sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Maturizarea.. Evaluare topic: - - - - -

#41 Utilizator offline   L.G.R 

• Taci !
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-January 10

Scris 08 March 2010 - 11:49 PM

Vezi postareaInterpus, la Mar 8 2010, 06:11 PM, a spus:

dai dovada de maturitate, numai dupa ce ai fost inselat sau ai inselat. Sau inainte sa inseli, prin decizia pe care o vei lua. Altfel, esti copil.

ptuuu :cheer: sa ma bata norocu ... adica acuma ce ar trebui sa faca fata ? sa`l insele p`ala ca sa`i demonstreze ca e matura? sa fim serios,ca o scuipa si o da dracu de 3 ori :o:) o mai baga si`n p**a masi.. ( scuza'ti expresia ) si se duce naibi relatia..
mno trebuia sa te gandesti inainte sa scrii aberatia aia de mai sus..

apai sa fim seriosi,ca si eu am prob asta cu vezi doamne maturizeaza`te .. auzi tu sa'l insel :o: cred ca mi'ar lipi si una..
0

#42 Utilizator offline   Daemonicus 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 14-November 07

Scris 09 March 2010 - 07:55 AM

Vezi postareaInterpus, la Mar 8 2010, 06:11 PM, a spus:

dai dovada de maturitate, numai dupa ce ai fost inselat sau ai inselat. Sau inainte sa inseli, prin decizia pe care o vei lua. Altfel, esti copil.

Asta inseamna la tine maturizare? Zi-mi ca ai glumit si ca este imposibil sa crezi in ceea ce tocmai ai spus... :cheer:
0

#43 Utilizator offline   vanghelis007 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-March 08

Scris 09 March 2010 - 12:24 PM

Maturizare este atunci cand iubita te calca pe bataturi si tu o iei totusi in brate.
0

#44 Utilizator offline   Interpus 

• V O G
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-January 09

Scris 10 March 2010 - 04:33 PM

Vezi postareaDaemonicus, la Mar 9 2010, 07:55 AM, a spus:

Asta inseamna la tine maturizare? Zi-mi ca ai glumit si ca este imposibil sa crezi in ceea ce tocmai ai spus... :spiteful:

cand vorbeam despre inselare pe un topic de pe aici, cineva m-a intrebat cati ani am :cheer: .. in loc sa ma intrebe daca am inselat sau nu sau daca am fost sau nu inselat ...

deci ca sa inteleg ceea ce inseamna inselarea, trebuie sa fiu varstnic, in primul rand :cheer:
ca esti tanar pana in 30 de ani, nu stii nimic despre inselare, si chiar daca ai inselat si ai si fost inselat, tot nimic. Tu iti dai seama ?

si cum, dupa apelativ si pentru ca am fost intrebat de varsta, mi s-a spus ca sunt pisoi si imatur, cat timp consider ca a insela este o crima impotriva sufletului, iar oamenii care fac asa ceva, sunt gunoaie ..

am luat postura unui om care ii lauda si le apreciaza capacitatea de intelegere reciproca si puterea de iubire prin a-i lasa celuilalt libertatea totala, asa cum multi afirmau asta, pe alt topic, despre libertatea in cuplu... siiii, iar n-a fost bine :doh: .. mi s-a spus ca aberez

varstnicul, omul matur, sustine ca : oamenii care inseala nu sunt jalinici, dar nu-mi raspunde cand il inteleg si sunt de acord cu el (ca sa-mi confirme ca am inteles bine)
tanarul : nu-i combate ideile varstnicului pentru care inselatul NU este un gest josnic, dar imi spune ca aberez cand ii respect pe cei care sunt de acord sa se insele reciproc si cu buna bagare de seama, dar tot ii consider nimicuri pe cei care fac asa ceva pe asuns.

Deci, tanarului nu-i este clar despre ce vorbeste si ca s-a bagat aiurea in zeama.
Iar varsticul, unicul care ma putea lamuri, ca sa fiu si eu matur, fara sa (mai) insel si mai tarziu, nu mai spune nimic.

si atunci, sa inteleg ca mai trebuie sa insel inca o data sau doar sa fiu inselat... si la varste mai inaintate, ca sa fiu suficient de matur sa pot intelege.
0

#45 Utilizator offline   luminos1 

• https://luminos1.wordpress.com/
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 28-November 08

Scris 10 March 2010 - 06:06 PM

crezi ca totul pe lumea asta se reduce la a insela?
totul se invirte in jurul acestui fapt, reprobabil de altfel, de inteles in anumite situatii, acceptat tacit in altele si tot asa
ce legatura are maturizarea cu inselarea?
daca ai in gena ta sa inseli, inseli pe toata lumea, cu orice, pe oricine, la orice virsta (vorbesc la modul general), inselind in primul rind te inseli pe tine, ai senzatia ca ti-e bine, ca-ti place ce faci, dar, nu-i asa, e doar o lipsa, o lipsa de ceva, afectiune materna, intelegere paterna, te-a suparat diriga in clasa V-a, si tot asa, poate fi orice, iar maturizarea nu are nici cea mai mica legatura cu asta, doar metodele si obiectivele (viitoare victime) tin de maturitate si atit, parerea mea
0

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) A fi tu insati(uti )
calitati si defecte
**Lux**  191 11.558
Hot Topic (New) Cand sa renunti la speranta?
Cand stii ca orice ai face, relatia nu va merge?
albella  236 15.036
Hot Topic (New) Curiozitati despre treaba asta cu dragostea Dusmanila  55 6.296
Hot Topic (New) De ce accepta fetele o relatie cu un barbat casatorit? * * * - - simplu  857 88.179
Hot Topic (New) Nu stiu ce titlu sa ii dau
sau mi-e lene sa gandesc
mentalica  35 1.355