Tzapyan, la Jan 15 2010, 04:57 PM, a spus:
asta o sa fac. va multumesc de sfaturi
Sal, mai ia unul, daca tot se discuta pe-aici,
Eu am 30 de ani, un barbat foarte ok si un copil de un an juma'te (ca sa nu crezi ca bat campii)..
1- Nici unei femei nu ii place sa se tina barbatul dupa ea ca un scai, sa ii contacteze prietenele si neamurile si sa faca tambalau, indiferent care este problema lor de cuplu.
2- Nici unei femei nu ii place sa fie sufocata de iubirea unui barbat (de fapt.. de a nimanui: parinte, prietena, iubit..). Sunata de 10 ori pe zi, "cand vii", "cand pleci", "unde te duci", "cu cine te vezi" si asa mai departe. Si asta indiferent de buna intentie (sau nesiguranta) "sufocantului". De obicei, o fiinta normala anuntza singura ce planuri spera sa aiba intr-o anume zi.
3- Daca ai fost iertat o singura data, deja e mult si inseamna ca fata asta chiar are sentimente puternice in ce te priveste. Eu, una n-am prea avut "obiceiul" sa acord a doua sansa si bine am facut.
4- Unele relatii merg, altele nu. Oamenii se schimba oricum de-a lungul timpului. Pt 23 si 20 de ani cat aveti voi, o relatie de 4 ani este deja prea mult- asta e preocupare de adult, nu de tanar. Tinerii trebuie sa experimenteze sa descopere, sa vada cat mai mult din viata asta..
5- Daca intr-adevar iti doreai sa te schimbi o faceai, dar ar fi fost ceva natural pt tine? Nu, ar fi fost o fortare si de aceea nici nu poti. De fapt toti ne schimbam, in continuu. Intr-un cuplu problema este ca unul se schimba primul iar daca celalat nu urmeaza imediat.. pur si simplu nu mai exista aceeasi "potrivire", aceeasi compatibilitate de gusturi/ parari/ chef de a face ceva anume/ dorinta de a merge in anumite locuri/ placerea de a fi intr-un anume anturaj.
Accepta ca, in ciuda sentimentelor reciproce pe care probabil le aveti, treaba asta isi spune cuvantul.
Daca chiar iti doresti sa fii cu fata asta intreab-o ce isi doreste. Sa nu presupui niciodata ca cunosti pe cineva 100%.
Si, la naiba, nu mai face crize de gelozie, pt ca asta arata in mod clar ca nu o iubesti pe EA ci iubesti ideea de a iubi si a fi iubit si.. mai bine iti iei un caine daca tot vrei sa ai control absolut.
Imi cer scuze pt lungimea mesajului.
Hai, zi faina.
Lasa ca te faci tu mare...