sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Povestea unei foste magiciene Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Dimineata 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 21-November 08

Scris 18 January 2010 - 04:10 PM

Sa fiti binecuvantati!
Eu sunt el nu ea , scuza-ma daca te-am dus in eroare.
Daca cineva vrea sa-si dea palme e liber sa o faca. Daca cineva vrea sa incarce spinarea copiilor lui sau cu pacate mari, e liber sa o faca. De ce? pentru ca Dumnezeu a dat libertate oamenilor si la bine si la rau. Dar eu spun asa, daca-ti dai palme o sa te doara obrazul si daca incarci copiii cu pacate o sa sufere si o sa suferi si tu. Atat. Asta nu e discriminare nici lipsa de iubire nici intoleranta, si sunt oameni care vor sa auda adevarul.

La fel zic, Sfanta Impartasanie pentr viata Vesnica e in Biserica Ortodoxa. In Bidericile protestante unii zic ca dau simboluri, altii zic ca nu dau nimic.
Uite ce scrie:
Ioan 6
"53. Şi le-a zis Iisus: Adevărat, adevărat zic vouă, dacă nu veţi mânca trupul Fiului Omului şi nu veţi bea sângele Lui, nu veţi avea viaţă în voi.
54. Cel ce mănâncă trupul Meu şi bea sângele Meu are viaţă veşnică, şi Eu îl voi învia în ziua cea de apoi. "
Pot eu sa te fortez sa ai viata in tine? Nu pot. Dar pot sa te trag de maneca si sa zic, uite vin-o la ortodocsi si ia viata vesnica, nu te du la protestranti sau la alte religii. De Mohamed n-a mai auzit nimeni nici de guru si nici de sensei dupa moarte doar IIsus a avut putere asupra mortii si a inviat si se arata si azi calugarilor. Filme cu minuni ortodoxe: http://www.youtube.c...r/IoanRomania09

Vezi, tu fatada la cele mai multe religii este cam aceeasi. Cladiri in care se tine slujba si oameni numiti preoti calugari. Insa Dumnezeu in anul 33 a infiintat Biserica Ortodoxa si i-a dat Sfanta Impartasanie pentru viata vesnica. Cred ca ingerul bolnav a urlat, AAAAAAAAAAA au oamenii viata vesnica .... Ce s-a intamplat? Au aparut alte religii si organizatii care ca si fatada sunt la fel ca Ortodocsii dar ca substanta nu dau Sfanta Impartasanie pentru Viata Vesnica.

Deci ca substanta in gradina religiilor:
Biserica Ortodoxa are botezul si Sfanta Impartasanie pentru Viata Vesnica.
Celelalte religii, semne de intrebare mai sunt la cateva, dar majoritatea au fatada dar nu au botezul si Sfanta Impartasanie cu trupul si sangele. Multi protestanti zic noi dam simboluri. Pai de ce sa iau eu simbol de Mercedes cand am Mercedesul? De ce sau iau simboluri cand Ortodocsii dau Sfanta Impartasanie?
Unde mai pui ca multe alte religii te invata magie adica sa incarci spinare copiilor pan la 4 gneratii cu carute de pacate.

Deci cine vrea viata vesnica: Biserica Ortodoxa si sa renunte la magie.
Cine vrea sa dea la copii carute depacate sa da cu zarul ca sunt multe alte religii ce fac asta.

Acuma daca ai scris tu ceva m-am uitat inca odata pe mesaj si am vazut ceva interesant:
"Se spune ca cea mai mare placere, ii face Satanei cand vede inaintea lui un copil nebotezat."
Vedeti mai cum gresec sectarii care zic sa nu botezi copiii pana ce nu ajung adulti? Ce il bucura pe cel rau? Sau musulmanii si altii care nu-si boteaza copiii deloc. Trebe sa ma duc la siteul de protestanti sa le scriu asta sa-i avertizez desi nu stiu cum o sa mearga .
0

#22 Utilizator offline   Dimineata 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 18 January 2010 - 04:11 PM

