sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Craniile de cristal ce stim despre craniile de cristal Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   Sol_Invictus 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-September 09

Scris 30 April 2010 - 02:28 AM

Vezi postareaNASTYPRIMUL, la Jan 26 2010, 06:02 AM, a spus:

Stiu ca sint citeva zeci de cranii de cristal de cuart. Si difera intre ele. E f enigmatic ca sint practic imposibil de realizat cu tehnici primitive.

Conform ... "mayasilor" care inca mai exista ... aceste cranii de cristal reprezinta ceva special ... vorbind despre cele autentice.

In primul rand ... aceste cranii de cristal sunt create cu "tehnici primitive". Pentru crearea unui astfel de craniu de cristal ... mai multe generatii din familii special alese ... lucrau prin frecarea bucatii intregi de cuartz cu nisip.

Odata realizate ... daca informatia este corecta ... ele erau utilizate pentru functia de a retine in ele informatiile acumulate pana atunci.

Cica o data la 1000 de ani ... se facea un ritual ce implica crearea unui astfel de craniu de cristal si apoi impregnarea lui cu informatiile necesar a fi depozitate.

Pentru ritual se alegeau 2 persoane. O femeie si un barbat. Femeia era aleasa dintre cele mai bune vrajitoare/clarvazatoare. Odata scolita total in sensul acestui ritual ... se alegea un barbat inca de la nasterea lui. Vrajitoarea era responsabila cu cresterea lui si formarea sa in sensul acumularii celor mai importante informatii.

Cred ca este vorba de necesarul crearii unu vehicol Yin-Yang.

In momentul in care totul era finalizat in ceea ce trebuia realizat ... cei doi primeau o potiune ... un mix de plante si minerale care le porducea moartea intr-o maniera in care nu paraseau grila planetara. Cand mureau ... cei doi aveau responsabilitatea de a intra in craniul de cristal si de a il impregna cu propriile esente mentale ... devenind parte din cristal.

Totul era facut ... pentru ca la un anumit moment dat ... precum cel de acum ... daca informatia este corecta ... leaderii spirituali ai mayasilor sa se intalneasca si sa aleaga dintre ei pe cel mai capabil in a percepe prin clarviziune energia craniului de cristal si a informatiilor continute in el. Odata intrat in rezonanta cu craniul de cuartz ... acesta absorbea in el cele 2 "entitati" care au ales in urma cu cateva mii de ani ... sa poarte aceasta responsabilitate.

Odata obsorbite in el ... entitatile ii revelau toate informatiile continute in ele ... si astfel cunoasterea/traditia mayasa era revitalizata.

Cel putin ... asta am auzit eu.
0

#12 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 30 April 2010 - 07:37 AM

Am auzit la tele ca una din ele a fost spalat de tunami din Thailanda impreuna cu casa celui care-l avea in posesie.
0

#13 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 30 April 2010 - 01:52 PM

Vezi postareaSol_Invictus, la Apr 30 2010, 03:28 AM, a spus:

Conform ... "mayasilor" care inca mai exista ... aceste cranii de cristal reprezinta ceva special ... vorbind despre cele autentice.

In primul rand ... aceste cranii de cristal sunt create cu "tehnici primitive". Pentru crearea unui astfel de craniu de cristal ... mai multe generatii din familii special alese ... lucrau prin frecarea bucatii intregi de cuartz cu nisip.

Odata realizate ... daca informatia este corecta ... ele erau utilizate pentru functia de a retine in ele informatiile acumulate pana atunci.

Cica o data la 1000 de ani ... se facea un ritual ce implica crearea unui astfel de craniu de cristal si apoi impregnarea lui cu informatiile necesar a fi depozitate.

Pentru ritual se alegeau 2 persoane. O femeie si un barbat. Femeia era aleasa dintre cele mai bune vrajitoare/clarvazatoare. Odata scolita total in sensul acestui ritual ... se alegea un barbat inca de la nasterea lui. Vrajitoarea era responsabila cu cresterea lui si formarea sa in sensul acumularii celor mai importante informatii.

