau 10.535100,adica 48,8%!".
Pe retelele de socializare cred ca procentul e chiar mai mic, ca am inteles ca asa a cunoscut-o pe doamna.

Vezi postareaAmicul_tau, la Feb 4 2010, 10:00 AM, a spus:

Macar arata bine dpdv fizic?

Probabil ca arata bine, el este mai tanar si banuiesc ca fizicul e important. De altfel a iesit si cu una de 18 dupa, deci nu are neaparat o preferinta pentru femeile mai in varsta.
0

#6 Utilizator offline   american :) 

• proud to be an American
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-November 08

Scris 04 February 2010 - 07:35 PM

Textul aduce cu "Aventurile soldatului Sveik" de Hasek. Doar el mai avea fraze de juma' de pagina.
0

#7 Utilizator offline   Amarena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Super Moderator
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 04 February 2010 - 07:52 PM

Citeaza

si inafara de asta eu nu permit nimanui sa se poarte asa cu mine sa imi inchida in nas

Si totusi ti-a inchis, auzi, nici macar nu ti-a cerut permisiunea.

In alta ordine de idei, te-au primit la facultate cu scrisul asta? Nu tu o virgula, nu tu un punct... mesajul tau e greu de citit. Daca iti doresti sa primesti sfaturi serioase, macar scrie inteligibil, pentru ca, altfel, risti ca lumea sa se enerveze pana ajunge la sfarsitul mesajului si sa nu mai fie asa binevoitoare cu tine. :)

Si, ca sa-ti zic si parerea mea, e diferenta de 14 ani intre voi. Femeile imbatranesc inaintea barbatilor. Cat crezi ca ai fi rezistat, fara sa-ti doresti "prospatura"? Sau ceea ce te deranjeaza e ca ti-ai luat papucii, in loc sa ii dai tu?
0

#8 Utilizator offline   Red_tequila 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 12-December 09

Scris 04 February 2010 - 08:29 PM

Sa stii ca eu am sa te critic, sorry.

Lasam la o parte varsta, ca la 36 de ani femeile nu sunt babe, nici ridurile inca nu s-au ivit bine, exista doar un "aer" mai matur si multe tipe arata chiar super bine, sunt frumoase.

Insa tu...atata iti zic: maturizeaza-te! grow up!
Ce este aia....dupa o saptamana te-ai si imprietenit cu una, pe care la randu-i o inseli ducandu-te la agatat prin baruri si cluburi...si apoi iar "o contactezi" pe cealalta, si tot asa...(inca o chestie: e naspa sa zici despre o femeie ca "ai contactat-o", suna aiurea). Pai evident femeia aia nu se simte sigura pe ea - in primul rand ca e nesigura din cauza varstei, iar apoi din cauza ca esti si te porti cum te porti.

Ia mai stai tu putin in banca ta, linistit, si gandeste-te bine ce vrei tu de fapt de la viata si de la femeia asta. Poate o sa gasesti cateva raspunsuri :) Deci, time out un pic.

Aceasta postare a fost editata de Red_tequila: 04 February 2010 - 08:36 PM

0

#9 Utilizator offline   Vicious 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 04-February 10

Scris 05 February 2010 - 01:53 AM

As dori sa imi cer scuze pentru greselile mele gramaticale si pentru lipsa de punctuatie, si cer sa va multumesc pentru raspunsurile voastre rapide, care miau fost de folos. :)
Stiam de la bun inceput ca acea relatie nu are nici un viitor, dar am incercat , si totusi ma deranjat felul cum sa terminat brusc si sec, iar cel mai rau a fost comportamentul ei de dupa despartire, ma refer la felul cum se comporta cu mine in fine nu a meritat sa pun suflet, numi pare rau ca am cunoscuto sau ca am fost cu ea, nici nu o blamez pentru ca neam despartit dar nu o pot ierta pentru minciunile si comportamentul pe care la avut in ultima vreme inainte de a rupe orice contact cu ea.

"Pai evident femeia aia nu se simte sigura pe ea - in primul rand ca e nesigura din cauza varstei, iar apoi din cauza ca esti si te porti cum te porti."

Ca si o chestie pe ea nu am inselato nici o data cu nimeni, chiar daca am avut ocazia am stiut sa ma abtin, tocmai pentru simplu fapt ca o iubeam, si nici nu as fii inselato atata vreme cat eram cu ea impreuna, iar comportamentul a fost cat se poate de impecabil atat cu ea cat si cu cunostiintele comune. Nesiguranta din cauza varstei :jester:) la mine nu a contat niciodata diferenta dintre noi, pentru ca am considerat ca ne compensam unu pe celalalt.

"Cat crezi ca ai fi rezistat, fara sa-ti doresti "prospatura"? Sau ceea ce te deranjeaza e ca ti-ai luat papucii, in loc sa ii dai tu?"

Pentru prima intrebare raspunsul e: Nu voi stii niciodata, si acum sa raspund si la a doua, Nu ma deranjat ca am luat papucii ci felul cum iam luat si btw eu nu ias fii dat liber pentru ca o iubesc si nu as vrea sa o fac sa sufere, si sincer am facut prea multe compromisuri tocmai din acest motiv, si nu iam reprosat niciodata nimic chiar daca ea mia reprosat ca doar eu am gresit etc.

In concluzie nu stiu cand si cum am pierdut controlul assupra situatiei dar cert e ca motivul e iubirea oarba de care am dat dovada si increderea deplina pe care iam acordato. Tostusi chiar si dupa atatea eu inca o iubesc si probabil o voi iubi mereu....ce sa faci cu dragostea nui de te jucat pentru ca, chiar daca te ridica in al 9 cer in cele din urma vei cadea ( legea gravitatiei) .
0

#10 Utilizator offline   fast_motion 

• let me put my poems in you
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-February 08

Scris 06 February 2010 - 03:56 PM

singura chestie nasoala din toata faza asta e ca n-ai dat si tu o buca mai batrana... de altceva n-ai de ce sa-ti para rau fiindca oricum nu si-ar fi lasat ea familia si alte treburi pt tine.
0

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis O iau eu razna? * * * * - ArieLLee  95 9.008
Topic inchis alternativa sau fantezie sexuala? PetrePopescu  13 2.656
Hot Topic (New) Atasamente BANII SAU FEMEILE? * * * - -
Mici dileme :)
e-X-plorer  142 20.809
Topic inchis imi e frica
de
Cepotspune  1 1.286
Hot Topic (New) Atasamente Dragostea nu exista...
eu o numesc atractie
Succes Leader  165 23.218