Si inca ceva. Magicienii care au facut pact cu diavolul semnand document cu sange sa stie ca daca vin la ortodoxie si se roaga, documentul poate fi rupt sau desconsiderat. Am citit o poveste unde un om a facut pact din asta cu diavolul si a plans si s-a rugat si Maica Domnului a venit cu documentul si i l-a data sa-l rupa. Dumnezeu are mult mai mare putere decat diavolul si rugaciunea catre Dumnezeu poate anula orice inteleger cu diavolul.
0

#23 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 18 January 2010 - 04:16 PM

Vezi postareaDimineata, la Jan 18 2010, 04:11 PM, a spus:

Si inca ceva. Magicienii care au facut pact cu diavolul semnand document cu sange sa stie ca daca vin la ortodoxie si se roaga, documentul poate fi rupt sau desconsiderat. Am citit o poveste unde un om a facut pact din asta cu diavolul si a plans si s-a rugat si Maica Domnului a venit cu documentul si i l-a data sa-l rupa. Dumnezeu are mult mai mare putere decat diavolul si rugaciunea catre Dumnezeu poate anula orice inteleger cu diavolul.

Cum a pus Maica Domnului mana pe documentul ala? L-a sparlit din bibliorafturile Diavolului?
0

#24 Utilizator offline   Praf...de stele 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-December 08

Scris 19 January 2010 - 04:41 AM

Vezi postareaDimineata, la Jan 18 2010, 05:10 PM, a spus:

Sa fiti binecuvantati!
Eu sunt el nu ea , scuza-ma daca te-am dus in eroare.
Daca cineva vrea sa-si dea palme e liber sa o faca. Daca cineva vrea sa incarce spinarea copiilor lui sau cu pacate mari, e liber sa o faca. De ce? pentru ca Dumnezeu a dat libertate oamenilor si la bine si la rau. Dar eu spun asa, daca-ti dai palme o sa te doara obrazul si daca incarci copiii cu pacate o sa sufere si o sa suferi si tu. Atat. Asta nu e discriminare nici lipsa de iubire nici intoleranta, si sunt oameni care vor sa auda adevarul.
....
Deci cine vrea viata vesnica: Biserica Ortodoxa si sa renunte la magie.
Cine vrea sa dea la copii carute depacate sa da cu zarul ca sunt multe alte religii ce fac asta....

Doamne...mare e gradina ta, cu adevarat. Putina coerenta in exprimare nu ar strica...

Dragul meu - in primul rand scuze pentru greseala de gen, ca esti un "el" - nu vreau sa-mi dau palme, si nici nu vad de unde ti-a venit ideea astea - cred ca vorbea subconstientul tau apropo de "dragostea crestina"...

Cat despre Adevar, tocmai asta iti spun si eu: ai incercat sa emiti o idee, o parere, cu creierul tau propriu care ti l-a dat Dumnezeu, sau sa vezi ce simti in interiorul tau legat de anumite lucruri, ce simti tu insuti in propria ta inima si suflet?

Incearca sa-ti folosesti "dotarile" native primite de la Divin, logica, iubirea si bunul simt propriu, iar nu cuvintele si ideile altora.

Tu chiar crezi ca Sf. Siluan Athonitul asta incerca sa spuna prin "iubirea nu suporta sa piarda pe nimeni"? Sau chiar crezi ca pentru asta s-a lasat rastignit Iisus? Astea sunt idei bagate in capetele oamenilor de organizatia numita Biserica si altii care au avut diverse interese de-a lungul timpului, printre care si tinerea sub control a marilor mase.

Te rog citeaza unde in Biblie (deoarece e singura carte care incearca sa descrie cu mai multa acuratete cuvintele si faptele lui Iisus Hristos - atata cat a mai ajuns din Adevar pana la noi, si posibil si ala prelucrat, trunchiat si interpretat) spune ca daca nu te spovedesti si impartasesti si faci nu stiu ce consideri tu "vrajitorie", "dai caruta de pacate la copii, pana la a 4-a generatie"? Nu vezi ca asta e tot inventie umana? Si unde din cuvintele tale reiese ideea de toleranta si iubire? Te rog sa citezi exact din textele postate de tine pana acum!

Numai bine iti doresc - chiar ai nevoie.
0

#25 Utilizator offline   Dimineata 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 19 January 2010 - 10:14 AM

Cartea asta o sa-ti raspunda la multe intrebari: http://www.scribd.com/doc/9731573/Arsenie-...cuti-in-Lanturi
Cartea se numeste Tinerii familia si copiii nascuti in lanturi.

