De unde mai luam credit zilele astea
Scris 15 January 2010 - 02:04 PM
Nu stiu ce sa fac, vreau sa fac niste reamenajari prin casa (sa zugravesc, sa pun parchet si sa schimb canapeaua din sufragerie ca mi-e teama ca arcurile or sa intepe pe cineva pana la urma). Ce banci au ofertele cele mai bune in perioada asta?
Scris 15 January 2010 - 02:05 PM
Elena212, la Jan 15 2010, 02:04 PM, a spus:
Nu stiu ce sa fac, vreau sa fac niste reamenajari prin casa (sa zugravesc, sa pun parchet si sa schimb canapeaua din sufragerie ca mi-e teama ca arcurile or sa intepe pe cineva pana la urma). Ce banci au ofertele cele mai bune in perioada asta?
Hey,
Cel mai bine ar fi sa compari mai multe oferte inainte sa iei o decizie. Eu ti-as recomanda sa intri pe http://credite.money.ro/ . Asta e un fel de calculator de credite unde in functie de datele pe care le bagi poti sa gasesti varianta cea mai potrivita pentru tine.
Mi-a placut foarte tare pentru ca ti se spune din start care-i dobanda pentru fiecare varianta in parte. In plus poti sa aplici direct de pe site si sa te contacteze cei de la banca ca sa-ti faca o oferta.
Sper ca ti-am fost de folos
Scris 09 July 2010 - 11:24 PM
Elena212, la Jan 15 2010, 03:04 PM, a spus:
Buna ziua!
Sunt consulant de credite la UniCredit Tiriac . Avem o oferta in perioada asta la creditele de nevoi personale si de refinantare cu zero comision. Daca doriti, puteti sa ma contactati si pot sa va fac un calcul sa vedem la ce suma va incadrati si cu ce rata.
O zi buna!
Aceasta postare a fost editata de Cristinick: 11 July 2010 - 04:33 PM
Motiv editare: Adresa de e-mail scoasa. Clientii ii gasesti in alta parte.
Scris 09 July 2010 - 11:36 PM
Scris 09 July 2010 - 11:42 PM
Scris 10 July 2010 - 08:23 PM
nu sunt multi in aceasta situatie
e misto sa iti iei o casa din salariu ...
Scris 25 July 2010 - 02:38 AM
Trebuie sa avem in vedere si altceva. Daca motivele crizei actuale sunt destul de incetosate si perverse, cauza la vedere a fost tocmai functionarea pe credit ,intr-o masura exagerata.
Cat priveste raspunsul la intrebarea topicului, putem sa luam cam de oriunde.Alearga toate bancile dupa clienti cu limba scoasa . Au insa si verificari draconice .Asadar cine are venitul necesar poate sa gaseasca oferte bune.Eu sunt "fan" CEC Bank in ultima vreme.Desi par bucuros de asta ,este doar o impresie .
Cei care au venitul nesigur sau anemic,ar fi bine sa se abtina un timp.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cursuri bancare stie cineva? | Theditza04 | 0 | 931 |
|
Bancile si sitemul bancar
semnificatia banilor |
jet li | 84 | 7.256 |
|
Totul e posibil in tara asta? | Un dezamagit | 3 | 1.532 |