sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Stie cineva cum se fac bani pe net? ATENTIE! Nu este un topic pt reclama. Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   laursan3 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-October 08

Scris 27 January 2010 - 07:03 PM

Vezi postareaDemimurgul, la Jan 27 2010, 06:47 PM, a spus:

Eu mi-am facut cont pe

Topicul nu e pt reclama! Prelucreaza mesajul si lasa doar www.neobux.com
adica link-ul fara referal!

Aceasta postare a fost editata de laursan3: 27 January 2010 - 07:04 PM

0

#12 Utilizator offline   petreflp 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-April 07

Scris 27 January 2010 - 09:34 PM

Vezi postarealaursan3, la Jan 27 2010, 07:03 PM, a spus:

Topicul nu e pt reclama! Prelucreaza mesajul si lasa doar www.neobux.com
adica link-ul fara referal!

cum sa faci bani pe net?simplu,tragi cateva programe de pe net (software) si copiezi banii dupa care ii faci la imprimanta,apoi va vedem si la televizor la stiri(cu catuse la mana),spor la treaba!!!
0

#13 Utilizator offline   laursan3 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 27 January 2010 - 09:41 PM

Vezi postareapetreflp, la Jan 27 2010, 09:34 PM, a spus:

cum sa faci bani pe net?simplu,tragi cateva programe de pe net (software) si copiezi banii dupa care ii faci la imprimanta,apoi va vedem si la televizor la stiri(cu catuse la mana),spor la treaba!!!

O curiozitate: de ce imi spui mie asta?
:P
0

#14 Utilizator offline   Serjiu 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 19-November 09

Scris 03 February 2010 - 10:37 AM

www.upbux.com

deci ok hai sa fac si eu o propunere de un site care chiar mia placut . . si mi se pare cel mai sigur/bun de pana acu :flowers:
deci pe upbux primesti cate un cent ca sa vizitezi un site . .si ai dreptu sa vizitezi 4 siteuri pe zi. ok . .stiu ce va ganditi . . pare putin . .avantaju la site este ca pe langa faptu ca poti sa iti faci referalli directi prin linku pe care il dai la prieteni, mai poti sa cumperi referalli [76 centi - 3 referalli]. Referalli inchiriati sunt roboti care dau clickuri pentru tine, deci pe langa cei 4 centi ai tai mai faci bani si din clickurile date de referalli pe care iai cumparat . . . cnd mai faci ceva banuti . . mai cumperi alti referalii ajungand la un moment dat la o suma chiar frumoasa pe zi:D . .. nha .. vam spus despre el si vil recomand:)) ca si eu stiu cat am cautat vreo chestie sa faci money money $-)
hai ca vam lasat si linku aici . . aveti grija:-H

Aceasta postare a fost editata de break2: 28 February 2010 - 04:02 PM

0

#15 Utilizator offline   laursan3 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 05 February 2010 - 12:00 PM

Vezi postareaSerjiu, la Feb 3 2010, 10:37 AM, a spus:

www.upbux.com
deci ok hai sa fac si eu o propunere de un site care chiar mia placut . . si mi se pare cel mai sigur/bun de pana acu :)
deci pe upbux primesti cate un cent ca sa vizitezi un site . .si ai dreptu sa vizitezi 4 siteuri pe zi. ok . .stiu ce va ganditi . . pare putin . .avantaju la site este ca pe langa faptu ca poti sa iti faci referalli directi prin linku pe care il dai la prieteni, mai poti sa cumperi referalli [76 centi - 3 referalli]. Referalli inchiriati sunt roboti care dau clickuri pentru tine, deci pe langa cei 4 centi ai tai mai faci bani si din clickurile date de referalli pe care iai cumparat . . . cnd mai faci ceva banuti . . mai cumperi alti referalii ajungand la un moment dat la o suma chiar frumoasa pe zi:D . .. nha .. vam spus despre el si vil recomand:)) ca si eu stiu cat am cautat vreo chestie sa faci money money $-)
hai ca vam lasat si linku aici . . aveti grija:-H

Tin sa te anunt ca acest topic nu e pentru reclama! Iar daca o sa-mi fac cont acolo, o fac dupace sterg referalul tau! (asa ca sa nu iei nimic de la mine)!

Aceasta postare a fost editata de break2: 28 February 2010 - 03:59 PM
Motiv editare: Scos link

0

#16 Utilizator offline   Serjiu 

• Ghiocel

Scris 05 February 2010 - 12:29 PM

Vezi postarealaursan3, la Feb 5 2010, 12:00 PM, a spus:

Tin sa te anunt ca acest topic nu e pentru reclama! Iar daca o sa-mi fac cont acolo, o fac dupace sterg referalul tau! (asa ca sa nu iei nimic de la mine)!

Deci pacat ca esti asa revoltat pe viata si pe mine :) tin sa te anunt ca titlul topicului este: " Stie cineva cum se fac bani pe net? " eu am propus varianta asta . . . si problema ta daca te roade atat de mult ca am lasat adresa mea de direct referral. . . stii? nu te costa nimic daca ma lasi ca referral . . . si ai putea face macar atat pentru ca tiam dat ideea :roll: :jester: daca o sa iti faci cont o sa ai si tu la un moment dat de referalli tai, numa nha vad ca ai o gandire prea superficiala si nu are rost sa incerc sa te schimb :)
0

#17 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 05 February 2010 - 12:35 PM

Vezi postareaViorel72, la Jan 17 2010, 10:10 PM, a spus:

Ma intereseaza sa aflu daca exista asa ceva cu adevarat sau sun numai povesti.
Poate cineva sa ma lamureasca?
Multumesc!

Se pot face bani frumosi dar trebuie sa fii dispus sa muncesti.
Toate povestile cu afilieri si cu scheme de facut bani rapid si fara prea multa munca din partea ta sunt neverosimile.
Totul se reduce la valoare, furnizezi valoare -> faci bani. Nu furnizezi valoare -> e o schema in care altcineva vrea sa profite de tine pentru a face bani.

Valoare o poti furniza in 2 moduri:
1. valoare generala, orientata pe cat mai multe persoane.
2. valoare personalizata, orientata pe un grup restrans de oameni.

Fiecare dintre cele doua forme are propriul ei set de reguli si de strategii.

Si in final, daca ar fi sa incepi de undeva... uita-te la clipul asta:
http://garyvaynerchu...etter-than-zero
0

#18 Utilizator offline   laursan3 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 05 February 2010 - 05:31 PM

Vezi postareaSerjiu, la Feb 5 2010, 12:29 PM, a spus:

Deci pacat ca esti asa revoltat pe viata si pe mine :) tin sa te anunt ca titlul topicului este: " Stie cineva cum se fac bani pe net? " eu am propus varianta asta . . . si problema ta daca te roade atat de mult ca am lasat adresa mea de direct referral. . . stii? nu te costa nimic daca ma lasi ca referral . . . si ai putea face macar atat pentru ca tiam dat ideea :roll: :jester: daca o sa iti faci cont o sa ai si tu la un moment dat de referalli tai, numa nha vad ca ai o gandire prea superficiala si nu are rost sa incerc sa te schimb :)

Vezi ca pe topic e precizat clar:"Topicul nu este pentru reclama!" Sunt deja 2 useri care au postat link-uri similare! De ce trebuie ca cititorii sa dea de mai multe ori peste aceeasi chestie? Poate ca gandesc superficial dar tu ai citit superficial si nu ai vazut celelalte postari! Faptul ca ai doar 3 mesaje postate pe roportal.ro (doua pe acest topic) imi da de banuit ca sti bine ce ai de gand cu acel link!

Cand vezi aproape peste tot mass-uri si postari pe diferite siteuri cu astfel de link-uri de genul BUX-urilor in care esti obligat sa infuleci reclame ca sa faci bani... iar daca nu clicuiesti tu, trebuie sa gasesti fraieri care sa clicuiasca pentru tine, ce parere ai?

Interesant ca sunt unii care stau cu nasul in PC dand clic, clic, clic... ! E bine sa incerci astfel de metode ca sa te convingi cum sta treaba... probabil ca nu esti inca lamurit cu unele chestii!
Moda BUX-urilor a cam disparut (era la apogeu acum cativa ani cand am incercat-o)! Mai apar din cand in cand astfel de link-uri! Interesant e ca si eu am promovat odata o chestie de genul acesta pe un forum... si am luat BAN direct chiar daca se vorbea despre bani online... si nu mi-a luat prea mult timp sa inteleg de ce! Ai grija pe ce alte forumuri mai postezi chestii dinastea ca unii moderatori care au pierdut timp aiurea candva cu BUX-uri te vor bana fara explicatii !

Succes la clicuit dar sa sti ca nu e asa usor cum pare la prima vedere fiindca orice fraierici pe care il atragi la referal se desteapta si, ori gaseste el fraieri, ori gaseste ceva mai bun de facut! Fa mai degraba un site de genul celui postat de tine fiindca e mai avantajos decat sa fi sclavul unui astfel de site!

(Si vezi ca mai sunt si alte "afaceri online" care promit "succes garantat" ,"castiga din prima luna 300 euro" etc care nu ofera nici o informatie concreta ci doar un lung discurs enervant cand il citesti pentru a gasi informatii clare! Cand mai gasesti ceva ce pare impachetat frumos, cauta toate informatiile despre continut...)

http://www.youtube.c...h?v=0LD88Tx5AkM

http://www.youtube.com/results?search_quer...aq=0&oq=bux

Iar dupa ce vezi cateva filmulete, citeste aici:

http://www.technorati.ro/node/133744
http://www.adipopesc...ocherie-sau-nu/

ETC!

Acum sa-ti zic de ce nu BUX-urile nu sunt o solutie:
1. Nu castigi bani din clic-urile tale (e prea putin ceea ce-ti iese ca sa poti numi castig... consumi prea mult timp si curent.. si practic iesi in pierdere)
2. Castigi doar daca aduci referali suficient de multi... care trebuie sa castige aducand referali...
3. Acei referali daca nu castiga de pe urma altor referali, vor iesi din sistem, iar daca au referali care clicuiesc, ei nu vor mai clicui (ce rost are sa clicuiesti daca ai fraieri) ! Si in mod obligatoriu sistemul te va duce in una din situatii!
4. Daca nu aduci constant referali care sa-i inlocuiasca pe cei care ies sau sunt inactivi... banii nu vor mai veni! E munca prea mare!

O chestie similara (prin faptul ca trebuie sa inscri utilizatori fideli) dar mai eficienta ar fi sa contruiesti/cumperi un portal similar (sau total diferit) cu acesta pe care discutam, mai faci un director web, mai pui pe site o optiune de download (pps-uri, referate, programe free, tutoriale etc) si... inchei contracte de publicitate!

Aceasta postare a fost editata de laursan3: 05 February 2010 - 05:32 PM

0

#19 Utilizator offline   Hiding 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 06-February 06

Scris 07 February 2010 - 04:23 PM

Salut
Cel mai bine sa faci un site cu ceea ce te pasioneaza, din placere, apoi incet-incet vei avea si posibilitatea satisfactiilor banesti, prin reclame, promovari.
0

#20 Utilizator offline   Serjiu 

• Ghiocel

Scris 07 February 2010 - 09:46 PM

ok . .. deci
1 la mana . . recunosc nu am citit partea cu nu e facut pentru reclama

2 la mana . . . si tu citesti la fel de superficial ca mine . . daca erai atent vedeai ca siteul propus de mine este upbux nu buxto si nusth ce ai auzit tu dar siteul asta chiar ii sigur si chiar plateste instant. . . :) am vazut o gramada de facturi de plata si eu chiar cred ca pot sa fac ceva banuti . . . nu sume fabuloase dar decat nimic prefer si maruntu acela:)

3 la mana . . . daca am propus siteul nu lam propus "sa fac rost de fraieri" dar am depus efortul necesar casa imi fac "banutii"

4 la mana .. . daca referalli directi renunta mai raman cei inchiriati [avantajul lui upbux]

in ultimu rand fiecare are dreptu de a incerca norocu cu facutu baniilor ;) eu miam facut datoria si am propus varianta mea :hi: daca merit ban nu ii decizia ta . . . 8) in caz ca nu mai raspund inseamna ca am suparat pe cineva si am luat ban ;))
bafta la facut bani cu orice metoda :)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic