Jurnal de sampanie aventurile unei libertine
Scris 16 March 2010 - 03:53 PM
eu caut o melodie si nu o gasesc si nu stiu daca-ti dai seama ce stare imi da
cred ca e cantata de Gil Dobrica si are un vers" Tu esti actor, deci canta!"
ai idee despre piesa?
cred ca e cantata de Gil Dobrica si are un vers" Tu esti actor, deci canta!"
ai idee despre piesa?
Scris 16 March 2010 - 04:31 PM
stiu sigur ca am si postat-o mai demult pe roportal, e piesa super faina
merci oricum
merci oricum
Scris 16 March 2010 - 05:15 PM
another_kind, la Mar 16 2010, 02:20 PM, a spus:
Eu nu o stiu pe mama decat cu tata, si, abia la multi ani dupa ce a murit tata, a inceput o noua relatie, care din cate stiu eu decurge foarte bine.
daca mama ta are parte de atata stabilitate afectiva,nu iti spune ca nu e sanatoasa joaca asta a ta ,din nici un punct de vedere?oricum,din cate am inteles,momentan ai o relatie frumoasa cu cineva.daca iti doresti o familie,ar fi bine sa te opresti.daca nu,treaba ta.insa nu e bine ce povesteai pe la inceputul temei.succes in continuare!
Scris 16 March 2010 - 05:52 PM
lorelai1907, la Mar 16 2010, 05:15 PM, a spus:
daca mama ta are parte de atata stabilitate afectiva,nu iti spune ca nu e sanatoasa joaca asta a ta ,din nici un punct de vedere?oricum,din cate am inteles,momentan ai o relatie frumoasa cu cineva.daca iti doresti o familie,ar fi bine sa te opresti.daca nu,treaba ta.insa nu e bine ce povesteai pe la inceputul temei.succes in continuare!
Si eu doresc sa schimb ceva, sa stii, dar nu de dragul schimbarii, ci de dragul unei persoane care sa merite
Scris 16 March 2010 - 10:30 PM
another_kind, la Mar 16 2010, 05:52 PM, a spus:
Si eu doresc sa schimb ceva, sa stii, dar nu de dragul schimbarii, ci de dragul unei persoane care sa merite
trebuie sa iti revii de dragul tau.daca stai dupa altii...astepti mult si bine.niciodata nu o sa apara "persoana care sa merite".de aia ti se intampla asa:cum simti un pic de nesiguranta in relatie...cum inseli.pentru ca esti prea dependenta de altii."persoana care sa merite "esti tu.trebuie sa inveti sa te iubesti mai mult.insa asta e o constructie de zi cu zi.vorbeste cu un psiholog sau cu un preot.acum situatia ti se pare provocatoare si distractiva insa va veni o vreme cand ai sa simti disperare,in adevaratul sens al cuvantului.
Scris 17 March 2010 - 09:25 AM
lorelai1907, la Mar 16 2010, 10:30 PM, a spus:
trebuie sa iti revii de dragul tau.daca stai dupa altii...astepti mult si bine.niciodata nu o sa apara "persoana care sa merite".de aia ti se intampla asa:cum simti un pic de nesiguranta in relatie...cum inseli.pentru ca esti prea dependenta de altii."persoana care sa merite "esti tu.trebuie sa inveti sa te iubesti mai mult.insa asta e o constructie de zi cu zi.vorbeste cu un psiholog sau cu un preot.acum situatia ti se pare provocatoare si distractiva insa va veni o vreme cand ai sa simti disperare,in adevaratul sens al cuvantului.
Nici de dragul altuia, si nici de dragul meu nu trebuie sa se intampla nimic care nu face parte din mine, si care nu mi se potriveste, care nu vine din determinarile mele.
Cred in cumintenie si in exclusivitate, si ai dreptate unde spui ca trebuie sa se alinieze planetele ca sa pot sa fiu asa: sa fiu calma, senina, fericita. Daca ma sperii incep sa fac tot felul de lucruri ciudate, numai ca sa imi umplu mintea si viata cu ele.
Acuma e bine, pentru ca acum sunt linistita, pentru ca acum am de la cine reinvata cumintenia si seriozitatea - mai tineti minte ce m a atras initial la el? Cumintenia - acum nimeni si nimic nu m ar putea tenta.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
plictiseala bat-o vina |
seraphimovic | 151 | 11.845 |
|
^Dorin | ^Dorin | 44 | 4.547 |
|
Lupini...cu si despre A.L.
...cu si despre Dumnezeu si nu numai |