sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Maturizarea.. Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Fnume43 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 03-February 10

Scris 03 February 2010 - 10:55 PM

buna tuturor..
sper ca am deschis acest topic unde trebuia daca nu,imi cer scuze..
Am o problema cu "maturizarea". Iubitul meu imi tot spune sa ma maturizez,zice ca nu inteleg anumite lucruri mai bine zis pe el. Chestia e ca in alte circumstate stiu sa actionez cum trebuie,ca un om matur. Cand vine vorba de el parca ma pierd nu stiu exact sa zic ce se intampla. Am foarte multe certuri cu el pe aceasta tema. Stiu ca nu ar trebui sa ma schimb pentru nimeni dar fara sa-mi dau seama m-am schimbat.Si cireasa de pe tort lui tot nu-i convine.O sa ziceti ca el are o problema cu maturizarea dar ce as putea sa fac ca pot sa vad cu alti ochi problemele de zi cu zi ( legate de el binenteles ). Cum as putea sa ma maturizez mai repede?
Va multumesc.
0

#2 Utilizator offline   Dingo25 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-December 08

Scris 03 February 2010 - 11:14 PM

Inainte de toate zi cati ani ai. :flowers:
0

#3 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 03 February 2010 - 11:24 PM

Din punctul meu de vedere, are o atitudine gresita fata de tine. Omul nu se maturizeaza peste noapte si daca il consideri imatur (adica simti nu te poti intelege cu el de la egal la egal), racesti relatiile, nu-i ceri sa se vada intr-o asemenea lumina.
Nimeni nu isi da seama cand se maturizeaza, asta e parte frumoasa a vietii, ca putem crede mereu ca avem dreptate (si poate avem in felul nostru) iar asta uneori creeaza probleme dar te ajuta sa-ti pastrezi increderea in tine si sa te bucuri de viata, fara sa ridici mereu privirea catre altii pe a caror gandire te bazezi mai mult decat pe a ta.
Nu e corect ca cineva sa incerce sa te convinga ca trebuie sa te indoiesti constant de propriul rationament.
0

#4 Utilizator offline   Fnume43 

• Boboc
  • Pip

Scris 03 February 2010 - 11:27 PM

Vezi postareaDingo25, la Feb 3 2010, 11:14 PM, a spus:

Inainte de toate zi cati ani ai. :flowers:

aproape 20.
0

#5 Utilizator online   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 03 February 2010 - 11:29 PM

Ori egali ori invatati unul de altul . El s a pus pe o treapta mult superioara . Nu exista maturizare peste noapte . Sau poate o fi fortata dar prin prisma unor experiente intense si in cazul asta nu e necesar . De fapt el te conditioneaza . Fii intr un fel ca sa te plac . Si nu mi se pare in ordine . Ai o viata inainte in care vei invata multe . Daca vrei o schimbare fa o pentru tine si nu pentru el
0

#6 Utilizator offline   Fnume43 

• Boboc
  • Pip

Scris 03 February 2010 - 11:34 PM

Vezi postareaRhini, la Feb 3 2010, 11:29 PM, a spus:

fa o pentru tine si nu pentru el

vreau sa fie bine pentru amandoi,ne iubim dar el crede ca inca sunt copil.Am incercat sa fiu intotdeauna in pas cu el,sa-i fiu pe plac dar el a trebuit sa se maturizeze din anumite probleme in copilarie iar acuma are asteptari foarte mari de la cei din jurul lui mai ales de la mine. Nu intotdeauna ii pot atinge asteptarile,ar vrea mai mult de la mine dar nu am cum sa ii ofer totul. I-am spus ca maturizarea nu vine cand vrea fiecare , sa aiba rabdare. Tot timpul spune ca are rabdare dar nu e chiar asa. El trece printr-o perioada destul de proasta acuma si zice ca eu nu il inteleg dar nici nu vorbeste cu mine,nu stiu cum sa-l fac sa aiba incredere in mine ca sa se deschida in fata mea si cand are ceva pe suflet sa discute cu mine,el vrea sa-i ghicesc starile si probleme lui doar privindu-l o data!
0

#7 Utilizator offline   Dingo25 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-December 08

Scris 03 February 2010 - 11:34 PM

Vezi postareaFnume43, la Feb 3 2010, 11:27 PM, a spus:

aproape 20.

Si prietenul tau cati ani are?
0

#8 Utilizator offline   Fnume43 

• Boboc
  • Pip

Scris 03 February 2010 - 11:41 PM

Vezi postareaDingo25, la Feb 3 2010, 11:34 PM, a spus:

Si prietenul tau cati ani are?

tot 20
0

#9 Utilizator online   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 03 February 2010 - 11:46 PM

Vezi postareaFnume43, la Feb 3 2010, 11:34 PM, a spus:

vreau sa fie bine pentru amandoi,ne iubim dar el crede ca inca sunt copil.Am incercat sa fiu intotdeauna in pas cu el,sa-i fiu pe plac dar el a trebuit sa se maturizeze din anumite probleme in copilarie iar acuma are asteptari foarte mari de la cei din jurul lui mai ales de la mine. Nu intotdeauna ii pot atinge asteptarile,ar vrea mai mult de la mine dar nu am cum sa ii ofer totul. I-am spus ca maturizarea nu vine cand vrea fiecare , sa aiba rabdare. Tot timpul spune ca are rabdare dar nu e chiar asa. El trece printr-o perioada destul de proasta acuma si zice ca eu nu il inteleg dar nici nu vorbeste cu mine,nu stiu cum sa-l fac sa aiba incredere in mine ca sa se deschida in fata mea si cand are ceva pe suflet sa discute cu mine,el vrea sa-i ghicesc starile si probleme lui doar privindu-l o data!

Miroase a incompatibilitate sau poate mi se pare . Ce ma seaca pe mine lumea cu asteptarile lor . Din partea mea eu i as spune unui potential asteapta mult si bine :flowers: Tu prea vrei sa ii faci pe plac si el cred ca stie asta si probabil insista ca stie ca te doare . Fii mai hotarata , directa si ferma . Nu te ai nascut sa faci pe placul lui ci ca sa te iubesti pe tine apoi pe el . Probleme in copilarie avem toti . Pot fi rezolvate dar nu prin metoda desconsiderarii in care obligam omul sa faca ceva , sa fie cumva . Daca totusi ar vrea sa te faca sa te schimbi ar trebui sa fie mai subtil

Aceasta postare a fost editata de Rhini: 03 February 2010 - 11:47 PM

0

#10 Utilizator offline   Al Micu' 

• Enciclopedist
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 05-January 10

Scris 03 February 2010 - 11:54 PM

Vezi postareaFnume43, la Feb 3 2010, 11:34 PM, a spus:

,nu stiu cum sa-l fac sa aiba incredere in mine ca sa se deschida in fata mea si cand are ceva pe suflet sa discute cu mine,el vrea sa-i ghicesc starile si probleme lui doar privindu-l o data!

Are o problema de comunicare.
Insa mai este si teoria aia ca barbatii sunt de pe Marte. El simte nevoia sa se inchida, sa nu fie batut la cap si sa nu i se ceara explicatii.
0

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Fosta prostituata
Topic pentru barbati
Strut  44 4.590
Hot Topic (New) Atasamente Cand ai nevoie
.. de Dragoste
.Goddess.  171 10.647
Hot Topic (New) Infidelitatea pe internet nightwish  194 19.465
Hot Topic (New) Ai putea sa renunti la cineva pentru binele ei/lui?
Tu ce ai face?
AngelBoy91  26 3.339
Hot Topic (New) Atasamente Hartiuta pacatoasa nightwish  126 10.484