sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Care dintre noi a gresit? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Barbiebrunette 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 22-January 10

Scris 22 January 2010 - 09:30 PM

Am avut un prieten...relatia noasta a durat cam 2,3 luni...a fst totul k...se comporta frumos cu mn...mereu il intrebam dak mai tn la mine si imi spunea k da....si krd k si acum ma mai iubeste...azi ne am despartit si a sarit in sus de bucurie a batut cuba cu toti prietenii lui si se lauda k ne am despartit....m am simtit prost...tremuram toata si imi era rau...mai tarziu imi tot facea cu ochiul si se uita fix in ochii mei si radea...nu a vrut nici cu prietenii sa mai iasa la un moment dat k era suparat ma intreb oare care dintre noi a gresit....ne comportam frumos...vorbeam pe mess....la scoala...si acum mai vorbim...dar azi nici nu a intrat pe mess nici nu ma sunat...ma intreb daca ii pare rau k ne am despartit...inca mai tin enorm la el si imi vine sa plang knd imi amintesc.Puteti sa mi spuneti dak mai pot repara greseala si cum o pot repara si dak este bine ce am facut si care dintre noi am gresit.

0

#2 Utilizator offline   Bonduela 

• Boboc
  • Pip

Scris 22 January 2010 - 10:06 PM

Cati ani aveti?
0

#3 Utilizator offline   me and just me 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-February 07

Scris 22 January 2010 - 10:50 PM

Nu inteleg nimic.
0

#4 Utilizator offline   Barbiebrunette 

• Boboc
  • Pip

Scris 22 January 2010 - 11:07 PM

Vezi postareaBonduela, la Jan 22 2010, 10:06 PM, a spus:

Cati ani aveti?

13 ani

Vezi postareaBarbiebrunette, la Jan 22 2010, 09:30 PM, a spus:

Am avut un prieten...relatia noasta a durat cam 2,3 luni...a fost totul ca...se comporta frumos cu mine...mereu il intrebam daca mai tine la mine si imi spunea ca da....si cred ca si acum ma mai iubeste...azi ne am despartit si a sarit in sus de bucurie a batut cuba cu toti prietenii lui si se lauda ca ne am despartit....m am simtit prost...tremuram toata si imi era rau...mai tarziu imi tot facea cu ochiul si se uita fix in ochii mei si radea...nu a vrut nici cu prietenii sa mai iasa la un moment dat ca era suparat ma intreb oare care dintre noi a gresit....ne comportam frumos...vorbeam pe mess....la scoala...si acum mai vorbim...dar azi nici nu a intrat pe mess nici nu ma sunat...ma intreb daca ii pare rau ca ne am despartit...inca mai tin enorm la el si imi vine sa plang knd imi amintesc.Puteti sa mi spuneti dak mai pot repara greseala si cum o pot repara si daca este bine ce am facut si care dintre noi am gresit.

0

#5 Utilizator offline   Ice.girl 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members

Scris 22 January 2010 - 11:42 PM

Eu iti spun din proprie experienta sa nu incerci sa ai relatii serioase, stiu ca asta te preocupa cine a gresit, nu pot sa imi dau seama ca nu dai detaliile explicite ... Mai degraba el pt ca tu vad ca te gandesti oare ce s`a putut intampla ... Nu cred ca sunteti pregatiti pt o relatie, de asta e mai bine sa incerci sa iesi cu baieti insa nu sa pui mult suflet, iesi cu ei la suc, te faci respectata, bineinteles nu iesi cu toti care te invita ca nu e bine sa fi vazuta in fiecare seara cu altul, incearca sa te axezi pe scoala, citeste fa ceea ce iti place, invata ceva ... insa crede`ma orice e mai bine decat sa te macine un gand ca de ce s`a terminat relatia ... Nu incerca sa te maturizezi prea repede mai bine ramai un copil decat sa intri in lumea adultilor sau sa incerci sa faci ceva precum un adult... Sunt destui care gresesc ... cei care au sansa sa o ia pe alt drum, va rog nu ezitati.

Baiatul acela a sarit in sus ca sa vada prietenii lui cat e el de macho ca se desparte de o fata si nu ii pasa ... Nici nu cred ca vrei sa ai pe cineva ca el alaturi, fi si tu ca el indiferenta, cand esti in preajma lui lasa`l sa vada ce a pierdut, nu ii arata ca ti`ar pasa, fi mai inteligenta si se intoarce la tine ... asta daca tu iti doresti sa fi cu cineva ca el
0

#6 Utilizator offline   Barbiebrunette 

• Boboc
  • Pip

Scris 23 January 2010 - 09:30 AM

Vezi postareaIce.girl, la Jan 22 2010, 11:42 PM, a spus:

Eu iti spun din proprie experienta sa nu incerci sa ai relatii serioase, stiu ca asta te preocupa cine a gresit, nu pot sa imi dau seama ca nu dai detaliile explicite ... Mai degraba el pt ca tu vad ca te gandesti oare ce s`a putut intampla ... Nu cred ca sunteti pregatiti pt o relatie, de asta e mai bine sa incerci sa iesi cu baieti insa nu sa pui mult suflet, iesi cu ei la suc, te faci respectata, bineinteles nu iesi cu toti care te invita ca nu e bine sa fi vazuta in fiecare seara cu altul, incearca sa te axezi pe scoala, citeste fa ceea ce iti place, invata ceva ... insa crede`ma orice e mai bine decat sa te macine un gand ca de ce s`a terminat relatia ... Nu incerca sa te maturizezi prea repede mai bine ramai un copil decat sa intri in lumea adultilor sau sa incerci sa faci ceva precum un adult... Sunt destui care gresesc ... cei care au sansa sa o ia pe alt drum, va rog nu ezitati.

Baiatul acela a sarit in sus ca sa vada prietenii lui cat e el de macho ca se desparte de o fata si nu ii pasa ... Nici nu cred ca vrei sa ai pe cineva ca el alaturi, fi si tu ca el indiferenta, cand esti in preajma lui lasa`l sa vada ce a pierdut, nu ii arata ca ti`ar pasa, fi mai inteligenta si se intoarce la tine ... asta daca tu iti doresti sa fi cu cineva ca el

multumesc foarte mult pentru ajutor si va voi urma sfaturile:)
0

#7 Utilizator offline   otilia* 

• un zambet...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-July 07

Scris 23 January 2010 - 09:55 AM

Copila draga,ai toata viata inainte.Esti atat de frageda si inocenta incat crezi tu ca merita ceva anume sa renunti la anii copilariei?Sunt cei mai frumosi ani din viata fiecaruia dintre noi.Bucura-te de copilarie! Ia tot ce e mai frumos din ea...citeste inca povesti,joaca-te! Alearga,fa mici pozne,alinta-te,bucura-te de prezenta parintilor,a fratilor(daca ai),sunt atatea lucruri frumoase pe care le poti face acum...ar fi pacat sa suferi si sa te arunci in randul adultilor de pe acum.
Iubirile la varsta ta sunt ca o ploaie de vara.Vin repede si trec repede.
Concentreaza-te pe scoala,citeste mult.Cu siguranta iti va fi de folos pentru restul vietii.
Dragostea adevarata nu vine acum...mult mai tarziu.
Fii copil pana la o varsta mult mai mare. :doh:
0

#8 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 23 January 2010 - 10:42 AM

Nu ai gresit atunci, gresesti acum, cand te gandesti ca poate ai gresit.

Dar cel mai mult gresesti pentru ca nu iti dai seama ca e un idiot juvenil.
Cu 'cuba' lui...
1

#9 Utilizator offline   SkaterGirl 

• Orhidee Neagra...
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-November 06

Scris 24 January 2010 - 10:47 PM

Vezi postareaBarbiebrunette, la Jan 22 2010, 09:30 PM, a spus:

Am avut un prieten...relatia noasta a durat cam 2,3 luni...a fst totul k...se comporta frumos cu mn...mereu il intrebam dak mai tn la mine si imi spunea k da....si krd k si acum ma mai iubeste...azi ne am despartit si a sarit in sus de bucurie a batut cuba cu toti prietenii lui si se lauda k ne am despartit....m am simtit prost...tremuram toata si imi era rau...mai tarziu imi tot facea cu ochiul si se uita fix in ochii mei si radea...nu a vrut nici cu prietenii sa mai iasa la un moment dat k era suparat ma intreb oare care dintre noi a gresit....ne comportam frumos...vorbeam pe mess....la scoala...si acum mai vorbim...dar azi nici nu a intrat pe mess nici nu ma sunat...ma intreb daca ii pare rau k ne am despartit...inca mai tin enorm la el si imi vine sa plang knd imi amintesc.Puteti sa mi spuneti dak mai pot repara greseala si cum o pot repara si dak este bine ce am facut si care dintre noi am gresit.

Parerea mea... :swoon: Mai lasa "relatiile" si suferinta din dragoste la varsta de 13 ani si traieste-ti copilaria, invata. Nu e cazul sa-ti marchezi viata in felul asta. De dragoste, despartiri o sa ai parte toate viata. De copilarie nu. Lasa ca nu e sfarsitul lumii ca v-ati despartit. Peste o luna poate nici n-o sa-ti mai amintesti numele lui.
0

#10 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 25 January 2010 - 10:19 AM

Ai scapat de un cretin imatur si tu te intrebi daca nu cumva ai gresit? :swoon: Ar trebui sa te feliciti.
0

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Sunt indragostita de alt baiat Geoniceeyes  49 4.771