sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cum sa-l fac sa ma ierte Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 26 January 2010 - 02:43 PM

Vezi postareabreak2, la Jan 26 2010, 01:28 PM, a spus:

Pt ca un barbat cu un aspect fizic placut, stiind ca poate avea 90% dintre femeile pe care si le doreste, cauta femeia deosebita...pt ca nu trebuie sa`si demonstrezez nimic.

Barbatul frumos cauta deosebirea, creaza filtre pentru a o gasi. Barbatul urat are filtrele implantate din nastere. :) Deci Mona a ajuns la el deja filtrata, altfel l-ar fi respins ca celelalte multe doar la vederea pozei :good: Mona este exceptia, probabil foarte rara care ajunge pana la el direct. De ce si-ar manipula sansa?
0

#22 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 26 January 2010 - 02:50 PM

Vezi postareaPippo, la Jan 26 2010, 03:43 PM, a spus:

De ce si-ar manipula sansa?

Pt ca este rara :)
0

#23 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 26 January 2010 - 03:08 PM

Vezi postareabreak2, la Jan 26 2010, 01:35 PM, a spus:

Eu nu apreciez asta. As aprecia mai mult daca ar face un efort si ar imbunatati ceva. Pe "el", nu pt mine.

Poate face efort, dar nu neaparat in sensurile exacte cele mai potrivite. Poate nu se intelege destul de bine cat sa stie ce eforturi trebuie sa faca. Poate il rapun sentimentele si devine totul pentru el mult mai greu, mai confuz.

Vezi postareabreak2, la Jan 26 2010, 01:50 PM, a spus:

Pt ca este rara :good:

Ma refeream la sansa de a avea o familie, nu o aventura :)

Poate el nu are rabdare pentru ca a pierdut mult timp, o fi trecut prin mai multe experiente de asteptare prost finalizate si nu mai vrea sa astepte un deznodamant nefericit pentru el.

Poate vrea sa stie omul cat mai curand, e laie sau balaie, poate nu mai are taria sa mai astepte 6 luni sau un an si sa auda apoi ca ea nu il vrea.

Personal as proceda la fel in locul lui. N-as astepta prea mult, timpul trece si eu sunt singurul care-l pierd in loc sa actionez concret in continuare.
0

#24 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 26 January 2010 - 03:06 PM

Vezi postareaPippo, la Jan 26 2010, 04:02 PM, a spus:

Poate face efort, dar nu neaparat in sensurile exacte cele mai potrivite. Poate nu se intelege destul de bine cat sa stie ce eforturi trebuie sa faca. Poate il rapun sentimentele si devine totul pentru el mult mai greu, mai confuz.

De acord. De aceea am si spus ca un ajutor, nu ar trebui sa fie un motiv de suparare.
0

#25 Utilizator offline   Rodica` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-May 06

Scris 26 January 2010 - 03:14 PM

Vezi postareaPippo, la Jan 26 2010, 03:08 PM, a spus:

Poate vrea sa stie omul cat mai curand, e laie sau balaie, poate nu mai are taria sa mai astepte 6 luni sau un an si sa auda apoi ca ea nu il vrea.

Personal as proceda la fel in locul lui. N-as astepta prea mult, timpul trece si eu sunt singurul care-l pierd in loc sa actionez concret in continuare.

:good:
parca era vorba de sansa de a avea o familie, nu o aventura
:)
0

#26 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 26 January 2010 - 03:17 PM

Vezi postareaPippo, la Jan 26 2010, 02:08 PM, a spus:

De altfel de multe ori imi pun intrebarea "de ce astept"? Multe din asteptarile noastre sunt inutile daca nu au un scop bine definit. In cazul unei relatii, o situatie de lalaiala nu are un scop bine definit. Poate avea daca persoanele se cunosc destul cat sa inteleaga ca este o situatie trecatoare. Dar intre doi care se cunosc atat de putin? - deznodamantul e imprevizibil - si omul fiind disperat de anii care trec, poate prefera sa actioneze si sa caute in continuare in loc sa astepte.

