sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Turism cu trenul prin tara Pareri,impresii, povestiri...si poze daca aveti Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   6Opium6 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 29-January 10

Scris 29 January 2010 - 08:10 PM

Pe mine m-ar interesa mai exact niste pareri ale celor care au facut ruta Bucuresti - Satu Mare sau invers :crazy: dar cum am observat ca nimeni nu a deschis inca un topic despre calatoria cu trenul prin tara minunilor ( superba Romanie... :yes: ) m-am gandit ca ar fi o idee buna sa incercam aici. Asadar , cei care a-ti mers cu trenul prin tara, povestiti-ne si noua cum a fost, daca aveti si poze , cu atat mai bine :roll:
0

#2 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 30 January 2010 - 09:57 AM

Ce frumos !!! :crazy: Chiar ieri vorbeam cu cineva despre călătoriile cu trenul prin ţară. Eu şi cu īncă mulţi alţii, făceam astfel de călătorii, pānă īn anul 2002, şi, pot să spun că sunt fascinante. Īnsă trebuie să ai un grup care să fie format din cel puţin doi oameni care se ţin de şotii, doi oameni foarte descurcăreţi şi...plăcerea e asigurată.
0

#3 Utilizator offline   ana_sab 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 17-July 07

Scris 03 February 2010 - 05:16 PM

Si eu sunt mare amatoare de asa ceva. Acum 2 ani am mers de la Roman pana la Timisoara cu trenul, aproape 16 oare, a fost superb! Sau cand mergeam pana la Bucuresti, vreo 6 ore! Mi-e dor de o calatorie din aceasta lunga cu trenul!
0

#4 Utilizator offline   Interpus 

• V O G
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 25-January 09

Scris 13 February 2010 - 01:20 PM

hmmmm, voi chiar va referiti la timpul petrecut in tren ? Si nu cumva la mersul de la obiectiv la obiectiv cu trenul, el fiind doar mijlocul de transport ?
ceva de genul: pleci cu trenul undeva, ajuns acolo vizitezi imprejurimile, ramai peste o noapte sau doua... apoi pleci cu trenul altundeva, vizitezi si pe acolo, ramai peste o noapte sau doua... si tot asa, chiar daca ai nevoie de minim 8-9 zile pentru asa tura, dar si vezi...

Edit: Bucuresti - Satu Mare si retur, are mereu intarziere de 60 pana la 90 de min

Aceasta postare a fost editata de Interpus: 13 February 2010 - 01:26 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Cazare la mare
VILA ORANJ
poeDENT  2 3.130
Replici noi Valea Buzaului - obiective turistice
Discutii, povesti, poze, etc
14scaune  0 7.496
Replici noi Informatii despre Hotel Caraiman 2 ** din Mamaia nemernicus1  1 4.366
Replici noi Atasamente Despre Transfagarasan
Chiar merita sa cititi....
zolex  7 3.469
Replici noi Terapie anti-stres la Alutus Eduard Ovidiu Ohanesian - 2008-01-09 agentuldeturism  0 1.919