Cred ca este vorba de necesarul crearii unu vehicol Yin-Yang.

In momentul in care totul era finalizat in ceea ce trebuia realizat ... cei doi primeau o potiune ... un mix de plante si minerale care le porducea moartea intr-o maniera in care nu paraseau grila planetara. Cand mureau ... cei doi aveau responsabilitatea de a intra in craniul de cristal si de a il impregna cu propriile esente mentale ... devenind parte din cristal.

Totul era facut ... pentru ca la un anumit moment dat ... precum cel de acum ... daca informatia este corecta ... leaderii spirituali ai mayasilor sa se intalneasca si sa aleaga dintre ei pe cel mai capabil in a percepe prin clarviziune energia craniului de cristal si a informatiilor continute in el. Odata intrat in rezonanta cu craniul de cuartz ... acesta absorbea in el cele 2 "entitati" care au ales in urma cu cateva mii de ani ... sa poarte aceasta responsabilitate.

Odata obsorbite in el ... entitatile ii revelau toate informatiile continute in ele ... si astfel cunoasterea/traditia mayasa era revitalizata.

Cel putin ... asta am auzit eu.

Aceasta prezentare imi confirma de ce erau malefice si sint inca. Insasi modul cum gindeau mayasii, accesul la informatii din trecut. Se aseamana cu practicile sadice ale lor, dar pe plan spiritual. Sa bagi definitiv spiritul unui om acolo sa accesezi informatii. Cind e mai simplu prin tehnici de concentrre ca orice om sa acceseze informatii akashice. Conditia e ca fiecare om sa faca efortul detinerii de informatii in domeniul lui. Fiindca o componenta esentiala din biblioteca akashica, sint informatiile detinute in memoria oamenilor vii.
Oricum e interesanta prezentarea.

Dac ati observat, civilizatia noastra se bazeaza pe acumularea informatiilor in noi. Vezi modul cum decurg examenele in orice domeniu. Nu e voie cu surse de inspiratie. Cei care copiaza la examene, isi fac lor un rau imens in viitor.

Aceasta postare a fost editata de NASTYPRIMUL: 30 April 2010 - 02:01 PM

0

#14 Utilizator offline   Sol_Invictus 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 30 April 2010 - 04:48 PM

Vezi postareaNASTYPRIMUL, la Apr 30 2010, 02:52 PM, a spus:

Aceasta prezentare imi confirma de ce erau malefice si sint inca. Insasi modul cum gindeau mayasii, accesul la informatii din trecut. Se aseamana cu practicile sadice ale lor, dar pe plan spiritual. Sa bagi definitiv spiritul unui om acolo sa accesezi informatii. Cind e mai simplu prin tehnici de concentrre ca orice om sa acceseze informatii akashice. Conditia e ca fiecare om sa faca efortul detinerii de informatii in domeniul lui. Fiindca o componenta esentiala din biblioteca akashica, sint informatiile detinute in memoria oamenilor vii.
Oricum e interesanta prezentarea.

Dac ati observat, civilizatia noastra se bazeaza pe acumularea informatiilor in noi. Vezi modul cum decurg examenele in orice domeniu. Nu e voie cu surse de inspiratie. Cei care copiaza la examene, isi fac lor un rau imens in viitor.

Nu sunt malefice NastyPrimul ... caci ... cele care au fost pastrate bine ... sunt precum cristalele de cuartz. Daca quartzul a fost pastrat si ingrijit bine ... atunci el este un obiect la puterii.