Vezi postareabreak2, la Jan 26 2010, 02:06 PM, a spus:

De acord. De aceea am si spus ca un ajutor, nu ar trebui sa fie un motiv de suparare.

Intre noi? :) :good:

Vezi postareaRodicka, la Jan 26 2010, 02:14 PM, a spus:

:jester:
parca era vorba de sansa de a avea o familie, nu o aventura
:)

Ai raspunsul in ultimul post, comentariu la comentariul meu.

Aceasta postare a fost editata de Pippo: 26 January 2010 - 03:14 PM

0

#27 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 26 January 2010 - 03:21 PM

Vezi postareaPippo, la Jan 26 2010, 04:08 PM, a spus:

La fel... cum? Ti-ai ascunde aspectul fizic [ constient fiind ca nu este punctul tau forte ], atragi, cuceresti prin : "gandeste atat de diferit de marea majoritate a barbatilor, care pun accent ff mult pe latura sexuala si aproape deloc pe cea sufleteasca.", ca mai apoi si cu prima ocazie, sa spui ca... de fapt... tu vrei mai mult. Adica... esti la fel ca marea majoritate, doar ca, pt ca nu te ajuta SI aspectul exterior, abortezi altfel problema?

Vezi postareaPippo, la Jan 26 2010, 04:17 PM, a spus:

Intre noi? :good: :)

Pt el, pt el. :)
0

#28 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 26 January 2010 - 03:23 PM

Vezi postareabreak2, la Jan 26 2010, 02:21 PM, a spus:

La fel... cum? Ti-ai ascunde aspectul fizic [ constient fiind ca nu este punctul tau forte ], atragi, cuceresti prin : "gandeste atat de diferit de marea majoritate a barbatilor, care pun accent ff mult pe latura sexuala si aproape deloc pe cea sufleteasca.", ca mai apoi si cu prima ocazie, sa spui ca... de fapt... tu vrei mai mult. Adica... esti la fel ca marea majoritate, doar ca, pt ca nu te ajuta SI aspectul exterior, abortezi altfel problema?

Pai el a mintit-o? I-a zis ca-l intereseaza doar partea spirituala a lucrurilor?

(in scris ma refer daca a mintit-o, inainte sa se intalneasca)
0

#29 Utilizator offline   Anonim Reader 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-January 10

Scris 26 January 2010 - 03:28 PM

Tu-ti doresti sa te ierte pt ca vrei sa dezvolti o relatie cu el? Sau doar pt ca el crede ca tu crezi nu stiu ce, si vrei sa-i demonstrezi ca tu nu crezi ce crede el ca crezi?! (asta a fost versiunea scurta :) )
0

#30 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 26 January 2010 - 03:35 PM

Vezi postareaPippo, la Jan 26 2010, 04:23 PM, a spus:

Pai el a mintit-o? I-a zis ca-l intereseaza doar partea spirituala a lucrurilor?

(in scris ma refer daca a mintit-o, inainte sa se intalneasca)

Pai.. nu cu asta spune ea ca a cucerit`o?

Vezi postareaMonica24, la Jan 26 2010, 02:23 AM, a spus:

E un tip deosebit(are 31ani), gandeste atat de diferit de marea majoritate a barbatilor, care pun accent ff mult pe latura sexuala si aproape deloc pe cea sufleteasca. As putea spune ca din punctul asta de vedere,am visat mereu sa fiu cu un tip ca el.

Ma intreb: cat de mult accent pune el pe latura sufleteasca, daca, dupa o prima intalnire, el ii propune o relatie sexuala?
Ba mai mult, se si supara pt ca ea nu accepta asta... din prima!
Ma rog... poate sunt eu defecta si de aceea gandesc altfel.
0

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse