probleme cu computerul lipsa driver audio
Scris 02 February 2010 - 08:38 AM
Scris 02 February 2010 - 12:13 PM
Scris 02 February 2010 - 05:22 PM
Adrianbun, la Feb 2 2010, 12:13 PM, a spus:
Crede-ma ca am luat toate cd-urile la rand si nu e pe nici unul nici un driver. Mi-am instalat everestul si acolo imi spune la nume necunoscut. Am dat click dreapta pe "my computer" si am intrat in properties si am dat la audio si la un moment dat imi apare un semn de exclamare, si mi s-a spus sa dau click dreapta acolo si sa dau "update driver", dar daca apas asa nu mi se intampla nimic.
Ioanna., la Feb 2 2010, 04:33 PM, a spus:
Scris 02 February 2010 - 07:04 PM
Scris 02 February 2010 - 08:22 PM
Bafta
Scris 03 February 2010 - 09:50 AM
Adrianbun, la Feb 2 2010, 08:22 PM, a spus:
Bafta
Ok, cred ca e ondoard si am descarcat soundmaxu dar nu vrea sa mi-l instaleze, spune ca driverul nu exista. Nu pot sa desfac unitatea, mai fac si pe acolo cine stie ce prostii.
Scris 03 February 2010 - 10:12 AM
Ioanna., la Feb 3 2010, 09:50 AM, a spus:
SoundMax este un program care este de obicei livrat impreuna cu driverele placii de baza, daca l-ai descarcat de pe net, nu ai driver audio la SoundMax.
Instalarea unui driver nu este nici treaba de expert dar nici de afon.
Chiar nu ai niciun amic care sa stie sa caute driverul pe CD-urile pe care le-ai primit cu computerul?
Sau sa stie sa ia modelul placii de baza si sa caute pe net driverele acestuia?
Mai exista o varianta. Multi dintre cei care instaleaza sisteme au obiceiul de a pune pe a doua partitie a hard-diskului un folder cu driverele PC-ului. Cauta pe hard-disk daca nu cumva sunt puse pe acolo, ori direct in partitie, ori printr-un folder cu numele kituri, .....
Scris 03 February 2010 - 12:01 PM
Paul Brahtl, la Feb 3 2010, 10:12 AM, a spus:
Instalarea unui driver nu este nici treaba de expert dar nici de afon.
Chiar nu ai niciun amic care sa stie sa caute driverul pe CD-urile pe care le-ai primit cu computerul?
Sau sa stie sa ia modelul placii de baza si sa caute pe net driverele acestuia?
Mai exista o varianta. Multi dintre cei care instaleaza sisteme au obiceiul de a pune pe a doua partitie a hard-diskului un folder cu driverele PC-ului. Cauta pe hard-disk daca nu cumva sunt puse pe acolo, ori direct in partitie, ori printr-un folder cu numele kituri, .....
Da, pai mersi oricum, o sa vina un prieten care o sa-mi rezolve problema, dar vroiam sa fac si eu pe grozava ca pot sa ma descurc singura. Mersi mult oricum tuturor!!
Scris 03 February 2010 - 12:14 PM
Ioanna., la Feb 2 2010, 08:38 AM, a spus:
sarut mainile, daca nu gasesti ce ti-au spus colegii, descarca "Unknown Device Identifier" de pe softpedia
aici:
http://www.softpedia.com/get/System/System...dentifier.shtml
- e versiunea 7, cea pe care am folosit-o eu. e curata
cred ca vei vedea placa
ti-am trimis doua attach - in primul e vederea secventei cu placa mea ( albastru),in a doua, o captura din setup, cu numele, versiunea, site-ul.
daca nu stii sa descarci, lasa-mi o adresa in
fraga9@gmail.com
unde sa iti trimit executabilul - aici mi-l blocheaza administrtorul, chiar dupa ce i-am schimbat extensia
bafta
Fisiere atasate
-
UDI_setup_capture.png (22.96K)
Number of downloads: 8 -
placa_de_sunet_integrata_vazuta_cu_UDI.png (17.68K)
Number of downloads: 7
Scris 05 February 2010 - 01:42 PM
marcus9, la Feb 3 2010, 12:14 PM, a spus:
aici:
http://www.softpedia.com/get/System/System...dentifier.shtml
- e versiunea 7, cea pe care am folosit-o eu. e curata
cred ca vei vedea placa
ti-am trimis doua attach - in primul e vederea secventei cu placa mea ( albastru),in a doua, o captura din setup, cu numele, versiunea, site-ul.
daca nu stii sa descarci, lasa-mi o adresa in
fraga9@gmail.com
unde sa iti trimit executabilul - aici mi-l blocheaza administrtorul, chiar dupa ce i-am schimbat extensia
bafta
Am stiut sa descarc ala, dar mie nu-mi apare asa cum iti apare tie. Adica nu-mi apare nimic cu audio in lista aia. Oricum o sa vina un prieten care se pricepe si o sa mi-l faca el, e altceva cand vede el computerul si cand vede si cd-urile si totul. Dar mersi oricum.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Prima mea aplicatie - Style Jukebox (Beta) | JohnnyAlex | 0 | 751 |
|
Driver sunet Intel 82801DB ICH4 - AC'97 | mely89 | 0 | 4.696 |
|
hdtv-out probleme | rg_robert | 5 | 3.724 |
|
program kre sa stearga dubluri mp3 | jason | 17 | 62.207 |