sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Stie cineva cum se fac bani pe net? ATENTIE! Nu este un topic pt reclama. Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   laursan3 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-October 08

Scris 17 February 2010 - 11:04 PM

http://www.cotidianul.ro/cum_poti_sa_faci_...ube-100426.html
" Momentan, la această schemă pot participa doar utilizatorii cetăţeni ai Statelor Unite, dar ea va fi extinsă “relativ rapid” la nivel internaţional. "
Utilizatorii de internet din Romania au restrictii in a pune reclame de la Google pe youtube?
0

#22 Utilizator offline   Viorel72 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 03-January 10

Scris 17 March 2010 - 09:07 AM

Nu trebuie sa vinzi si nu trebuie sa investesti ! Vrei sa castigi niste bani stand in fata pc doar cateva minte pe zi?Acum ai ocazia,te inscrii si primesti 1$ pt. fiecare click din sectiunea View Ads ;cand faci suma minima,dai request payout.
Acceseaza linkul http://www.grandptc.com/

Aceasta postare a fost editata de -Betelgeuse-: 25 March 2010 - 12:10 AM
Motiv editare: edit link - referall

0

#23 Utilizator offline   VictorN 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 26-January 08

Scris 19 March 2010 - 04:15 PM

@Viorel72 Link Ad Hits 500 centi / 1000= 0,5 centi per click, in concluzie tu promovezi o tzeapa!
0

#24 Utilizator offline   Viorel72 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 03-January 10

Scris 20 March 2010 - 09:42 AM

Vezi postareaVictorN, la Mar 19 2010, 04:15 PM, a spus:

@Viorel72 Link Ad Hits 500 centi / 1000= 0,5 centi per click, in concluzie tu promovezi o tzeapa!

N-am inteles de ce e teapa,poti sa fii mai explicit?!
0

#25 Utilizator offline   VictorN 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 20 March 2010 - 03:45 PM

@Viorel72 uitate aici http://www.grandptc....php?view=prices , daca ei vand la acel pret click-uri pe reclame, nu au cum sa iti dea tie 1$ pe click, deoarece 1000 click-uri cu 5$ inseamna 0,5 centi pe click, adica nici macar 1 cent pe click.
Ca sa fi avut tu dreptate ar fi trebuit sa dea 1$ pe click doar ca sa aiba tie de unde sa iti dea bani si ei sa fi fost cu profit 0, ceea ce nu se face.

Aceasta postare a fost editata de VictorN: 20 March 2010 - 03:40 PM

0

#26 Utilizator offline   Zerg300 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 25-December 09

Scris 20 March 2010 - 06:18 PM

Mai exista si site-uri de genul: www.freelancer.com, www.rentacoder.com si altele. Trebuie sa stapanesti limba engleza, sa ai cunostinte de webdesign, programare sau grafica, etc. Optiuni sunt destule, dar pentru bani va trebui sa muncesti.
0

#27 Utilizator offline   Silviueugen 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 03-March 10

Scris 03 May 2010 - 09:28 AM

eu vreau un job acasa pentru scris articole(romana sau engleza) care stie ceva site-uri let me know
0

#28 Utilizator offline   Razvan1958 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 09-April 10

Scris 31 May 2010 - 12:36 AM

Cele mai comode castiguri in bani sunt cele online. Pe acest site: www.webbsite.ws vei gasi un program de afiliere cu un sistem automat care va genera castiguri in bani pentru toata viata. :lol:
0

#29 Utilizator offline   VictorN 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 31 May 2010 - 02:36 AM

Platesc pe an mai mult decat valoreaza acel domeniu .ws si web hosting-ul.
Unde e afacerea?
Ca ma chinui sa conving sa cumpere lumea ceva ce costa prea mult comparativ cu utilitatea?!
De 120$ pe an pot avea domeniu .com si webhosting profesionist PHP, MySQL, Ruby on rails, cron jobs si altele.
Vino cu mai multe argumente, de ce m-as inscrie?!
Am fost inscris si am renuntat.
Si atentie, ca sa puteti renunta trebuie sa sunati in SUA si sa vorbiti cu o tipa in engleza dupa ce robotul va tine pe fir cateva minute (Eu am intarziat cu cateva zile dupa perioada de proba si mi-a luat 10$. Eu am folosit PayPal ca sa ma inregistrez, ca nu ma lasat fara sa bag datele de la PayPal sa intru in perioada de proba).
De asemenea aveti grija sa nu uiti datele de la crearea contului, 1 sau 2 intrebari secrete pe care vi le va adresa tipa, daca nu le aveti, veti fi taxati lunar 10$ daca este prin PayPal contul facut.
Am vrut sa anulez din PayPal acel agreement cu astia de la WS si nu am reusit, a aparut agreementul (daca nu ma insel asa ii zice) dupa ce sa efectuat prima plata.

Aceasta postare a fost editata de VictorN: 31 May 2010 - 02:37 AM

0

#30 Utilizator offline   Mantra 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 22-February 10

Scris 31 May 2010 - 07:39 AM

Cel mai comod si sigur e sa ai o afacere, tu iti stabilesti programul etc. Daca te referi la munca aia la domiciliu ( e full de astfel de anunturi peste tot) aia e o mare vrajeala ca sa nu spun altfel. Am prieteni/prietene care cunosc foarte bine limba engleza si scriu articole pentru diverse site-uri, sau au bloguri pe care posteaza frecvent si mai castiga ceva din reclama. Nu stiu cat de mari sunt aceste castiguri sau daca se merita, nu am incercat.
Da' tot mai bine e sa ai un loc de munca stabil, nu crezi?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic