sau Inregistrare

• 36 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

PSD Partid de stanga...ce ii rezerva viitorul ? Evaluare topic: - - - - -

Poll: Cine ar trebui sa conduca PSD ? (42 membri au votat)

Cine ar trebui sa conduca PSD ?

1. Mircea Geoana (3 voturi [6.98%])

Procentaj din vot: 6.98%

2. Adrian Nastase (7 voturi [16.28%])

Procentaj din vot: 16.28%

3. Miron Mitrea (2 voturi [4.65%])

Procentaj din vot: 4.65%

4. Cristian Diaconescu (9 voturi [20.93%])

Procentaj din vot: 20.93%

5. Altul (19 voturi [44.19%])

Procentaj din vot: 44.19%

6. Nu raspund/Nu stiu (3 voturi [6.98%])

Procentaj din vot: 6.98%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#21 Utilizator offline   Dingo25 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-December 08

Scris 29 January 2010 - 06:30 PM

PSD si PNTCD sunt 2 partide care nu mai pot fi reformate, datorita furturilor care au avut loc sub tutela lor pana in 2004. Si alegerile trecute cand Basescu a castigat impotriva tuturor celorlalte partide la un loc a demonstrat asta. Singura sansa a stangii e sa apara un nou partid din care sa nu mai faca parte vechii dinozauri din PCR.

Aceasta postare a fost editata de Dingo25: 29 January 2010 - 06:30 PM

0

#22 Utilizator offline   Burel001 

• Gambler
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 26-February 09

Scris 29 January 2010 - 06:57 PM

Niciodata PSD nu poate fi pus in aceiasi oala cu PNTCD,cum calaul nu poate fi asociat cu victima decat prin prisma securii.
PSD sau PDSR cum se numea atunci, a avut ca principal scop politic in afara de accesul la putere,distrugerea PNTCD.
Basescu a avut si el contributia proprie la declinul PNTCD ,dar nu a avut un scop din asta.Asa i-a venit bine in acel moment.
Iliescu insa si-a trimis hoardele de mineri si nu a putut sa doarma pana nu a vazut PNTCD-ul terminat.Dupa care a avut tupeul sa planga de dorul lui Coposu.
0

#23 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 06-August 06

Scris 29 January 2010 - 08:26 PM

Vezi postareaKilkoana, la Jan 29 2010, 03:11 PM, a spus:

Eu cre `ca faci prezumtii cu referire la ceea ce citesc sau nu eu. Si, nu, nu am nevoie de nici un ajutor din partea altora. Consider ca nu iti pasa tie sau altora de evolutia unui partid sau al altuia.
Eu, personal, pentru ca traiesc in ultimii 5 ani din ce in ce mai prost, nu am cantari de laudatio la adresa Baselului sau a lu` Boc -Poc. Cand rezultatele masurilor luate de ei, se vor reflecta cumva si in traiul meu, atunci sigur ii votez.

Nu ma intere trecutul, consider lupta imaginara cu comunistii ca o stratagema de prostit idiotii, consider ca tre sa avem relatii bune cu Rusia , daca si doar pentru ca de cate ori e ger tremuram si de frica rusilor. Taman am luat de la ei neste gaz. Amu , cu gerul ala.

So, pana una-alta, cand au condus altii ( si aci cred ca pana si Tariceanu se incadreaza) eu am dus-o mai bine. Din foarte multe punct de vedere si nu imi veni cu greaua mostenire, aia era valabila in primul mandat.
ACUM E DOAR INCOMPETENTA UNUI NESIMTIT CARUIA NU II DAU EU CREDIT, adica baselu ( Kabul)

Toata lumea traieste mai prost pentru ca este recesiune mondiala...oricine stie asta. Poate ca nu o simteam asa de mult daca PNL nu isi batea joc de bani asa cum au facut-o cand au guvernat. Pe mine ma intereseaza foarte mult ce optiuni am cand merg la vot.
0

#24 Utilizator offline   ...cinic!?. 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-February 09

Scris 29 January 2010 - 10:43 PM

Vezi postareaHeschel, la Jan 27 2010, 10:29 PM, a spus:

Ai ba ca pa criza asta mai e buna si-o gluma,mai tine de foame acolo,mai alunga stresu dar eu asa as face.Si totusi timpul e prietenul meu, de la revolutie incoa electoratul psd-istilor tot moare in cativa ani or sa se duca dracului cu totii

calculatorul i-a venit de hac sistemului comunist si tot el va elimina si ultimile gunoaie care supravietuiesc in politica din cauza unor votanti in majoritate "incremeniti in proiect" sau deadreptul retardati.
psd impreuna cu toate clonele lui n-au cum sa se reformeze -si-a atins apogeul in minciuna, rapt si coruptie.
la gunoi cu ei!.
daca se vor gasi unii din generatia mai tanara sa creeze un partid de stanga mai acatarii,bine, daca nu, din partea mea atata paguba. :crazy:
0

