sau Inregistrare

• 35 Pagini +
  • « Prima
  • 33
  • 34
  • 35
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Istoria antisemitismului roman Ce se matura sub covor de multe ori. Evaluare topic: - - - - -

#341 Utilizator offline   FNF 

• FNF
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 21-February 10

Scris 16 October 2010 - 08:01 PM

Antisemitismul roman exista si astazi in Romania

Nati Meir, batut de un coleg de celula - bineinteles pentru ca este evreu. Intotdeauna evreii sunt batuti pentru ca agresorii sunt antisemiti :lol:)))
http://www.ziare.com/nati-meir/stiri-nati-...-celula-1049064
0

#342 Utilizator offline   Black_Wizard 

• Wizard
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-June 10

Scris 16 October 2010 - 10:36 PM

Antisemitismul roman ? :lol: Sa fim seriosi, cateva cazuri izolate.
0

#343 Utilizator offline   Evreul 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 25-July 09

Scris 17 October 2010 - 08:36 AM

Vezi postareaBlack_Wizard, la Oct 16 2010, 10:36 PM, a spus:

Antisemitismul roman ? :) Sa fim seriosi, cateva cazuri izolate.

Parerea mea este ca in Romania numarul antisemitilor este ca numarul tziganilor si cum se stie, ei nu sunt "cazuri izolate".
0

#344 Utilizator offline   Black_Wizard 

• Wizard
  • PipPipPipPip

Scris 17 October 2010 - 02:05 PM

Vezi postareaEvreul, la Oct 17 2010, 09:36 AM, a spus:

Parerea mea este ca in Romania numarul antisemitilor este ca numarul tziganilor si cum se stie, ei nu sunt "cazuri izolate".

Asta e parerea ta si este o parere foarte proasta... In Romania sunt discriminati si urati tiganii, poate si maghiarii in unele zone, dar nu evreii. A trecut de mult perioada antisemitismului, e ca si cum ai spune ca toti germanii de astazi sunt nazisti.

Aceasta postare a fost editata de Black_Wizard: 17 October 2010 - 02:06 PM

0

#345 Utilizator offline   FNF 

• FNF
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 21-February 10

Scris 17 October 2010 - 02:18 PM

Romania este cea mai toleranta tara din Europa.
De fapt am ajuns minoritar in propria tara!

Aceasta postare a fost editata de FNF: 17 October 2010 - 02:21 PM

0

#346 Utilizator offline   Black_Wizard 

• Wizard
  • PipPipPipPip

Scris 17 October 2010 - 02:48 PM

Vezi postareaFNF, la Oct 17 2010, 03:18 PM, a spus:

Romania este cea mai toleranta tara din Europa.
De fapt am ajuns minoritar in propria tara!

Inca nu suntem minoritari, dar este timp :)
0

#347 Utilizator offline   Evreul 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 25-July 09

Scris 19 October 2010 - 05:16 PM

Vezi postareaBlack_Wizard, la Oct 17 2010, 02:05 PM, a spus:

Asta e parerea ta si este o parere foarte proasta... In Romania sunt discriminati si urati tiganii, poate si maghiarii in unele zone, dar nu evreii. A trecut de mult perioada antisemitismului, e ca si cum ai spune ca toti germanii de astazi sunt nazisti.

Imi pare rau dar nu ai inteles replica mea. Bine inteles ca azi,cine se prezinta ca antisemit in Romania si invinuieste pe evrei de toate necazurile lor si a Romaniei este un patetic idiot ca de fapt de zeci de ani nu mai sunt evrei in Romania. Teoria mea este ca romanii nu mai pot fii antisemiti dar tziganii, prin antisemitismul lor vor sa dovedeasca patriotismul lor romanilor si asa sa iasa din linia focului romanilor contra tziganilor. Adevarul ca nu prea le merge dar probabil au un mic procent de succes. Un anumit procent din cetatenii romani sunt tzigani. Eu cred ca ,statistic sunt si la forumul ista cativa tzigani.
Eu nu i-mi pot explica altfel antisemitismul unor membrii care fac uz de vocabularul traditional a antisemitilor din trecut.
Tziganii supara pe romani in special cand fac acte penale in strainatate si au "reusit" deocamdata ca in tari din apusul Europei ca "roman " sa fie pentru ei similar la "tzigan".
Tziganii din Romania, nici ei nu sunt "usa de biserica " dar am impresia ca romanii se vaita,nu ceva serios insa nu se face nimica ca situatia sa se schimbe. Daca ce s-a facut pana acuma nu a reusit, probabil ca nu s-a facut ce trebuia facut.
Cand multi elevi dintr-o clasa raman repetenti, trebuie schimbat profesorul, nu elevii.

