sau Inregistrare

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Stie cineva cum se fac bani pe net? ATENTIE! Nu este un topic pt reclama. Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Viorel72 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 03-January 10

Scris 17 January 2010 - 10:10 PM

Ma intereseaza sa aflu daca exista asa ceva cu adevarat sau sun numai povesti.
Poate cineva sa ma lamureasca?
Multumesc!

Aceasta postare a fost editata de break2: 26 January 2010 - 08:04 PM
Motiv editare: Modificat titlul topicului

1

#2 Utilizator offline   laursan3 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-October 08

Scris 18 January 2010 - 01:58 PM

Vezi postareaViorel72, la Jan 17 2010, 10:10 PM, a spus:

Multumesc!

Bobby Voicu castiga bani din bloguri, unii din afilieri, unii construind siteuri foarte vizitate (cea mai buna metoda.. daca reusesti, ai dat lovitura... unul din numerele revistei Forbes vorbeste despre 3 pusti din germania care au creat un joc online a carei versiune romaneasca e triburile.ro... si exemplele sunt nenumarate), sunt unii platiti sa puna link-uri pe tot net-ul pentru optimizarea in motoarele de cautare!

Exista! Magazinele se muta tot mai mult pe internet... (unele se lanseaza direct online altele isi muta activitatea online)!
Publicitatea la fel!

PROBLEMA CEA MAI MARE: trebuie sa studiezi mult pe cont propiu fara indrumator direct de pe internet, sa iei legatura cu cei care fac bani pe net sau incearca sa-i faca, sa nu astepti rezultate imediate si sa muncesti! Nu trebuie sa te ies in primul rand dupa ambalajul colorat al multora din oportunitatile de pe internet... din cate stiu, a avut loc o cadere la bursa a .com-urilor in urma cu cativa ani...!

Cunostintele de html si CSS sunt necesare (ai tutoriale video pe internet).. de preferat si ceva programare! Din cate am observat, in mediul online au avut succes aproape toti cei care ori stapaneau foarte bine webdesignul, ori angaja webdesineri...! Si bineinteles e inutil sa incerci sa faci bani fara un plan si o idee! Gandeste la un site sau la un mod de a vinde pe internet!

Banii vin din: publicitate (promovare siteuri si promovare produse in mii de moduri) si webdesign!

Modul in care se fac banii online nu difera de modul in care se fac banii in alte medii... cu diferenta ca online ai acces la o piata de 6 miliarde de oameni!

Mai simplu este sa lucrezi acasa si sa iti vinzi produsele pe internet, de exemplu daca sti sa faci proiecte in vreun soft, cosuri de nuiele, goblenuri, obiecte de arta, o multime de alte lucruri (te doare mintea cate exista de vanzare pe internet)... internetul a devenit principalul mijloc de promovare!

(Eu acum lucrez la proiecte de webdesign ca incepator la pret foarte mic... de obicei pe gratis pana cand reusesc sa stapanesc programarea si imi permit sa cer un pret pe masura muncii mele... eventual sa-mi fac propia afacere online... Poti incerca metode simple de a face bani online care promit castiguri mari dar nu-ti fa sperante... vreo doi ani am incercat si nu am reusit... in dreptul meu cred ca se potriveste calea pasilor marunti.)

P.S.

Nimeni nu te poate lamuri... modul in care au reusit unii poate sa nu functioneze la tine! Chiar azi ma sunat un prieten care mi-a spus ca face bani printr-o metoda in care eu am esuat (probabil ca m-am aruncat cu capu inainte sa ma documentez) ...nu castiga sume fantastic de mari dar progreseaza! Gaseste drumul tau!

Apropo... arunca o privire pe:
http://sperantatv.ro/content/emisiuni-arhi...dialibrary/774/
http://www.bobbyvoicu.ro/

(si pe o multime de alte materiale... cartile lui Robert T. Kiyosaki se pare ca sunt necesare).
0

#3 Utilizator offline   Rory* 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 18 January 2010 - 02:25 PM

Sau, daca stapanesti bine limba engleza, poti sa incerci content writing, sa scrii articole pentru pagini web, care sa contina anumiti termeni de cautare.
0

#4 Utilizator offline   laursan3 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 18 January 2010 - 02:50 PM

Vezi postareaFinnian, la Jan 18 2010, 02:25 PM, a spus:

Sau, daca stapanesti bine limba engleza, poti sa incerci content writing, sa scrii articole pentru pagini web, care sa contina anumiti termeni de cautare.

asta nu o stiam, da niste detalii sau link-uri!
0

#5 Utilizator offline   Rory* 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 18 January 2010 - 06:35 PM

http://www.online-writing-jobs.com/jobs/fr...riting-jobs.php
0

#6 Utilizator offline   WinMoney 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 23-January 10

Scris 23 January 2010 - 11:09 AM

http://PayToClickKings.Tk este adresa deocamdata mai fac tot felu de teste pe site da stiti ca mereu primii veniti au intotdeauna surprize si mai ales acuma cn aduce 10 referalli mai primeste unu gratis si cine cumpara 1 primeste deasemnea 1 gratis Join today
0

#7 Utilizator offline   Uncle Sam 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 18-August 08

Scris 26 January 2010 - 06:24 PM

Ok deci am sa postez 2 "metode" de-a face bani si vreau sa stiu daca-s adevarate sau daca-s tepe. Le-am auzit de la cineva acum mult timp asa ca nu-mi amintesc toate detaliile deci relatarea v-a fi destul de vaga.

Prima "metoda" consta in uploadarea unui fisier de orice fel pe siteul upload.to urmand ca la fiecare 1000 downloaduri sa primesti cate 30$.

A 2a "metoda" consta in conceperea unei reclame, un banner flash mai exact care v-a aparea pe mai multe siteuri, pt o firma si la nu stiu cate clickuri, primesti o anumita suma de bani.

Sper c-ati inteles ce-am vrut sa punctez si astept niste raspunsuri^^

Aceasta postare a fost editata de Uncle Sam: 26 January 2010 - 06:47 PM

0

#8 Utilizator offline   otilia* 

• un zambet...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-July 07

Scris 27 January 2010 - 02:22 PM

Vezi postareaViorel72, la Jan 17 2010, 11:10 PM, a spus:

Multumesc!

Uite,faci un site inteligent de interes general.Acolo faci si un forum...mai tare decat roportalul.
0

#9 Utilizator offline   Demimurgul 

• DoP
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-August 07

Scris 27 January 2010 - 06:47 PM

Eu mi-am facut cont pe www.neobux.com
Am citit pe forumuri si se pare ca ei chiar platesc. Nu e genul de sait care promite mii de dolari in cateva zile si asta ii ofera o oarecare credibilitate. Si cunosc o persoana care chiar a primit banii in mana. Nu multi, e drept. In jur de 100$ in 6 luni, dar nici nu s-a omorat. Nu-s adeptul afacerilor pe internet, dar am zis ca o incerc si pe asta. Si daca vor fi doar 100$ peste 6 luni... sunt buni si aia pt niste clickuri.
0

#10 Utilizator offline   laursan3 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 27 January 2010 - 07:03 PM

Vezi postareaDemimurgul, la Jan 27 2010, 06:47 PM, a spus:

Eu mi-am facut cont pe

Topicul nu e pt reclama! Prelucreaza mesajul si lasa doar www.neobux.com
adica link-ul fara referal!

Aceasta postare a fost editata de laursan3: 27 January 2010 - 07:04 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Site-uri shopping online (promovare, publicitate) Ispas50  1 1.892
*Nu sunt replici noi GlobalOne - Cheia spre succes
GLOBAL ONE Ultimate Power Profits, Global One Romania,
Guest__*  -1 240
Hot Topic (New) Sisteme de plata pe internet Black CAT  60 24.643
Replici noi Construiesc magazin online
Magazin online, investeste 750 intr-o afacere de succes!
4roti  0 2.131
Replici noi Izolatiile termice noi
izolatii termice cu spuma poliuretanica
Preda tantica  0 2.284