sau Inregistrare

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

De 4 ani impreuna Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 15 January 2010 - 08:38 PM

Vezi postareaTzapyan, la Jan 15 2010, 03:25 PM, a spus:

buna. am si eu o intrebare pt cei cu experienta mai mare. am o iubita cu care am fost impreuna de 4 ani. acum cateva zile ne-am certat si ea nu mai vrea sa ne impacam. sunt aproape convins ca nu are pe altcineva. ea zice ca ma iubeste si k ii este si ei foarte greu dar e mai bine sa ne despartim. eu o iubesc foarte mult si nu ma pot obijnui cu ideea. credeti ca e ceva trecator si o sa ne impacam? sau sa incep sa ma obijnuiesc cu ideea?

Daca nu are pe alticneva dar a preferat sa se desparta de tine, e cam grav.
Nu cred ca mai vrea sa se impace cu tine. Sau daca o va face... va fi pt termen scurt.
Nu intelegi ca s-a consumat relatia?

Vezi postareaTzapyan, la Jan 15 2010, 03:54 PM, a spus:

am avut in relatia noastra si momente fericite si mai rele ca in orice relatie. am gresit si m-am iertat de ft multe ori. (nu greseli foarte mari). acum pur si simplu a zis k ii e foarte greu dar ar trebui sa ne despartim pentru ca nu ne mai intelegem. eu o iubesc foarte mult si i-am promis ca o sa ma schimb dar nu vrea sa ma asculte si sa mai imi dea o sansa. si prostia e ca a doua zii dupa cearta am facut si o criza de gelozie. stiu ca ma iubeste si ea pentru ca simt asta. peste 2 saptamani am implinii 4 ani de relatie. credeti ca daca i-as face o surpriza placuta ceva de genul trandafiri si lumanari as mai avea vreo sansa?

Esti cam infantil. Ea nu iti mai suporta comportamentul si tu crezi ca o aduci inapoi cu trandafiri si lumanarici? ;)

Vezi postareaTzapyan, la Jan 15 2010, 04:09 PM, a spus:

o sa incerc sa ma obijnuiesc. problema e ca am vorbit si cu prietenele ei si cu sora ei si le-am intrebat ce cred ele daca merita sa mai astept. si toata lumea mi-a zis ca merita. mi-e frica sa nu-mi fac sperante degeaba. dar ma gandesc ca sora ei si prietenele ei stiu cat de cat ce vorbesc. o sa va tin la curent cum decurge

O, da! Si daca ele iti spuneau ca nu merita, ce faceai?
Ea poate merita sa o astepti, dar tu meriti sa fie a ta?

Vezi postareaTzapyan, la Jan 15 2010, 04:15 PM, a spus:

eu 23 si ea 20. am gresit de multe ori...adica mai bine zis ne-am certat de multe ori. si totdeauna ne-am impacat fara prea multe probleme. dar acum parca e cu totul alta persoana. poate fi si din cauza stresului? este o perioada cu multe examene la ea..nici nu mai stiu ce sa cred. am stat de vorba si a zis ca ma iubeste si ca ii e foarte greu si ei...

Exact aici a gresit ea: ca te-a iertat usor. Asa`i ca nu`ti vine sa crezi... ca de data asta, nu te mai iarta? :doh: Nu stiai proverbul cu ulciorul?
Da da,, stersul. Dar stresul adus de tine in relatie.

Eu zic asa: Accepta situatia si, daca o iubesti , e mai bine sa o lasi in pace.
0

#22 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 27-August 08

Scris 16 January 2010 - 08:41 PM

Nu exista sfaturi aici. Exista doar posibilitatea ta de a te descarca, oricum n-o sa faci ce zicem noi. Ideal ar fi sa o lasi in pace cam o luna de zile si dupa sa iesiti pe undeva in oras, sa vedeti ce si cum. Si acum o sa zici - gata, asa fac, si maine o suni si ii spui ca o iubesti si ca o vrei inapoi, deci nu merge sa ceri sfaturi.
0

#23 Utilizator offline   Dimebag 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 18 January 2010 - 02:43 PM

Vezi postareaTzapyan, la Jan 15 2010, 02:39 PM, a spus:

eu recunosc k ne-am certat de multe ori din cauza la incapatanarea mea dar mi-am propus sa o las departe. i-am cerut o ultima sansa dar a zis ca nimic nu ii mai schimba decizia.