"În Sfântul Munte al Atonului trăia un călugăr cu numele Andrei. Şi acesta ducea o viaţă sfântă, în feciorie, asceză, post, rugăciune şi priveghere; în meditaţii sfinte şi în cugetarea Sfintelor Scripturi. Dar s-a îmbolnăvit când era aproape de treizeci de ani şi a zăcut unsprezece ani şi nu mai murea.

Atunci, după dreptate, acest călugăr cu numele Andrei şi-a pus întrebarea: "De ce sufăr eu?" Pentru că nu se ştia cu păcate aşa de grele, ca să sufere pe pământ atât de groaznică boală. Şi a început săracul, ca tot omul care nu mai poate răbda, să se roage aşa la Dumnezeu:
"Doamne, cer de la Tine un singur lucru şi anume: sau să mor sau să mă fac sănătos, că nu mai pot răbda! Mi-au rămas numai oasele şi pielea!"

Rugându-se el aşa, într-una din nopţi, a strălucit o lumină uimitoare în chilia lui. El s-a temut să nu fie de la draci, căci şi diavolul se face în chipul lui Hristos, în chip de înger, în chip de sfînt ce străluceşte ca soarele şi poate să te înşele.

Este ceea ce spune Sfântul Apostol Pavel: Nu-i de mirare că însuşi satana se preface în chip de înger de lumină şi slujitor al dreptăţii. Adică, dracii se prefac în chip de slujitori ai dreptăţii.

Deci s-a temut călugărul şi a început să facă cruce. Şi înadată a văzut că intră pe uşa lui un tânăr foarte frumos la chip, foarte luminat, cu un toiag de aur în mână, cu o cunună de aur pe cap şi o cruce de aur pe frunte şi i-a zis:
- Nu te teme, părinte, nu-s diavol. eu sunt îngerul păzitor al vieţii tale şi m-a trimis Dumnezeu să-ţi spun un lucru. Eu totdeauna sunt cu tine; toate suspinele tale, toate lacrimile, toate oftările, toate durerile, toate necazurile tale eu le ştiu. Că tu dormi, eu nu dorm niciodată; tu mănânci, eu nu mănânc; tu bei, eu nu beau.

Adu-ţi aminte ce spune psalmistul: Tăbărî-va îngerul Domnului împrejurul celor ce se tem de dânsul şi-l va izbăvi pe el; şi ...nici să dormiteze cel ce te păzeşte.

Deci, părinte, eu ştiu necazurile tale. Dar iată, tu ai început să te rogi lui Dumnezeu aşa de la o vreme: "Doamne, sau să mor, sau să mă fac sănătos, că nu mai pot răbda!" Şi Dumnezeu m-a trimis să-ţi spun ţie două lucruri:
- Care?
- Iată ce spune Dumnezeu prin mine: "Vrei să mai rabzi boala un an pe pământ sau să stai trei ceasuri în iad?"

Dar el când a auzit, a zis:
- Doamne, îngerul Domnului, tu care ştii necazurile mele, să mai zac eu un an pe pământ? Nu ştii că o noapte îmi pare un an şi că toate bolile mai cu seamă noaptea sunt grele? Deci cum am să mai rabd eu un an această groaznică boală? Şi pentru ce rabd eu? Că eu ştiu ca om, că m-am silit, de când am venit aici în Sfântul Munte, să fac voia lui Dumnezeu.

Şi a zis îngerul Domnului:
- Tu nu suferi pentru tine. Tu suferi pentru neamurile tale, care sunt în iad şi Dumnezeu te-a găsit pe tine şi voieşte prin osteneala şi suferinţa ta să scoată din neamul tău, până la al nouălea neam din iad". Că aşa se întâmplă dacă un călugăr bun îşi face datoria, mulţi din neamul lui se mântuiesc prin el.

Nu ai auzit ce zice proorocul Ieremia? Dumnezeu răsplăteşte păcatele părinţilor asupra copiilor până la al patrulea neam.

Deci, tu suferi pentru strămoşii tăi. Dar dacă vrei să ieşi şi tu din iad şi ei, să mai zaci un an pe pământ sau trei ceasuri în iad. dar ia seama ce spui, i-a spus îngerul, că în clipa aceasta ţi-am şi luat sufletul!

