Pagina 1 din 1
Help
Scris 26 January 2010 - 10:53 PM
Buna si salut la toata lumea. Am si eu o problema. Am 15 ani. Cand am intrat in clasa a 9-a eu impreuna cu ceilalti baieti am inceput sa analizam toate fetele sa vedem cum sunt. Majoritatea aratau bine. Eu am inceput sa ma inteleg bine cu una dintre ele si acum e fata cu care ma inteleg cel mai bine din clasa. Ea de asemenea se intelegea bine cu colegul meu de banca. Acesta mi-a spus ca tipa e posibil sa ma placa spunand ca sunt anumite semne cum ar fi:imi spune tot timpul ca ma iubeste, ma ia in brate, ma pupa pe obraz, iese cu mine in pauza si altele. In mod normal din semnele astea rezulta ca ma place dar eu consider ca face asta din prietenie. Si o chestie care din care zic eu ca nu ma place este ca mi-a povestit despre un tip mai mare pe care il place si el o place. Dar nu cred ca este nici o relatie intre ei. Dati-mi si mie un sfat cum sa fac sa aflu daca vrea sa fie cu mine fara sa stric relatie de prietenie pe care o am.Multumesc mult!
Scris 27 January 2010 - 12:00 AM
Bodo1594, la Jan 26 2010, 11:56 PM, a spus:
din greseala
Si tot din greseala ai mai scris un mesaj si pe un alt topic?! Ramane mesajul de acolo.
Topic inchis!
M-am razgandit ca am o curiozitate.
Tot din greseala ai deschis al treilea topic identic?!
Nu mai astept raspuns. Eventualele raspunsuri le vei primi aici.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Loc de dat cu parerea | nightwish | 33 | 7.225 |
|
sufera
ce credeti baietii sufera din dragoste? |
b.u | 79 | 11.287 |
|
Cine controleaza de fapt banii in familie | o mama in abu dhabi | 113 | 13.604 |
|
Chestionar: Ce fel de barbat te atrage? | Armina | 30 | 10.048 |
|
ce v-ati face fara noi?
femei fara barbati...si barbati fara femei |
smile1110 | 36 | 7.059 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis