Daca nu se desfac repede hainele iubitei...ce faci....
Scris 14 March 2010 - 12:03 PM
E simplu. Cuvantul magic este HAINE....II spui doar atat : HAI NE..? Si daca nu merge asta iti cuperi o oaie umflacioasa cauciucata pe care nu o imbraci cu nimic si astfel nu o sa mai ai niciodata complexe si inhibitii!
Scris 17 March 2010 - 01:57 PM
Mie cel mai haios raspuns mi s-a parut al Xyliei. Am ris de numa'. Razatoare, auzi. 
Daca nu reusesti sa-ti dezbraci iubita sau partenera de ocazie si nici cu razatoarea nu-ti arde, ii ceri un sex oral. Dar ma indoiesc ca vreo femeie pe care nu esti in stare sa o dezbraci ti-l va oferi.
Daca nu reusesti sa-ti dezbraci iubita sau partenera de ocazie si nici cu razatoarea nu-ti arde, ii ceri un sex oral. Dar ma indoiesc ca vreo femeie pe care nu esti in stare sa o dezbraci ti-l va oferi.
Scris 17 March 2010 - 02:01 PM
crystyann, la Mar 14 2010, 12:03 PM, a spus:
E simplu. Cuvantul magic este HAINE....II spui doar atat : HAI NE..? Si daca nu merge asta iti cuperi o oaie umflacioasa cauciucata pe care nu o imbraci cu nimic si astfel nu o sa mai ai niciodata complexe si inhibitii!
asa ai facut tu, movule?
(ps : nu mai uita de data asta, chiar de iti vine sa srai in sus ..eu, eu pur si simplu nu m-am putut abtine
Scris 25 March 2010 - 11:11 AM
Elexira, m-ai facut sa rid la cafeaua cu care tot incerc sa ma mai scutur un pic de somnul si oboseala ce mi s-au asternut pe frunte.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Imaginatie sau realitate ? | Strut | 6 | 606 |
|
Puteri telechinetice | Grand master D | 48 | 16.306 |
|
"trai pe vatrai"
cand, unde, de ce? |
ironic | 24 | 10.177 |