Si ... sper ca iti dai seama ... ca nu sti ce vorbesti atunci cand atribui practicile aztecilor ... mayasilor.
Cred ca te-ai uitat ... si imi cer scuze daca prejudec ... prea mult la Apocalypto a lui Mel Gibson. CIVILIZATIA MAYA-sa a disparut in sec 7!!! Practicile de sacrificiu ritualic si restul atrocitatilor de care am auzit cu totii ... sunt acte ale CIVILIZATIEI AZTEC-e ... care a aparut abia in sec 13!!! ... la 6 secole distanta fata de ceea ce eu consider ... civilizatie MAYA care inca mai pastra cat de cat ... intelepciunea anticilor.

Si ... depinde din ce unghi privesti ritualul. Pentru vrajitori si "shamani" (cu toate ca nu imi place cuvantul caci vine de la mongoli) ... tipul asta de practici nu este malefic ... deoarece ei mai tot timpul experimenteaza planul mortii inainte de a muri.

"Cronica akasha" ... nu e asa simplu de accesat pe cat crezi. Povestile care le auzi de la new-age-isti ... si informatiile lor fake pe care practic si le extrag din propria imaginatie sau din imaginatia dracilor care isi bat joc de ei .... nu sunt demne de a explica conceptul de "memorie a materiei".

Intr-un fel sau altul ... au apelat la riturile astea ... deoarece aveau nevoie de a isi asigura ... in sfera "vrajitoreasca" ... continuitatea informatiilor si a riturilor/traditiilor secrete. La dimensiunea pe care o are ... un craniu de cuartz ... este capabil a adaposti in el toate informatiile din toate bibliotecile lumii ... un uber-hard-disk ... prin care ... daca se are grija de el ... pot trece informatii si holograme informationale ... de-alungul a mii de ani ... fara a fi pierdute.

Civilizatia noastra nu se bazeaza pe acumularea de informatii in noi. Civilizatia noastra ... este lenesa si se bazeaza pe carti si hdd-uri ... pentru a isi tine informatia. Adevarata acumulare de informatii ... o faceau civilizatiile antice ... care aveau culturi orale prin care isi duceau intelepciunea si secretele din generatie in generatie.
0

#15 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 01 May 2010 - 05:48 AM

Biblioteca akashica este accesata de orice om care se concentreaza in treburile lui si dupa ce are o anumita experienta in acel domeniu normal de activitate. Nu e chiar un mit cu aceasta bibl . Este formata in primul rind din gindurile oamenilor vii si apoi si altele...Sa nu mai perpetuam misticisme din trecut ca nu are rost. Toti avem capacitatea de a o accesa.
Si intr-adevar s-ar putea sa fac eu confuzii cu cele 2 civilizatii. Aztecii au fost vazuti de spanioli facind sacrificii la greu. Dar eu stiu ca pe fresce erau mayasii, la fel.
Oricum stiu sigur din literatura specifica, craniile de cristal sint malefice. Adica aduc energii negative purtatorului, cel ce le tine in casa.
Mie civilizatiile acelea amerindiene imi induc o stare putin zis ....maro inchis spre gri....cind vad prezentari.

Si daca civilizatia noastra nu a adus elemente noi, nu stiu care civilizatie a adus. Electricitatea, electronica, cu toate aplicatiile. Toate descoperirile si aplicatiile din fizica, cele 5 milioane de substante chimice. Miile, zecile de mii de materiale compozite. Genetica. Metodele de vindecare din medicina. Tehnica spatiala. Posibilitatea de a intra in aproape toate mediile cu imbracaminte specifica. Cucerirea tuturor mediilor mai putin plasma incinsa. daca astea nu sint noutati fata de acum numai 100 de ani, atunci sint eu un ametit pe lumea asta.

Aceasta postare a fost editata de NASTYPRIMUL: 01 May 2010 - 05:56 AM

0

#16 Utilizator offline   Sol_Invictus 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 01 May 2010 - 11:57 AM

Vezi postareaNASTYPRIMUL, la May 1 2010, 06:48 AM, a spus:

Biblioteca akashica este accesata de orice om care se concentreaza in treburile lui si dupa ce are o anumita experienta in acel domeniu normal de activitate. Nu e chiar un mit cu aceasta bibl . Este formata in primul rind din gindurile oamenilor vii si apoi si altele...Sa nu mai perpetuam misticisme din trecut ca nu are rost. Toti avem capacitatea de a o accesa.

Adu'mi pe cineva care are abilitatea de a extrage informatii valide si complexe din "akasha" asta ... si te cred cand spui ca oricine are abilitatea asta. Incearca chiar tu. Cauta in akasha asta pentru mine ... raspunsul la urmatoarea intrebare. Cand a aparut umanitatea prima oara pe Pamant si cum? :(

Si intr-adevar s-ar putea sa fac eu confuzii cu cele 2 civilizatii. Aztecii au fost vazuti de spanioli facind sacrificii la greu. Dar eu stiu ca pe fresce erau mayasii, la fel.

Orice padure are uscaturile ei. Faptul ca unii dintre ei au ajuns sa sacrifice sange uman "pentru zei" ... nu inseamna decat ca unii dintre ei au innebunit si au uitat ce adevarata civilizatie maya cunoastea despre viata. Civilizatia tolteca a fost civilizatia intermediara dintre civilizatia maya si civilizatia azteca. Prin perioada aia ... au inceput sa o ia razna.

Atrocitate mai mare ca ... brutalitatea crestinismului fata de orice alta cultura si traditie ... este de ne-egalat pe Pamantul asta.

Oricum stiu sigur din literatura specifica, craniile de cristal sint malefice. Adica aduc energii negative purtatorului, cel ce le tine in casa.
Mie civilizatiile acelea amerindiene imi induc o stare putin zis ....maro inchis spre gri....cind vad prezentari.

Depinde din ce unghi privesti. Craniile de cristal la care am avut noi acces is alea deteriorate electromagnetic de oamenii retarzi care au pus mana pe ele ... ca ala de la care a inceput povestea a lui Mitchell-Hedges. Orice cristal de cuartz absoarbe imediat negativitatea din jur daca nu este respectat si mentinut in puritate electromagnetica. Doar dute la unul dintre vanzatorii aia ambulanti si uitate la masa lui plina de cristale ... sa vezi ce feel-inguri gri negre o sa ai. Traficul de cristale de cuartz este precum traficul de carne vie.

Eu de exemplu ... cand am vazut prima oara un documentar despre civilizatia Kogi din Columbia ... singura civilizatie "amer'sud'indiana" antica intacta ... am ramas profund impresionat.

http://video.google....37373096312859#

Imagine amplasata

Am auzit despre ei ... ca sunt o civilizatie aflata in regiunea Alba a dezvoltarii aurice.

Eu cred ca trebuie sa ajungi sa privesti civilizatiile din cele 3 americi ... si din alta perspectiva decat cea impusa de "academicienii vestici" care nu au nici cea mai mica treaba cu adevarata "spiritualitate".

Si daca civilizatia noastra nu a adus elemente noi, nu stiu care civilizatie a adus. Electricitatea, electronica, cu toate aplicatiile. Toate descoperirile si aplicatiile din fizica, cele 5 milioane de substante chimice. Miile, zecile de mii de materiale compozite. Genetica. Metodele de vindecare din medicina. Tehnica spatiala. Posibilitatea de a intra in aproape toate mediile cu imbracaminte specifica. Cucerirea tuturor mediilor mai putin plasma incinsa. daca astea nu sint noutati fata de acum numai 100 de ani, atunci sint eu un ametit pe lumea asta.

Cred ca nu ai inteles ce am zis. Am zis ca noi nu suntem o civilizatie care nu ne bazam pe acumularea de informatii in noi ... ci pe acumularea ei in carti si hdd-uri. Ca despre asta ai adus aminte. Si am mai zis ... ca adevaratele civilizatii care depuneau eforturi pentru a retine "cerebral" informatia ... sunt civilizatiile antice care aveau cultura strict orala.