#25 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 01 February 2010 - 10:39 AM

Vezi postareamarinaru, la Jan 29 2010, 10:26 PM, a spus:

Toata lumea traieste mai prost pentru ca este recesiune mondiala...oricine stie asta. Poate ca nu o simteam asa de mult daca PNL nu isi batea joc de bani asa cum au facut-o cand au guvernat. Pe mine ma intereseaza foarte mult ce optiuni am cand merg la vot.

scuze gasesesti tu. AHHHHHHHH, SI NU MAI VREAU SA VAD UM TIGANILOR INTERLOPI LI SE FACE RECLAMA DEOARECE LE-A FOST BOTEZAT PURADELU DE FRATELE PRESEDINTELUI. SI ASTA INCPU DE CAND TRAIANEL KABUL A DANSAT U EI PE SENA. TRAIENEL SI ANEXA AIA, DE ZICE CA NU A LUAT BATAIE. :zorro:
0

#26 Utilizator offline   ma-o 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 29-September 06

Scris 01 February 2010 - 11:03 AM

cine i-a imbogatit pe tigani?
0

#27 Utilizator offline   dulgherul 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-March 08

Scris 01 February 2010 - 05:33 PM

Cum cine? Iliescu cel cinstit. :zorro:
0

#28 Utilizator offline   Dzidzean 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-January 09

Scris 01 February 2010 - 05:57 PM

Sau romanii cei naivi.

Pe cine faci tu retardat, cinicule? Jumatate din populatia cu drept de vot a tarii, cumva?
0

#29 Utilizator offline   Burel001 

• Gambler
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 26-February 09

Scris 01 February 2010 - 07:13 PM

Vezi postareaKilkoana, la Feb 1 2010, 10:39 AM, a spus:

scuze gasesesti tu. AHHHHHHHH, SI NU MAI VREAU SA VAD UM TIGANILOR INTERLOPI LI SE FACE RECLAMA DEOARECE LE-A FOST BOTEZAT PURADELU DE FRATELE PRESEDINTELUI. SI ASTA INCPU DE CAND TRAIANEL KABUL A DANSAT U EI PE SENA. TRAIENEL SI ANEXA AIA, DE ZICE CA NU A LUAT BATAIE. :zorro:

Multumim pentru prezentarea variantei PSD.Aveam eu o banuiala dupa duiosia din mesajele despre partidul democratiei sociale si originale si fulgerele anti PDL-iste si anti Basesciene.
Recunosc ca nici mie nu-mi place incuscrirea aia, dar reclama o face in primul rand aliatul PSD, adica Voiculescu-PC prin antenutele domniei sale, nu centrul de presa prezidential.
Pana una alta MIRCEA Basescu[nu TRAIAN] a fost nasul "nasului".Daca asa a avut omul placere ,care este problema?Necazul va fi doar daca eventuale dosare ale "Mondialilor" vor fi tratate cu ingaduinta excesiva.
Chestia cu "ANEXA AIA " nu este fair play.
0

#30 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 01 February 2010 - 07:41 PM

1. amu doar nu ai vrea sa nu se vada. Nu sunt altii de vina ca bobby paunescu nu are audiente , ca la OTV o sa mearga toata lumea...............pesedei si pedelei
2. TRAIAN BASESCU, NU MIRCEA A DANSAT PE SCENA CU AIA, CU TIGANII. Acum sunt sa va placa, Traian BASESCU A LEGITIMIZAT ASTA.
3. Ohhhhhhhh, dar e ...........ca nu are gura
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 36 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Cine l-a sustinut pe Basescu in 2010 ? Cine l-ar mai sustine pe Basescu in 2011?
De fapt cine si de ce?
ActorGrabit  251 44.988
Hot Topic (New) Prioritatile Romaniei
Ceare sunt si cum pot fi realizate!
Moftangiu  32 3.934
Hot Topic (New) Nostalgicii Comunismului...
...neadaptatii de azi ?
Madonna  119 33.871
Replici noi Mariana Suciu continua falimentul Romexpo Ioanid  0 1.362
Poll (No New) Chestionar:    Partidul ADEVARUL
cine ar opta pentru un asemenea partid?
Pippo  167 86.150