Incapatanarea ta e in stil berbecian sau in general ai dreptate?

Vezi postareaTzapyan, la Jan 15 2010, 02:43 PM, a spus:

nu am avut probleme de genul ca am inselato sau probleme grave.

Si maruntisurile zilnice daca sunt contrazise frecvent devin probleme grave pentru ca denota o nepotrivire de caracter. Dragostea si obisnuinta atarna nu zic nu, dar viata e formata in general din banalitati si daca alea nu merg nu mai ai ce sa salvezi.
0

#24 Utilizator offline   Regnier 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 15-April 08

Scris 18 January 2010 - 05:05 PM

Vezi postareaTzapyan, la Jan 15 2010, 03:09 PM, a spus:

o sa incerc sa ma obijnuiesc. problema e ca am vorbit si cu prietenele ei si cu sora ei si le-am intrebat ce cred ele daca merita sa mai astept. si toata lumea mi-a zis ca merita. mi-e frica sa nu-mi fac sperante degeaba. dar ma gandesc ca sora ei si prietenele ei stiu cat de cat ce vorbesc. o sa va tin la curent cum decurge

Frate, eu iti spun sincer , daca incepe sa faca asa, cel mai bine e sa iti vezi de viata ta, oricat ar fi de greu, o sa treaca, dar gandeste-te ca acum s-a creat precedentul. Trece acum peste 4 luni10 luni, 1 an se va intampla iar cu siguranta. Acum gandest-te daca esti dispus sa treci prin ce treci acum, de mai multe ori sau doar o data si gata . Eu sunt intr- o situatie asemanatoare si am ales prima varianta. Daca e sa fie si te iubeste cu adevarat, vine ea singura. O femeie e prea ambitioasa sa piarda ce iubeste . Multa bafta ! Apropo, am gasit intamplator postarea asta , nu sunt genul care sa stea pe aici :lol:)
0

#25 Utilizator offline   blue-rose 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 09-September 06

Scris 18 January 2010 - 05:58 PM

Vezi postareaTzapyan, la Jan 15 2010, 04:57 PM, a spus:

asta o sa fac. va multumesc de sfaturi

Sal, mai ia unul, daca tot se discuta pe-aici,

Eu am 30 de ani, un barbat foarte ok si un copil de un an juma'te (ca sa nu crezi ca bat campii)..

1- Nici unei femei nu ii place sa se tina barbatul dupa ea ca un scai, sa ii contacteze prietenele si neamurile si sa faca tambalau, indiferent care este problema lor de cuplu.

2- Nici unei femei nu ii place sa fie sufocata de iubirea unui barbat (de fapt.. de a nimanui: parinte, prietena, iubit..). Sunata de 10 ori pe zi, "cand vii", "cand pleci", "unde te duci", "cu cine te vezi" si asa mai departe. Si asta indiferent de buna intentie (sau nesiguranta) "sufocantului". De obicei, o fiinta normala anuntza singura ce planuri spera sa aiba intr-o anume zi.

3- Daca ai fost iertat o singura data, deja e mult si inseamna ca fata asta chiar are sentimente puternice in ce te priveste. Eu, una n-am prea avut "obiceiul" sa acord a doua sansa si bine am facut.

4- Unele relatii merg, altele nu. Oamenii se schimba oricum de-a lungul timpului. Pt 23 si 20 de ani cat aveti voi, o relatie de 4 ani este deja prea mult- asta e preocupare de adult, nu de tanar. Tinerii trebuie sa experimenteze sa descopere, sa vada cat mai mult din viata asta..

5- Daca intr-adevar iti doreai sa te schimbi o faceai, dar ar fi fost ceva natural pt tine? Nu, ar fi fost o fortare si de aceea nici nu poti. De fapt toti ne schimbam, in continuu. Intr-un cuplu problema este ca unul se schimba primul iar daca celalat nu urmeaza imediat.. pur si simplu nu mai exista aceeasi "potrivire", aceeasi compatibilitate de gusturi/ parari/ chef de a face ceva anume/ dorinta de a merge in anumite locuri/ placerea de a fi intr-un anume anturaj.
Accepta ca, in ciuda sentimentelor reciproce pe care probabil le aveti, treaba asta isi spune cuvantul.
Daca chiar iti doresti sa fii cu fata asta intreab-o ce isi doreste. Sa nu presupui niciodata ca cunosti pe cineva 100%.

Si, la naiba, nu mai face crize de gelozie, pt ca asta arata in mod clar ca nu o iubesti pe EA ci iubesti ideea de a iubi si a fi iubit si.. mai bine iti iei un caine daca tot vrei sa ai control absolut.

Imi cer scuze pt lungimea mesajului.
Hai, zi faina.
Lasa ca te faci tu mare...
0

#26 Utilizator offline   Tzapyan 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 15-January 10

Scris 18 January 2010 - 06:19 PM

Vezi postareablue-rose, la Jan 18 2010, 05:58 PM, a spus:

Sal, mai ia unul, daca tot se discuta pe-aici,

Eu am 30 de ani, un barbat foarte ok si un copil de un an juma'te (ca sa nu crezi ca bat campii)..

1- Nici unei femei nu ii place sa se tina barbatul dupa ea ca un scai, sa ii contacteze prietenele si neamurile si sa faca tambalau, indiferent care este problema lor de cuplu.

2- Nici unei femei nu ii place sa fie sufocata de iubirea unui barbat (de fapt.. de a nimanui: parinte, prietena, iubit..). Sunata de 10 ori pe zi, "cand vii", "cand pleci", "unde te duci", "cu cine te vezi" si asa mai departe. Si asta indiferent de buna intentie (sau nesiguranta) "sufocantului". De obicei, o fiinta normala anuntza singura ce planuri spera sa aiba intr-o anume zi.

3- Daca ai fost iertat o singura data, deja e mult si inseamna ca fata asta chiar are sentimente puternice in ce te priveste. Eu, una n-am prea avut "obiceiul" sa acord a doua sansa si bine am facut.

4- Unele relatii merg, altele nu. Oamenii se schimba oricum de-a lungul timpului. Pt 23 si 20 de ani cat aveti voi, o relatie de 4 ani este deja prea mult- asta e preocupare de adult, nu de tanar. Tinerii trebuie sa experimenteze sa descopere, sa vada cat mai mult din viata asta..

5- Daca intr-adevar iti doreai sa te schimbi o faceai, dar ar fi fost ceva natural pt tine? Nu, ar fi fost o fortare si de aceea nici nu poti. De fapt toti ne schimbam, in continuu. Intr-un cuplu problema este ca unul se schimba primul iar daca celalat nu urmeaza imediat.. pur si simplu nu mai exista aceeasi "potrivire", aceeasi compatibilitate de gusturi/ parari/ chef de a face ceva anume/ dorinta de a merge in anumite locuri/ placerea de a fi intr-un anume anturaj.
Accepta ca, in ciuda sentimentelor reciproce pe care probabil le aveti, treaba asta isi spune cuvantul.
Daca chiar iti doresti sa fii cu fata asta intreab-o ce isi doreste. Sa nu presupui niciodata ca cunosti pe cineva 100%.

Si, la naiba, nu mai face crize de gelozie, pt ca asta arata in mod clar ca nu o iubesti pe EA ci iubesti ideea de a iubi si a fi iubit si.. mai bine iti iei un caine daca tot vrei sa ai control absolut.

Imi cer scuze pt lungimea mesajului.
Hai, zi faina.
Lasa ca te faci tu mare...

va multumesc pt avalansa de sfaturi. m-am gandit ca cel mai bine e sa o las sa se calmeze si sa se gandeasca la ce sentimente are fara sa o mai stresez eu. ma gandesc k daca chiar ma iubeste vine ea singura la mine...asta daca nu e mai mare orgoliul decat iubirea. am 3 zile de cand nu am mai vorbit cu ea...mi-e greu dar asta e singura solutie.
0

#27 Utilizator offline   travacort 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 07-November 06

Scris 18 January 2010 - 10:28 PM

buna.parerea mea este ca nu se poate lasa asa usor dupa 4 ani ,deci cred ca este o greseala mare mmmm ar trebui sa stiu care ii adevaru ca sa pot sa dau un raspuns corect.tot ce pot sa spun sa iti ceri scuze daca sti ca ai gresit si sa astepti....daca chiar ii iubire se pot rezolva problemele ,poate nu se poate rezolva daca este vorba de inselat atunci problema este mai grava .te salut .succes
0

#28 Utilizator offline   Tzapyan 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 15-January 10

Scris 18 January 2010 - 10:33 PM

Vezi postareatravacort, la Jan 18 2010, 10:28 PM, a spus:

buna.parerea mea este ca nu se poate lasa asa usor dupa 4 ani ,deci cred ca este o greseala mare mmmm ar trebui sa stiu care ii adevaru ca sa pot sa dau un raspuns corect.tot ce pot sa spun sa iti ceri scuze daca sti ca ai gresit si sa astepti....daca chiar ii iubire se pot rezolva problemele ,poate nu se poate rezolva daca este vorba de inselat atunci problema este mai grava .te salut .succes

nici vorba de inselat sau asa ceva. singura problema e ca ea crede ca nu ne putem intelege. dar eu cred k vrea o perioada de libertate pt k este stresata.
0

#29 Utilizator offline   Resunu 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 10-August 09

Scris 19 January 2010 - 11:24 AM

Vezi postareaTzapyan, la Jan 15 2010, 01:25 PM, a spus:

buna. am si eu o intrebare pt cei cu experienta mai mare. am o iubita cu care am fost impreuna de 4 ani. acum cateva zile ne-am certat si ea nu mai vrea sa ne impacam. sunt aproape convins ca nu are pe altcineva. ea zice ca ma iubeste si k ii este si ei foarte greu dar e mai bine sa ne despartim. eu o iubesc foarte mult si nu ma pot obijnui cu ideea. credeti ca e ceva trecator si o sa ne impacam? sau sa incep sa ma obijnuiesc cu ideea?

"cine se iubesc se tachineaza", asa ca daca v-ati certat dintr-un motiv banal, acest lucru va intari iubirea voastra :lol:
0

#30 Utilizator offline   McBEST 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 22-February 08

Scris 19 January 2010 - 12:13 PM

Vezi postareaTzapyan, la Jan 15 2010, 02:54 PM, a spus:

am avut in relatia noastra si momente fericite si mai rele ca in orice relatie. am gresit si m-am iertat de ft multe ori. (nu greseli foarte mari). acum pur si simplu a zis k ii e foarte greu dar ar trebui sa ne despartim pentru ca nu ne mai intelegem. eu o iubesc foarte mult si i-am promis ca o sa ma schimb dar nu vrea sa ma asculte si sa mai imi dea o sansa. si prostia e ca a doua zii dupa cearta am facut si o criza de gelozie. stiu ca ma iubeste si ea pentru ca simt asta. peste 2 saptamani am implinii 4 ani de relatie. credeti ca daca i-as face o surpriza placuta ceva de genul trandafiri si lumanari as mai avea vreo sansa?

Posibil sa vrea sa vada cat de mult conteaza pt tine, de atata vreme trebuie sa fi observat ce-i place si ce nu,
ce o incomodeaza, suntem suma actiunilor noastre pana la urma, ne inmoaie caldura cu care suntem tratati.
Arata-i cu prestanta, ca e unica ta feblete, vezi-te prin prisma ei, revezi originea relatiei, vei sti ce ai de facut.
Un banal telefon in care sa te interesezi de cum ii este, fara interogatorii sau imputari, conteaza. Bafta !
0

Impartaseste acest subiect:

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Depresie Lorena27  18 3.404
Replici noi Hirsutele-s la cautare ! Doreen  9 1.453
Hot Topic (New) Nu imi prieste casnicia
...m-am saturat..
Johnsonsbaby  260 17.743
Hot Topic (New) Lasat fara nici o explicatie..
Nu am mai mancat mai deloc de 3 zile
Fabian843  23 1.618
Hot Topic (New) Relatie cu probleme
ce sa fac ?
anonimul  33 4.611