Pagina 1 din 1
va rog sa ma ajutati
Scris 29 January 2010 - 04:54 AM
Salut! Am si eu o problema dak ai pot spune asa...de fiacare data cand deschid o pagina cu mozilla imi apare : "A script in this movie is causing Adobe Flash Player 10 to run slowly.If it continues to run, your computer may become unresponsive. Do you want to abort the script?". Ma dispera imi apare la fiecare 5 sec. Am dezinstalat si instlat adobe reader,adobe flash player si tot asa imi face,apoi am dezinstalat si am instalat mozilla si la fel...aceeasi problema
(. Si inca ochestie dak nu am adobe instalat nu mai imi apare eroarea asta... ce as putea face? Multumesc!
Scris 29 January 2010 - 12:29 PM
alta solutie nu este??? as vrea sa folosesc in continuare mozilla... ms frumos
Scris 05 March 2010 - 06:15 PM
Intra pe altele site-uri!
Incearca alt browser (Chrome sau Opera) - daca face la fel, ai calculatorul prea slab sau viteza la net prea mica.
Incearca alt browser (Chrome sau Opera) - daca face la fel, ai calculatorul prea slab sau viteza la net prea mica.
Scris 05 March 2010 - 07:28 PM
B_bad2005, la Jan 29 2010, 04:54 AM, a spus:
Salut! Am si eu o problema dak ai pot spune asa...de fiacare data cand deschid o pagina cu mozilla imi apare : "A script in this movie is causing Adobe Flash Player 10 to run slowly.If it continues to run, your computer may become unresponsive. Do you want to abort the script?". Ma dispera imi apare la fiecare 5 sec. Am dezinstalat si instlat adobe reader,adobe flash player si tot asa imi face,apoi am dezinstalat si am instalat mozilla si la fel...aceeasi problema
(. Si inca ochestie dak nu am adobe instalat nu mai imi apare eroarea asta... ce as putea face? Multumesc!
Sunt anumite pagini care au scripturi in flash , iti poti instala un add-on (supliment firefox) exemplu : Addblock Plus (destul de bun ) sau No Script ( pentru useri mai avansati ) .Citeste FAQ ( Frequently asked questions)
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
AC_RunActiveContent.js - Problema Mare
AC_RunActiveContent.js - Kaspersky |
guitz | 3 | 4.277 |
|
Internet Explorer 8
versiunea finala completa |