Cel mai bun exemplu viu ... este si cel dat mai sus ... in legatura cu civilizatia Kogi. Ei au respins total orice influenta a "lumii contemporane" ... cultura lor avand toate elementele necesare continuitatii spirituale. Toata informatia este orala ... si se da de la maestru la discipol.

"Mandria" civilizatiei contemporane/vestice ... este ne-fondata ... deoarece toate cele de mai sus , pe care le-ai insirat ... nu sunt de fapt decat re-descoperiri ale unei stiinte pierdute si mult superioare celei pe care o avem noi acum. Parerea mea. Doar baga in seama cunoasterea tehnica regasita in vechile manuscrise "hinduse".

Unitati de masura ale timpului :

- un trasarenu este combinarea a 6 atomi celesti
- un truti este timpul necesar integrarii a 3 trasarenus , sau 1/1687,5 dintr-o secunda
- un vedha este 100 trutis
- un lava este 3 vedhas
- un nimesha este 3 lavas , sau timpul necesar clipirii ochilor

Adica ... sa ajungi sa ai nevoie sa calculezi timp la nivel "nano" ... este ceva ce reflecta gandire tehnica avansata.

Ca sa nu mai vorbim de cosmologia vedica , medicina vedica si succesele tehnice din aviatie ... etc. etc.

Aceasta postare a fost editata de Sol_Invictus: 01 May 2010 - 12:15 PM

0

#17 Utilizator offline   Sol_Invictus 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 01 May 2010 - 03:23 PM

Vezi postareaSol_Invictus, la May 1 2010, 12:57 PM, a spus:

Cred ca nu ai inteles ce am zis. Am zis ca noi nu suntem o civilizatie care nu ne bazam pe acumularea de informatii in noi ... ci pe acumularea ei in carti si hdd-uri.

Sry. Vroiam sa zic ... ca suntem o civilizatie care NU se bazeaza pe acumularea de informatii in noi.

Era prea dimineata pentru mine. :(
0

#18 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 02 May 2010 - 02:05 AM

Sintem o civilizatie care ne bazam in primul rind pe acumularea informatiilor din cele 3-4 forme de invatamint. Din profesiile fiecaruia. Atunci nu stam tot timpul cu cartile deschise in jurul nostru, si nici nu cautam pe net tot timpul cind facem o treaba. Informatiile sint in noi. Cind spui ca sintem cu informatiile pe afara, ne jignesti pe toti, ca fiind incapabili sa retinem informatii.
la examene nu ne ducem cu cartile si hdd, ci cu informatii in cap. Creierul si nu numai are o capacitate de stocare mai mare cu citeva ordine de marime cit toate calculatoarle la un loc. Dar noi le folosim ca si cum nu ma retine nimic. In realitate tot ce facem si vorbim, vine din prelucrarea unor informatii din memorie, nu din carti sau calculator.

Iar acumularea duce la salturi calitative. Asta se cam uita. Acesta e viitorul ce ne asteapta.
Insa am senzatia ca imi racesc mausul de pomana, ca sint cam prea multi pesimisti.
0

#19 Utilizator offline   Sol_Invictus 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 02 May 2010 - 03:11 AM

Vezi postareaNASTYPRIMUL, la May 2 2010, 03:05 AM, a spus:

Sintem o civilizatie care ne bazam in primul rind pe acumularea informatiilor din cele 3-4 forme de invatamint. Din profesiile fiecaruia. Atunci nu stam tot timpul cu cartile deschise in jurul nostru, si nici nu cautam pe net tot timpul cind facem o treaba. Informatiile sint in noi. Cind spui ca sintem cu informatiile pe afara, ne jignesti pe toti, ca fiind incapabili sa retinem informatii.

De asta in facultate ... am vazut numai retarzi care cautau sa plece de la cursuri cat mai repede. Caci sistemul de invatamant este unul zuper. :(

Colegi ... eminenti in ceea ce numesti tu "acumulare de informatii" ... care acum isi vand sufletul pentru 1000 ron pe luna si 40 de ore pe saptaman. De erau asa de profund marcati de acest ... great sistem de invatamant ... acum aveau ceva creier ... si isi gaseau confortul refuzand sistemul si clasa politica retarda.

