In primul rind ca nu vreti sa se afle de catre sotul tau ca fica ta a facut sex te inteleg.Si ar fi bine ca deocamdata sa nu stie ptr. a se evita conflictele. 2 e gelos pe prietenul fetei ptr. ca e normal asa sunt toti tatii dev fete gelosi.Nu e o asa mare problema aico.Si 3 ar trebui ca impreuna cu sotul sa discutati serios problema impreuna cu fica.Nu voi ii decideti soarta sau la ce facultate vrea ci doar ea ce puteti sa faceti e sai deschideti ochii.Pruobabil ia sucit mintile prietenul, si nu mai asculta de nimeni decit de el.
Indrumarea fiicei de 19 ani
Scris 25 June 2010 - 06:59 PM
Daca este un baiat bun care o iubeste,o respecta si va respecta este bine pt ca greu se gaseste un baiat bun in zilele noastre.Discuta cu el si daca o iubeste cu adevarat veti lua impreuna o hotarare in ceea ce priveste viitorul ei.Si daca el e hotarat sa faca parte din viata ei va aprecia efortul vostru si al ei si o va indruma spre cea mai buna facultate.Oricum ar fi bine sa-ti sprijini copilul neconditionat la fel si tatal.Si viata sexuala nu e o problema mi se pare ceva normal la varsta ei.
Scris 02 July 2010 - 11:37 AM
Frumoasa poveste de dragoste! Parerea mea e ca locul unde faci facultatea e insignifiant. Este alegerea ei, daca i-ai spus parerea ta e suficient, nu trebuie sa te gandesti ca ideea ta e cea mai buna. De multe ori vrem sa faca copiii nostri ceea ce nu am facut noi. Daca va considera vreodata ca a facut o alegere gresita macar nu te va mai acuza pe tine. Multa iubire va doresc
Scris 11 October 2011 - 05:32 PM
facultatea ca facultate . sa stii daca baiatul e serios . sa fii alaturi de fata ta in eventualitatea unei dezamagiri .
Scris 01 February 2012 - 09:12 PM
Eu cred, ca este o greseala sau o frica a ta sa nu vorbesti deschis cu sotul tau.
Fata ta nu mai are 16 ani, si consider ca trebuie sa luati responsabilitate pentru tot ce s-a intamplat.
Are dreptul sa decida ce i se potriveste. Faptul ca a impartit problemele ei cu tine, dovedeste ca exista o relatie mama-fiica buna intre voi.
Trebuie sa fii de partea ei si da discuti deschis cu sotul tau. Sa nu te ascunzi, pentru ca fata o sa simte nesiguranta si slabiciuna ta. Si s-ar putea ca in viitor sa nu fie deschisa cu tine.
Daca ai nevoie de ajutor, foarte concret si personalizat te pot ajuta.
sunt expert numerolog, grafolog si am multa experienta in asemenea cazuro delicate.
Ma poti contacta nr tel: 0755547967.
Te pot ajuta si in alegerea domeniului de studiu care i se potriveste.
Fata ta nu mai are 16 ani, si consider ca trebuie sa luati responsabilitate pentru tot ce s-a intamplat.
Are dreptul sa decida ce i se potriveste. Faptul ca a impartit problemele ei cu tine, dovedeste ca exista o relatie mama-fiica buna intre voi.
Trebuie sa fii de partea ei si da discuti deschis cu sotul tau. Sa nu te ascunzi, pentru ca fata o sa simte nesiguranta si slabiciuna ta. Si s-ar putea ca in viitor sa nu fie deschisa cu tine.
Daca ai nevoie de ajutor, foarte concret si personalizat te pot ajuta.
sunt expert numerolog, grafolog si am multa experienta in asemenea cazuro delicate.
Ma poti contacta nr tel: 0755547967.
Te pot ajuta si in alegerea domeniului de studiu care i se potriveste.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Divesificarea hranei
De cand? |
OacOac | 87 | 18.078 |
|
Jurnalul unui adolescent confuz.
Reorganizarea vietii interioare |
New Task | 8 | 3.051 |