Aceasta postare a fost editata de MissPisi: 02 February 2010 - 12:18 PM
Pagina 1 din 1
Problema format video
Scris 02 February 2010 - 12:18 PM
Am o problema, am incercat sa fac un filmulet prin programul Unlead video dar cand incerc sa iau din pc un video si sa-l pun program pentru editare imi da ca eroare "File format mismatch".Presupun ca e ceva ineregula cu formatul.Cum pot schimba formatul acelor video-uri?Nu am gasit decat un singur video care putea fi pus in program, n format .avi iar cele care nu pot fi puse sunt in .mp4.Ce ar trebui sa fac?
Scris 05 March 2010 - 05:36 PM
In primul rind, este vorba de ULEAD. Macar sa copiezi corect.
Apoi, desi programul citeste multe formate, e posibil sa ai unul mai ciudat.
Incearca programul Format Factory - fa conversie in formatele AVI sau MPG.
Apoi, desi programul citeste multe formate, e posibil sa ai unul mai ciudat.
Incearca programul Format Factory - fa conversie in formatele AVI sau MPG.
Scris 05 March 2010 - 06:51 PM
dac-o luam asa,se numeste de fapt corel ulead video studio , Ulead face si multe alte programe
programul "nu citeste" multe formate video..il folosesc de vreo doi ani, mai mult ma prostesc
nu e facut ca sa bagi videoclipuri in el, desi poti face si asta,numai in formate avi, wmv
e un program ca sa faci clipuri de-ale tale ,cu imaginile tale sau de aiurea, sa pui efecte,sunete..
ceea nu poti face cu un alt video chiar daca il importi in el, poti doar sa-l tai si sa-i pui un overlay
uite inca un convertor video,e tot moca dar direct de la sursa, Free Video Converter V2.5
http://www.koyotesoft.com/indexEn.html
ai sa vezi ca nu toate o sa iasa bine dupa converise..
programul "nu citeste" multe formate video..il folosesc de vreo doi ani, mai mult ma prostesc
nu e facut ca sa bagi videoclipuri in el, desi poti face si asta,numai in formate avi, wmv
e un program ca sa faci clipuri de-ale tale ,cu imaginile tale sau de aiurea, sa pui efecte,sunete..
ceea nu poti face cu un alt video chiar daca il importi in el, poti doar sa-l tai si sa-i pui un overlay
uite inca un convertor video,e tot moca dar direct de la sursa, Free Video Converter V2.5
http://www.koyotesoft.com/indexEn.html
ai sa vezi ca nu toate o sa iasa bine dupa converise..
Scris 06 March 2010 - 02:07 PM
Am zis "Ulead" referindu-ma strict la programul mentionat in problema, Video Studio.
CIteste si MPG fara probleme, nu doar avi si wmv!
CIteste si MPG fara probleme, nu doar avi si wmv!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Programe de modificat vocea
Modificare vocala |
RHS | 2 | 56.501 |
|
Program pt. recuperarea datelor | Master_Best | 7 | 12.669 |
|