Creierul si nu numai are o capacitate de stocare mai mare cu citeva ordine de marime cit toate calculatoarle la un loc. Dar noi le folosim ca si cum nu ma retine nimic. In realitate tot ce facem si vorbim, vine din prelucrarea unor informatii din memorie, nu din carti sau calculator.

Nu am zis ca avem un creier incapabil. Am zis ca nu il folosim cum trebuie. Daca am ajuns ... cu mama lui de potop ... sa folosim doar 5 % din creier ... e trist tare. Stiu cat de speciali suntem cu totii ... numai ca atunci cand vad darul asta ... ducandu-se pe apa sambetei ... de dragul elitelor care impun constant sclavie printre noi ... ma doare ... si imi vine sa retaliez ... si sa acuz lipsa de putere ... de rebeliune ... de re-conectare la adevaratul sens al Vietii.

---

Ca tu sa ai calculatorul pe care scri ... ca sa ai benzina pentru masina personala sau pentru mijloace comune ... mii de copii trebuie sa moare zilnic in tarile "din lumea a treia". Ca tu sa ai curentul electric ... la fel ... mai mor vreo 3 ... chiar in momentul asta. Si sti ce moarte au? Una lenta de foame ... sau una rapida de bombe (the great technology pe care tu o lauzi acum) ... dictata de cei pe care tu ii consideri avansati ... "Vestul".

Insa am senzatia ca imi racesc mausul de pomana, ca sint cam prea multi pesimisti.

Tehnic ... ti-l incalzesti. :D

Aceasta postare a fost editata de Sol_Invictus: 02 May 2010 - 03:17 AM

0

#20 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 02 May 2010 - 03:24 AM

Nu stiu ce colegi ai avut tu, dar eu nu am avut astfel de oameni si nici eu nu eram asa. Ca dovada ca am si acum apetit ptr cunoastere in multe domenii.

Si ce are munca efectuata de noi, de exemplu, la noi in tara, cu copii din nu stiu ce tara. Nu sintem noi cei care avem vreo datorie fata de copiii altora din alte tari. Noi nu am avut colonii.Noi avem resursele noastre.
Invictus deja sint sigur ca faci confuzii intre munca si exploatare. Munca e cea efectuata intr-un cadru organizat chiar si cu cel care iti e sef. Exploatare e cind muncesti doar tu si seful sta si se uita la tine...continuu. Fara sa faca nimic..
Nu are rost sa mai continui munca de lamurire.

Era sa spun eu acum. ce are s cu p. Dezvoltarea unei tari sau a unor tari cu razboaiele declansate de dementi prin alte tari. Nu ne arunca noua in cap ce fac altii la ei acasa, Ca nu are nici o legatura. Nu sintem idioti.

Craniile acelea de cristal fac parte dintr-o civiliztie mai avansata ca cea amerindiana. Nu cred ca au fost facute de oameni cu tehnici primitive. E o inventie cu acele frecari ale lor ptr o generatie. Sint din civilizatia atlanta care se stie ca era axata pe cristale.
Spun asta fiindca m-ai enervat cu lucruri ilogice.

Aceasta postare a fost editata de NASTYPRIMUL: 02 May 2010 - 03:44 AM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Aryana Havah
cine este cu adevarat?
AzulaFirePrincess  15 11.671
Replici noi Descoperire istorica intr-un simbol vechi de mii de ani Danfodor  5 1.201
Hot Topic (New) Atasamente Proiectul Blue Beam Arcadia@  61 12.954
Replici noi The Truth Will Set You Free
Un pps. interesant ce merita dat mai departe
Mayasul  4 1.457
Replici noi Frecventa sufletului Kirodut  13 2.326