A stat el şi s-a gândit.
- Gândeşte-te bine! i-a spus îngerul.
- Trei ceasuri în iad!

Cînd a zis aceste cuvinte, i-a şi luat sufletul. Şi unde l-a dus? L-a dus în gheena, de care v-am amintit înainte, cel mai greu loc din iad, de care se tem şi dracii.

Şi când l-a dus acolo şi l-a băgat în focul cel negru şi de miliarde de ori mai fierbinte ca acesta, a fost cuprins de întunericul ce domnea pretutindeni şi a început a răcni şi a geme de durere, căci balaurii de foc au început să-l muşte şi să-l chinuiască; el, când s-a văzut acolo şi a văzut atâta deznădejde şi atâta strigăt şi atâta durere şi atâta spaimă şi atâta foc, a început să strige cât putea: "Doamne, miluieşte-mă! Doamne, iartă-mă!"

După trei minute, o lumină a despicat întunericul şi a apărut îngerul Domnului. Când l-a văzut, a început a bate din palme şi a striga aşa:
- Vai mie! Vai mie! Vai mie! Toate le-am crezut, dar una ca asta n-am crezut!
- Ce n-ai crezut, părinte Andrei?
- N-am crezut că un înger al Domnului poate să mintă!
- Cum se poate una ca asta, ca să spun eu minciuni? Eu nu sunt om păcătos, eu nu sunt duh rău, diavol. Eu nu pot face păcat, eu nu pot minţi. Cum pot eu să mint, dacă sunt rază de dumnezeire, sunt lumina a doua din lumina cea dintâi? Cum aş putea eu să spun minciuni?
- Dar cum ne-a fost vorba în chilie la mine?
- Cum? - N-a fost vorba că mă vei scoate de aici după trei ceasuri? Iată, au trecut mai mult de trei sutr de ani de când mă chinuiesc aici!

Îngerul i-a spus:
Adevărul este Hristos. De-abia a trecut o oră şi mai ai două ore de stat.
- Două ore? a strigat monahul cu groază. Este oare cu putinţă să fi trecut numai o oră până acum?
- Eu am venit să văd dacă poţi răbda.

Atunci a zis călugărul Andrei:
- Doamne, dacă acesta este adevărul, că de-abia a trecut un ceas de când mă chinuiesc aici în iad, du-mă înapoi în trupul meu cel rănit şi bolnav şi să sufăr acolo, nu un an, ci sute de ani, ba chiar până la ziua venirii lui Hristos, numai să nu mai stau o clipă aici în focul cel nestins!

Şi îndată, cu iuţeala gândului, l-a luat îngerul şi l-a dus înapoi în trup.

Cine a ştiut că a fost mort un ceas? Când a înviat a început a striga:
- Miluiţi-mă! Miluiţi-mă!

Şi a venit călugărul care îl îngrijea şi a întrebat:
- Ce este, părinte? De ce strigi?
- Să se adune tot soborul mânăstirii.

Erau trei sute de călugări acolo. Şi l-au pus într-un cerdac înalt şi le-a spus la toţi minunea care s-a petrecut cu el; că el a stat un ceas în iad şi i s-au părut mai mult de trei sute de ani. Atâta de greu a trecut timpul.

Să ne ferească mila şi îndurarea lui Dumnezeu şi a Maicii Domnului pe toţi din câţi sunt aici să nu îngăduie Dumnezeu vreunul să încerce durerile şi chinurile iadului în vreun fel. Şi toţi, cu darul Mântuitorului şi cu mijlocirea Maicii Domnului, a Sfântului Ioan Botezătorul şi a tuturor sfinţilor să ne mântuim, să ne uşurăm înainte de a ne duce din lumea aceasta şi să ne întâlnim cu toţii în veacul viitor la bucuria cea veşnică."
0

#26 Utilizator offline   otilia* 

• un zambet...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-July 07

Scris 19 January 2010 - 12:30 PM

Vezi postareaDimineata, la Jan 19 2010, 11:14 AM, a spus:

. Şi toţi, cu darul Mântuitorului şi cu mijlocirea Maicii Domnului, a Sfântului Ioan Botezătorul şi a tuturor sfinţilor să ne mântuim, să ne uşurăm înainte de a ne duce din lumea aceasta şi să ne întâlnim cu toţii în veacul viitor la bucuria cea veşnică."

