Sari la conținut
Forum Roportal
Claudiu2810

Congresul EDSA (European Dental Students' Association) se apropie!

Postări Recomandate

Dragi colegi,

 

Va anuntam ca termenul limita pentru a trimite rezumatele prezentarilor stiintifice / posterelor pentru Al 8-lea Congres EDSA (European Dental Students' Association), ce va avea loc la Bucuresti, in perioada 10-14 martie 2010, se apropie!

Termenul limita pentru inscrierea participantilor activi, trimiterea rezumatelor si achitarea taxei de Congres este LUNI, 1 Februarie 2010 ! Deadline-ul pentru participantii FARA lucrare stiintifica sau poster este 15 Februarie 2010!

De ce sa participi la Congres?

 

1. Pentru ca fiecare dintre voi poate participa activ (prezentand o lucrare stintifica sau un poster) sau pasiv (asistand la prezentarile studentilor si ale lectorilor invitati)

2. Pentru ca aveti sansa de a intra in contact direct cu comunitatea stomatologica europeana, la cel mai inalt nivel (printre lectori se vor numara si presedintii celor mai importante asociatii de medicina dentara din Europa: Asociatia Europeana de Parodontologie, Asociatia Europeana pentru Educatie Dentara si Organizatia Regionala Europeana a Federatiei Mondiale de Stomatologie)

3. Pentru ca aveti ocazia sa participati la 4 workshop-uri cu tema "Oportunitati in cariera pentru tinerii medici dentisti" coordonate de lectori din Belgia, Italia, Marea Britanie si Germania, in cadrul carora veti dezbate detalii legate de diferitele directii in care va puteti orienta activitate dupa terminarea facultatii.

4. Pentru ca trebuie sa fiti la curent cu noile tendinte din domeniul stomatologic, lucru asigurat de prezentarile stiintifice sustinute de profesori universitari de la Facultatile de Medicina Dentara din Slovenia, Italia si Serbia.

5. Pentru ca este prima oara dupa 13 ani cand un eveniment al Asociatiei Europene a Studentilor la Medicina Dentara are loc la Bucuresti, printre locatiile anterioare ale acestui Congres numarandu-se Stockholm, Amsterdam, Barcelona, Varna si alte mari orase europene.

6. Pentru ca nu puteti rata cel mai important eveniment al anului pentru studentii europeni la Medicina Dentara!

 

Mai multe detalii despre invitatii speciali, workshopuri- le si prezentarile stiintifice sustinute de acestia, programul preliminar, taxele de participare si modalitatea de inscriere puteti afla la: http://www.edsa2010.com/?lang=ro

 

Va asteptam cu drag!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×