Aceasta postare a fost editata de Wapnet: 26 January 2010 - 06:46 PM
Pagina 1 din 1
Ce ziceti se merita sau? Promovare
Scris 26 January 2010 - 06:46 PM
De curand am realizat un web site cu host free si domeniu la fel dar mai e o problema inca mare nu vin vizitatori am incercat sa il bag manual pe google si nu mi la afisat l-am iscris in mai multe directoare insa tot degeaba ce i-ar trebui facut sa fie promovat si sa mai fie din cand in cand populat cu vizite
Visit My Website sau asa Online movie daca gresesc aici cu ceva imi cer scuze fata de toti
Scris 05 February 2010 - 02:03 PM
Wapnet, la Jan 26 2010, 06:46 PM, a spus:
De curand am realizat un web site cu host free si domeniu la fel dar mai e o problema inca mare nu vin vizitatori am incercat sa il bag manual pe google si nu mi la afisat l-am iscris in mai multe directoare insa tot degeaba ce i-ar trebui facut sa fie promovat si sa mai fie din cand in cand populat cu vizite
Visit My Website sau asa Online movie daca gresesc aici cu ceva imi cer scuze fata de toti 
Si eu ma confrunt cu aceeasi problema, tot de curand am facut un blog, vreo 5 saptamani , dar ce zici de faptul ca apare si dispare de pe prima pagina google, uneori e pe loc 5 , alteori nu-l gasesc de loc
http://basescul.blogspot.com/
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Contact
Facebook
Twitter
RSS