Este posibil?
Scris 03 February 2010 - 08:22 PM
Si asta cu chestia corporala , nu o stiam dar eu sunt o fiinta fara prea multa forta fizica , asa ca iese din scena
Scris 03 February 2010 - 09:05 PM
Rhini, la Feb 3 2010, 09:22 PM, a spus:
Si asta cu chestia corporala , nu o stiam dar eu sunt o fiinta fara prea multa forta fizica , asa ca iese din scena
Nu m-am suparat dar credeam ca de fapt, postul tau era acea completare ceruta initiatorului. Credeam ca vorbesc de fapt cu ea. Nici o suparare... era doar o reactie a constientizarii confuziei mele. Intelegi, detaliile spuse de tine, se potriveau cu cele cerute de mine. Si, neuitandu-ma sa vad cine mi le da si cui raspund...
Iar la ultimul aspect, e drept, esti fata. Dar cu o tuica, poti convinge boschetarii sa o faca pentru tine
Si asta nu inseamna ca, daca initiatoarea nu se implica, discutia nu se poate continua
Scris 04 February 2010 - 11:21 AM
luminos1, la Feb 3 2010, 05:26 PM, a spus:
multumesc
Eram curioasa daca as putea intra in visul cuiva. Nu era vorba despre nicio experienta neplacuta.
Nu ma gandeam sa fac vraji , vroiam sa stiu daca s-ar putea face asta prin autosugestie sau meditatie...Multumesc pentru raspunsuri si astept in continuare informatii
Scris 04 February 2010 - 11:53 AM
ai spus-o mai bine decit as fi putut eu spune
da, sa aduca percepii si senzatii reale
Scris 04 February 2010 - 12:12 PM
Peitho A, la Feb 4 2010, 12:21 PM, a spus:
In mare, poti patrunde in planul astral in mod total constient. Visele pot fi atat constiente cat si mecanice. Planul astral este dincolo de orice vis mecanic. Visul mecanic este lumea in care treiesc si se scalda agregatele noastre psihologice, egourile noastre. Nu poti intra in visele mecanice ale altei persoane, deoarece fiecare-si proiecteaza propria iluzie, realitatea unde isi desfasoara activitatile pur mecanice. Este precum o lume personala. In schimb, in planul astral se poate intalni orice vietuitor constient din aceasta lume si nu numai. Acolo poti vizita adevaratele temple de intelepciune, poti intalni maestri, poti vizita locuri unde nu ai fost niciodata, poti intalni diverse persoane cunoscute ori necunoscute, constiente ori inconstiente, etc... Dar pentru asta este necesar sa fii absolut constient in timpul visului, prin intreruperea interferentelor provocate de egouri in toate cele 49 de sub nivele ale mintii.
Scris 04 February 2010 - 12:34 PM
Peitho A, la Feb 4 2010, 12:21 PM, a spus:
Nu ma gandeam sa fac vraji , vroiam sa stiu daca s-ar putea face asta prin autosugestie sau meditatie...Multumesc pentru raspunsuri si astept in continuare informatii
Citeste ceea ce au scris initiatii,parerile unora sau altora de pe forum,sunt impartasite prin prisma limitarilor proprii,percepute sau nepercepute,in functie de stadiul evolutiei fiecaruia.Poti gasi raspunsuri ce au urme de intelepciune,dar nu sunt decat filozofii ieftine imprumutate .
De folos cred ca ti-ar fi Arta visatului,Carlos Castanieda
http://www.scribd.com/doc/2252355/ARTA-VIS...ARLOS-CASTANEDA
si Scoala viselor de C.D.Ollen Hollen.
Propriile experiente iti vor fi cel mai bun maestru.
Scris 04 February 2010 - 01:48 PM
In gimnaziu îi scriam iubitei mele biletele de dragoste cu litere chirilice, care sa nu cada continutul lor in mâna vrăşmaşilor.
Nici asta n-a tinut mult. Fata respectiva s-a maritat cu unu care vorbeste nu scrie, si care face, nu halucinează.
Asa ca aviz amatorilor. Nu va masturbati prea tare cu fantasme, ca ajungeti in perfuzii la spitalul 9.
Scris 04 February 2010 - 01:49 PM
luminos1, la Feb 4 2010, 11:53 AM, a spus:
da, sa aduca percepii si senzatii reale
Vezi tu, tocmai aici este un aspect care, ar fi bine sa-l mentionez. Oamenii maturi, odata cu cresterea, isi limiteaza mult simturile, limitandu-si dealtfel si perceptiile. In multe filosofii sau culte, tanarul invata sa redevina oarecum un copil, si sa se joace cu simturile sale, sa le exploateze mai mult decat o facea inainte. Cred ca este gresita ideea de trezire a lor, as spune ca, mai degraba se invata folosire lor.
fiinta umana poseda 5 simturi fizice-pipait, auz, miros, vaz, gust. Ni s-a inradacinat in timp ideea ca, ele sunt doar la nivelul ochilor, urechilor, palmelor, nasului si limbii. insa, corespondente ciudate exista si la nivelul intregului trup, pentru fiecare. Pielea trupului nu contine doar senzori tactili, contine senzori legati si de celelalte 4 simturi. Astfel, poti sa vezi sau sa auzi, sau sa gusti sau mirosi, si fara ochi, urechi, limba sau nas. Mai mult, simturile umane au abilitatea proiectiei nu numai in spatiu, dar si in timp. Aici apare notiunea de parasimturi, desi nu este vorba decat de o extensie a simturilor.
Da, cu simturi antrenate, poti obtine senzatii si perceptii nu doar spatiale. Singura diferenta este, in funtie de gradul de perceptie, cand vor ajunge la tine. In stare de veghe, sau de somn.
Ca tot pomenisi de egipt...
Egiptenii initiati, aveau ca obiectiv trezirea constiintei. Sa nu se confunde constiinta cu constienta (starea de veghe) .
Dupa ce invatau sa isi trezeasca constiinta, treceau prin anumite etape dintre care voi pomeni doar cateva.
1-constiinta trezita.
2-deplasarea liniara a constiintei.
3-existenta constiintei in doua puncte simultan.
4-deplasarea constiintei in spatiu si timp.
5-existenta constiintei in mai multe puncte ale spatiului si timpului, simultan.
si lista continua...
Singurul lucru care merita precizat este ca, atunci cand iti poti proiecta constiinta in mai multe puncte ale spatiului, ea poarta cu ea si cate ceva din extensia simturilor. Deci, este normal sa ai franturi de perceptii din locurile proiectiei, sau chiar perceptii profunde.
Scris 04 February 2010 - 01:59 PM
Sancy5000, la Feb 4 2010, 01:49 PM, a spus:
2-deplasarea liniara a constiintei.
3-existenta constiintei in doua puncte simultan.
4-deplasarea constiintei in spatiu si timp.
5-existenta constiintei in mai multe puncte ale spatiului si timpului, simultan.
si lista continua...
Lista continua cu nimic. Impactul asa zisilor guru sau initiati in lumea reala si concreta nu face nici macar cat o balega de vaca. Macar aia ingrasa pamantul. Ei insa, prin asceza lor se usuca si cand vor muri, nu vor ingrasa pamantul nici macar cat dejectiile unei vite. Ei de fapt sunt niste morti vii.
Aceasta postare a fost editata de Thedumbunion: 04 February 2010 - 01:56 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Coincidente
exista in viata voastra? credeti ca tin de paranormal? |
Sarah N.... | 21 | 3.996 |
|
|
Bagherra | 63 | 19.014 |