Aceasta postare a fost editata de Evreul: 19 October 2010 - 05:22 PM

0

#348 Utilizator online   Burel001 

• Gambler
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 26-February 09

Scris 19 October 2010 - 09:30 PM

Adica eu,daca nu am inteles nimic din postarea ta ,rezulta ca ai tastat degeaba.Mai bine nu scriai nimic .Din doua motive,unul pentru ca bati campii si al doilea pentru ca de fapt incerci un flame penibil.
Tiganii nu au nici o treaba cu antisemitismul . Doar cu rasismul pe care il acuza uneori pe drept alteori nu si pe care il mai si practica din cand in cand dar contra romanilor.
Evreii nu sunt vinovati de toate relele din Romania ,doar de o parte din relele pamantului si de unele rele istorice in Romania.
Ca sa nu zica nimeni ca sunt partinitor ,exista si unele vinovatii istorice romanesti fata de evrei.
0

#349 Utilizator offline   Giurgiu Crisan 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-January 10

Scris 20 October 2010 - 08:58 AM

Vezi postareaEvreul, la Oct 19 2010, 05:16 PM, a spus:

Imi pare rau dar nu ai inteles replica mea. Bine inteles ca azi,cine se prezinta ca antisemit in Romania si invinuieste pe evrei de toate necazurile lor si a Romaniei este un patetic idiot ca de fapt de zeci de ani nu mai sunt evrei in Romania. Teoria mea este ca romanii nu mai pot fii antisemiti dar tziganii, prin antisemitismul lor vor sa dovedeasca patriotismul lor romanilor si asa sa iasa din linia focului romanilor contra tziganilor. Adevarul ca nu prea le merge dar probabil au un mic procent de succes. Un anumit procent din cetatenii romani sunt tzigani. Eu cred ca ,statistic sunt si la forumul ista cativa tzigani.
Eu nu i-mi pot explica altfel antisemitismul unor membrii care fac uz de vocabularul traditional a antisemitilor din trecut.
Tziganii supara pe romani in special cand fac acte penale in strainatate si au "reusit" deocamdata ca in tari din apusul Europei ca "roman " sa fie pentru ei similar la "tzigan".
Tziganii din Romania, nici ei nu sunt "usa de biserica " dar am impresia ca romanii se vaita,nu ceva serios insa nu se face nimica ca situatia sa se schimbe. Daca ce s-a facut pana acuma nu a reusit, probabil ca nu s-a facut ce trebuia facut.
Cand multi elevi dintr-o clasa raman repetenti, trebuie schimbat profesorul, nu elevii.

Tu eşti greu de īnţeles că eşti prea mare filozof.Teoria ta e una pe măsura taEu sīnt anti semit, am devenit antisemit şi am destule motive pt asta.Nu īnţeleg să-mi interzică cineva acest lucru din moment ce ţie nu īţi interzice să fii antigoi şi antiarab. Iaca mă calcă pe nervi să-mi facă mie cineva program cīnd să-i iubesc pe sovietici şi după aia cīnd să-i urăsc. Acu tre să-i slăvesc pe americani.Pīnă mai anţărţ trebuia să-i urăsc.
Te doare pe tine īn suflet de romāni sau de ţigani? Astea sīnt problemele noastre şi nu avem nevoie de sfaturi.
Ai şi tu dreptate cu o chestie: antisemiţi sīnt destui īn Romānia dar sīnt daţi la fund că nu au voie să se manifeste. De aia nu poţi tu dormi bine la Israilă?
Deci tu ai tras concluzia că ei şi implicit eu sīntem ţigani? Dacă īţi zic ceva de dulce crezi că e din cauză că sīnt antisemit?
0

#350 Utilizator offline   IApostu 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 13-October 11

Scris 13 October 2011 - 01:17 PM

Lista (in forma incipienta, oricum) pe care n-o veti gasi in niciun manual de istorie, in literatura aprobata de edituri si librarii, daramite in vreun ziar...

Lista completa accesibila in studiul "Zydokomuna: cazul Romaniei", disponibil online

Enjoy! Adevarul va va elibera:)

Aceasta postare a fost editata de Burel001: 13 October 2011 - 08:21 PM
Motiv editare: Editat linkul catre blog personal

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 35 Pagini +
  • « Prima
  • 33
  • 34
  • 35
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi J.F.K.
Un singur asasin sau conspiratie ?
Tom Bishop  6 1.945
Replici noi Povestiri din "Epoca de Aur"
Trăite sau auzite
Marinel  10 3.020
Hot Topic (New) Atasamente ISTORIA adevarata
-o alternativa dezvrajita a istoriei oficiale
zodiak  29 4.772
Hot Topic (New) Atasamente Cei mai cunoscuti criminali in serie Demiurgul  120 15.306
Hot Topic (New) Atasamente Constructii celebre in lume Rami  35 13.938