NASTYPRIMUL, la May 1 2010, 06:48 AM, a spus:
Biblioteca akashica este accesata de orice om care se concentreaza in treburile lui si dupa ce are o anumita experienta in acel domeniu normal de activitate. Nu e chiar un mit cu aceasta bibl . Este formata in primul rind din gindurile oamenilor vii si apoi si altele...Sa nu mai perpetuam misticisme din trecut ca nu are rost. Toti avem capacitatea de a o accesa.
Adu'mi pe cineva care are abilitatea de a extrage informatii valide si complexe din "akasha" asta ... si te cred cand spui ca oricine are abilitatea asta. Incearca chiar tu. Cauta in akasha asta pentru mine ... raspunsul la urmatoarea intrebare. Cand a aparut umanitatea prima oara pe Pamant si cum?
Si intr-adevar s-ar putea sa fac eu confuzii cu cele 2 civilizatii. Aztecii au fost vazuti de spanioli facind sacrificii la greu. Dar eu stiu ca pe fresce erau mayasii, la fel.
Orice padure are uscaturile ei. Faptul ca unii dintre ei au ajuns sa sacrifice sange uman "pentru zei" ... nu inseamna decat ca unii dintre ei au innebunit si au uitat ce adevarata civilizatie maya cunoastea despre viata. Civilizatia tolteca a fost civilizatia intermediara dintre civilizatia maya si civilizatia azteca. Prin perioada aia ... au inceput sa o ia razna.
Atrocitate mai mare ca ... brutalitatea crestinismului fata de orice alta cultura si traditie ... este de ne-egalat pe Pamantul asta.
Oricum stiu sigur din literatura specifica, craniile de cristal sint malefice. Adica aduc energii negative purtatorului, cel ce le tine in casa.
Mie civilizatiile acelea amerindiene imi induc o stare putin zis ....maro inchis spre gri....cind vad prezentari.
Depinde din ce unghi privesti. Craniile de cristal la care am avut noi acces is alea deteriorate electromagnetic de oamenii retarzi care au pus mana pe ele ... ca ala de la care a inceput povestea a lui Mitchell-Hedges. Orice cristal de cuartz absoarbe imediat negativitatea din jur daca nu este respectat si mentinut in puritate electromagnetica. Doar dute la unul dintre vanzatorii aia ambulanti si uitate la masa lui plina de cristale ... sa vezi ce feel-inguri gri negre o sa ai. Traficul de cristale de cuartz este precum traficul de carne vie.
Eu de exemplu ... cand am vazut prima oara un documentar despre civilizatia Kogi din Columbia ... singura civilizatie "amer'sud'indiana" antica intacta ... am ramas profund impresionat.
http://video.google....37373096312859#
Am auzit despre ei ... ca sunt o civilizatie aflata in regiunea Alba a dezvoltarii aurice.
Eu cred ca trebuie sa ajungi sa privesti civilizatiile din cele 3 americi ... si din alta perspectiva decat cea impusa de "academicienii vestici" care nu au nici cea mai mica treaba cu adevarata "spiritualitate".
Si daca civilizatia noastra nu a adus elemente noi, nu stiu care civilizatie a adus. Electricitatea, electronica, cu toate aplicatiile. Toate descoperirile si aplicatiile din fizica, cele 5 milioane de substante chimice. Miile, zecile de mii de materiale compozite. Genetica. Metodele de vindecare din medicina. Tehnica spatiala. Posibilitatea de a intra in aproape toate mediile cu imbracaminte specifica. Cucerirea tuturor mediilor mai putin plasma incinsa. daca astea nu sint noutati fata de acum numai 100 de ani, atunci sint eu un ametit pe lumea asta.
Cred ca nu ai inteles ce am zis. Am zis ca noi nu suntem o civilizatie care
nu ne bazam pe acumularea de informatii in noi ... ci pe acumularea ei in carti si hdd-uri. Ca despre asta ai adus aminte. Si am mai zis ... ca adevaratele civilizatii care depuneau eforturi pentru a retine "cerebral" informatia ... sunt civilizatiile antice care aveau cultura strict orala.
Cel mai bun exemplu viu ... este si cel dat mai sus ... in legatura cu civilizatia Kogi. Ei au respins total orice influenta a "lumii contemporane" ... cultura lor avand toate elementele necesare continuitatii spirituale. Toata informatia este orala ... si se da de la maestru la discipol.
"Mandria" civilizatiei contemporane/vestice ... este ne-fondata ... deoarece toate cele de mai sus , pe care le-ai insirat ... nu sunt de fapt decat re-descoperiri ale unei stiinte pierdute si mult superioare celei pe care o avem noi acum. Parerea mea. Doar baga in seama cunoasterea tehnica regasita in vechile manuscrise "hinduse".
Unitati de masura ale timpului :
- un
trasarenu este combinarea a 6 atomi celesti
- un
truti este timpul necesar integrarii a 3 trasarenus , sau 1/1687,5 dintr-o secunda
- un
vedha este 100 trutis
- un
lava este 3 vedhas
- un
nimesha este 3 lavas , sau timpul necesar clipirii ochilor
Adica ... sa ajungi sa ai nevoie sa calculezi timp la nivel "nano" ... este ceva ce reflecta gandire tehnica avansata.
Ca sa nu mai vorbim de cosmologia vedica , medicina vedica si succesele tehnice din aviatie ... etc. etc.
Aceasta postare a fost editata de Sol_Invictus: 01 May 2010 - 12:15 PM