sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Spondilolisteza l5-l4 s1 grad 1 Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Szaby_n 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 28-January 10

Scris 28 January 2010 - 10:21 PM

Buna ziua am practicat timp de cateva luni de zile culturism pe urma mam apucat de mma (vreo 3 luni) aicea in urma multiplelor cazaturi si un accident la o ridicare a adversarului mo apucat sa ma doara coloana.M-am lasat de sport am facut fizioterapie cu diagnosticul lombalgie cronica doctorul mi-a zis ca pot sa fac in continuare am mai fost la inca cateva antrenamente insa fara ridicari doar kickbox a inceput ,iar sa ma doara m-am dus pe urma la ortopedie unde medicul mi-a zis ca tractiunile la helcometru ar fii bune pt spatele meu sa imi elibereze nervul am lucrat grupele spate biceps si ziua urmatoare de dimineata cand am stat putin aplecat mi-a alunecat vertrebra bineinteles iar durere si iar fizioterapie.Neurochirurgul ma diagnosticat cu spondilolisteza si nu este foarte grava si nu trebuie operata.Insa eu as practic sport si sunt si obligat din cauza unor probleme cu inima care ma impiedica sa iau in greutate si sa fiu sedentar.
Imi poate recomanda cineva ceva ce as putea face tae bo de exemplu din pacate alergatu si dieta este insuficienta sa ma impiedice sa ma ingras (si culturism si arte martiale mai usoare gen ju jitsu karate sau box voi mai putea practiva vreodata peste 2-3 ani de exemplu).
0

#2 Utilizator offline   Antispam1 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 20-January 11

Scris 10 July 2011 - 03:12 PM

inotul e cel mai bun
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1