sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ce ziceti se merita sau? Promovare Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Wapnet 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 26-January 10

Scris 26 January 2010 - 06:46 PM

De curand am realizat un web site cu host free si domeniu la fel dar mai e o problema inca mare nu vin vizitatori am incercat sa il bag manual pe google si nu mi la afisat l-am iscris in mai multe directoare insa tot degeaba ce i-ar trebui facut sa fie promovat si sa mai fie din cand in cand populat cu vizite :) :good: Visit My Website sau asa Online movie daca gresesc aici cu ceva imi cer scuze fata de toti :)

Aceasta postare a fost editata de Wapnet: 26 January 2010 - 06:46 PM

0

#2 Utilizator offline   florian22002 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 02-January 07

Scris 05 February 2010 - 02:03 PM

Vezi postareaWapnet, la Jan 26 2010, 06:46 PM, a spus:

De curand am realizat un web site cu host free si domeniu la fel dar mai e o problema inca mare nu vin vizitatori am incercat sa il bag manual pe google si nu mi la afisat l-am iscris in mai multe directoare insa tot degeaba ce i-ar trebui facut sa fie promovat si sa mai fie din cand in cand populat cu vizite :) :jester: Visit My Website sau asa Online movie daca gresesc aici cu ceva imi cer scuze fata de toti :roll:

Si eu ma confrunt cu aceeasi problema, tot de curand am facut un blog, vreo 5 saptamani , dar ce zici de faptul ca apare si dispare de pe prima pagina google, uneori e pe loc 5 , alteori nu-l gasesc de loc
http://basescul.blogspot.com/
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic