sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Stie cineva cum se fac bani pe net? ATENTIE! Nu este un topic pt reclama. Evaluare topic: - - - - -

#61 Utilizator offline   ELTyrael 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 09-January 12

Scris 21 January 2012 - 10:33 PM

Write a book and sell it on Amazon. :o:
Acum pe bune, e plin netul de hint-uri. Google it.
De blogging nu te sfatuiesc sa te apuci daca nu ai talent la scris si perseverenta.
Plus de asta, nu-ti garanteaza nimeni ca blogul tau va avea vizitatori suficienti incat sa castigi o suma decenta.
But it's worth a try ;)
0

#62 Utilizator offline   Zolysoftsolutions 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 29-January 12

Scris 29 January 2012 - 09:18 AM

Buna tuturor,

Am si eu o intrebare interesanta. Nu am job mai nou si vreau sa fac ceva acasa. Am domeniu inregistrat si hosting la o firma..adica dispun de spatiu. Am vazut ca multi fac portal de anunturi de mica publicitate.
Am de gand si eu sa creez si sa administrez un asemenea portal pentru zona unde locuiesc (comuna cu vre-o 3000 de locuitori). Normal pentru utilizatori aceste anunturi trebuie sa fie gratuite.

Intrebarea: CARE E AFACEREA PENTRU CEL CARE CREEAZA SI ADMINISTREAZA PORTALUL?
..ma gandesc daca incerc sa vand spatiu special publicitatii nu am mari sanse..doar firmele vor publica si ele in anunturi gratuite..

Poate e ridicol ce am postat eu aici, dar decat sa nu fac nimic mai bine intreb niste prieteni vechi..ma gandeam sa fac vebshop, dar nu vreau garda pe capu' meu.. vreau ceva mai subtil si elegant.. daca merge il voi oficializa prin PFA.. Deci stiu ce pot sa fac, dar nu inteleg cum se scot bani din asa ceva...

Cu stima,
Zoli B.
0

#63 Utilizator offline   Valericap 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 31-January 12

Scris 02 February 2012 - 08:49 AM

mixreq.com teapa cat casa,(minim plata 500$) cand mai aveam putin pana la 500$ nu am mai putut sa ma loghez am fost redirectionat pe www.mixfaq.com aceasi metoda sub o alta infatisare eu zic sa nu va pierdeti timpul mai bine faceti altceva. trebuia sa-mi dau seama de la inceput ca e o teapa deoarece de la inregistrarea mea pe site nu s-a schimbat deloc nr.de useri inregistrati si nici suma platita in urma sondajelor. cine totusi nu ma crede si le dau dreptate pentru ca speranta moare ultima, faceti o mica incercare.trimiteti o intrebare pe site(o nelamurire ceva) si asteptati sa primiti raspuns in mod normal daca e ceva serios primiti raspuns la intrebarea dv. dar surpriza nimeni nu va baga in seama deci faceti ceva mai util cu timpul dv. L-)
1

#64 Utilizator offline   gabimilos 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 07-March 12

Scris 16 March 2012 - 02:49 PM

Incearca pe www.jobsville.ro este un site gen fiverr, diferenta este ca iti stabilesti singur pretul jobului.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Romania Advertise
Publicitate,Anunturi, Pixeli
Romania Advertise  4 4.823
Replici noi Metode de livrare a produselor comandate pe un site e-commerce johnyk_vl  2 2.621
Replici noi Atasamente Oportunitati de afaceri pentru zilele noastre
Un document inedit!
TomCucuruz  6 3.979
Replici noi Investitii pe piata financiara si cea bursiera Gigelul2  7 931
Replici noi Bani din reforma sanatatii
Actiune similara cu reforma pensiilor private
ZAMFIR CATALIN  0 825