De mantuit nu mantuieste nimeni,nici Dumnezeu,nici maica,nici Iisus,nici sfintii.
Tu esti singurul care o poti face prin gandurile,vorbele si faptele tale.
Dar,te rog,spune-mi ce intelegi prin mantuire?Ce este mantuirea?
0

#27 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-September 06

Scris 19 January 2010 - 12:45 PM

"Magiciana"? 8) D'aia de la circ? Ca magicienii p'acolo sunt.
Mai bine evitati termenul decit sa trimiteti la circ o fosta vrajitoare. :lol:
0

#28 Utilizator offline   MoselAnca 

• Schwarze Schaf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 11-April 07

Scris 19 January 2010 - 12:54 PM

Vezi postareaDimineata, la Jan 19 2010, 09:14 AM, a spus:

Cînd a zis aceste cuvinte, i-a şi luat sufletul. Şi unde l-a dus? L-a dus în gheena, de care v-am amintit înainte, cel mai greu loc din iad, de care se tem şi dracii.

Şi când l-a dus acolo şi l-a băgat în focul cel negru şi de miliarde de ori mai fierbinte ca acesta, a fost cuprins de întunericul ce domnea pretutindeni şi a început a răcni şi a geme de durere, căci balaurii de foc au început să-l muşte şi să-l chinuiască; el, când s-a văzut acolo şi a văzut atâta deznădejde şi atâta strigăt şi atâta durere şi atâta spaimă şi atâta foc, a început să strige cât putea: "Doamne, miluieşte-mă! Doamne, iartă-mă!"

Dar dumnezeu ne iubeste.... :lol:
0

#29 Utilizator offline   Dimineata 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 19 January 2010 - 02:18 PM

Nu cred ca toate caile duc la mantuire care inseamna ajungerea direct in rai.
De exemplu unele sunt idolatrie ca de exemplu hinduismul si yoga ce dau ofrande zeilor.
Intreaba si un preot ortodox ca eu mai pot gresi ca orice om.
0

#30 Utilizator offline   Dimineata 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 19 January 2010 - 02:32 PM

Sa fii atenta ca nu toate energiile necunoscute chiar de vindecare sunt bune . ia uite ce zice in articolul de inceput:
"“S-a intamplat si cu mama si cu bunica mea. De fiecare data femeile din familia noastra primeau puteri speciale la varsta de 6 ani. De atunci puteau sa vindece prin simpla atingere a persoanei bolnave. La 16 ani, tanara era dusa in padure si in urma unui ritual complex, primea cununa de vrajitoare de la inaintasa sa”, povesteste calugarita."
Nu seamana asta cu rei kiul si energiile lui? Intreaba un preot ce crede de rei ki si energiile lui.
Uite un articol:
"Am auzit zilele trecute o emisiune la un radio din America despre reiki si de unde vine.
era acolo o doamna care a avut experiente cu asta si a zis ca intr-adevar se vindecase de bolile grave pe care le avea si ca la randul ei, putea sa vindece pe altii.
Asta pana la un moment in care si-a dat seama de unde vine energia aia, ce inseamna semnele pe care un practicant le face. Energia vine de la demoni, iar semnele pe care le fac, sunt pentru chemarea spiritelor rele in sufletul celui caruia ii este destinat “tratamenul”.
M-am ingrozit…
A zis, mai apoi ca s-a lasat imediat de reiki. Iar bolile de care se vindecase, ii revenisera dar de 10 ori mai grave si mai durereoase.

"
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Sunt pe jumatate demon/inger
pentru cei ce cred sau chiar sunt.....
Stefan-Alexandru  120 6.930
Hot Topic (New) Vrajitoare in Bucuresti
caut recomandari de la cei care au fost
adina_h  81 9.016
Hot Topic (New) Experiente propriu-zise
Levitatie in principal, dar nu numai.
florianb  64 8.929
Hot Topic (New) Influente negative
Entitati si energii care manipuleaza omul.
lightbeeing  23 3.104
Hot Topic (New) Un moment din zi pentru Pamant
sa incercam sa facem ceva
otilia*  110 9.152