sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Iubitul meu mi-e văr de-al 2-lea Ştiu că e tabu dar nu-mi pasă Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Andra-Otilia 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 13-January 10

Scris 13 January 2010 - 06:34 PM

Cam asta ar fi... Eu am cāntărit situaţia şi m-am decis să rămān cu el. Părinţii şi familia se opun... Circul e īn plină reprezentaţie, dar nouă nu ne pasă. Vreau să vă provoc pe voi pe această temă. Dacă aţi avea īn familie un caz, ce aţi face? I-aţi renega pe răzvrătiţi?
0

#2 Utilizator offline   Dingo25 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-December 08

Scris 13 January 2010 - 06:48 PM

Vezi postareaAndra-Otilia, la Jan 13 2010, 06:34 PM, a spus:

Cam asta ar fi... Eu am cāntărit situaţia şi m-am decis să rămān cu el. Părinţii şi familia se opun... Circul e īn plină reprezentaţie, dar nouă nu ne pasă. Vreau să vă provoc pe voi pe această temă. Dacă aţi avea īn familie un caz, ce aţi face? I-aţi renega pe răzvrătiţi?

Ce faci tu acum este ilegal. Doar ce trece de gradul 4 de rudenie potrivit legii penale nu este ilegal. Asa ca eu nu vad ce viitor ai putea sa ai cu asta. Doar daca vrei sa traiesti cu el fara sa faci nici un act si nici copii. Altfel o sa aveti probleme cand o sa vada la spital cine sunt parintii.
0

#3 Utilizator offline   Andra-Otilia 

• Boboc
  • Pip

Scris 13 January 2010 - 07:02 PM

Vezi postareaDingo25, la Jan 13 2010, 06:48 PM, a spus:

Ce faci tu acum este ilegal. Doar ce trece de gradul 4 de rudenie potrivit legii penale nu este ilegal. Asa ca eu nu vad ce viitor ai putea sa ai cu asta. Doar daca vrei sa traiesti cu el fara sa faci nici un act si nici copii. Altfel o sa aveti probleme cand o sa vada la spital cine sunt parintii.

Īmi pare rău dar eşti īntr-o mare eroare. Verii de gradul 2 sunt rude de gradul 6 (conform Codului familiei). Nu este nimic ilegal. Ne putem căsători legal fără probleme. Necazul este că relaţia noastră este un tabu CULTURAL. Īn legătură cu asta vroiam părerile voastre.
Rude de gradul 4 sunt verii primari. ;)
0

#4 Utilizator offline   New Task 

• Daca te enervezi, iti imprumut "Ciocanul".
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 09-August 07

Scris 13 January 2010 - 08:17 PM

Vezi postareaAndra-Otilia, la Jan 13 2010, 07:02 PM, a spus:

Īmi pare rău dar eşti īntr-o mare eroare. Verii de gradul 2 sunt rude de gradul 6 (conform Codului familiei). Nu este nimic ilegal. Ne putem căsători legal fără probleme. Necazul este că relaţia noastră este un tabu CULTURAL. Īn legătură cu asta vroiam părerile voastre.
Rude de gradul 4 sunt verii primari. :doh:

asa este..

dar ce varsta aveti? ;)
0

#5 Utilizator offline   fast_motion 

• let me put my poems in you
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-February 08

Scris 13 January 2010 - 08:31 PM

parerea mea e sa te gandesti mai bine la ce sa renunti... la un iubit sau la familie. fiindca daca nu tine relatia, nu mai ai la ce sa te mai intorci. ramai practic pe strada, mai ales daca ceilalti membrii ai familiei s-au impotrivit relatiei tale de la inceput si tu ai decis sa ii ignori.
0

#6 Utilizator offline   Andra-Otilia 

• Boboc
  • Pip

Scris 13 January 2010 - 08:51 PM

El are 33, eu 27. Suntem īmpreună de zece ani. Tot timpul fiecare dintre noi şi-a căutat pe altcineva (deşi ne iubeam). Anul trecut am stabilit să nu mai facem chestia asta şi să recunoaştem faţă de noi īnşine şi faţă de familie că ăştia suntem, fie că le place sau nu. Atunci a īnceput circul. Ne permitem să stăm cu chirie, deci nu avem nevoie de ei. E totuşi dureroasă o astfel de alegere. Vroiam să ştiu dacă, indiferent de familie, reacţia ar fi de respingere. Este chiar atāt de gravă situaţia? Mă gandesc că noi, fiind implicaţi, nu mai suntem obiectivi. De asta am īntrebat cum aţi reacţiona voi dacă aţi avea un caz īn familie!

Aceasta postare a fost editata de Andra-Otilia: 13 January 2010 - 09:12 PM

0

#7 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 13 January 2010 - 11:57 PM

Vezi postareaAndra-Otilia, la Jan 13 2010, 08:34 PM, a spus:

Nu. De ce as face asta?
Se practica si la case mai mari. ;)

Vezi postareafast_motion, la Jan 13 2010, 10:31 PM, a spus:

parerea mea e sa te gandesti mai bine la ce sa renunti... la un iubit sau la familie. fiindca daca nu tine relatia, nu mai ai la ce sa te mai intorci. ramai practic pe strada, mai ales daca ceilalti membrii ai familiei s-au impotrivit relatiei tale de la inceput si tu ai decis sa ii ignori.

Dar de ce sa se intoarca? Are 27 de ani, de ce crezi ca nu ar fi capabila sa mearga inainte? E obligatoriu ca familia sa imi acorde ajutor, doar conditinat? In cazul asta, ma lipsesc! De ce as trai viata lor? Doar pt ca nu am 16 ani ca sa ma ierte pt ca " nu stiu ce fac" ?
0

#8 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 14 January 2010 - 01:19 AM

Vezi postareaAndra-Otilia, la Jan 13 2010, 06:34 PM, a spus:

Părinţii şi familia se opun... Circul e īn plină reprezentaţie, dar nouă nu ne pasă.

Vezi postareaAndra-Otilia, la Jan 13 2010, 08:51 PM, a spus:

El are 33, eu 27.

Dacă la vārsta asta, nu vă pasă de ceea ce spune familia, ştiind că ea vă doreşte īntotdeauna binele, anii viitor, vă vor aduce multe dureri. Atunci vă va păsa de cele spuse de părinţi.
0

#9 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 14 January 2010 - 01:25 AM

Vezi postarealupini, la Jan 14 2010, 03:19 AM, a spus:

Dacă la vārsta asta, nu vă pasă de ceea ce spune familia, ştiind că ea vă doreşte īntotdeauna binele, anii viitori, vă vor aduce multe dureri. Atunci vă va păsa de cele spuse de părinţi.

Omida, tu esti? ;)

Lupini, te-am pierdut! :doh:
0

#10 Utilizator offline   Deceneus 

• doar io
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 17-February 09

Scris 14 January 2010 - 02:14 AM

Din moment ce nu incalcati legea, nici din punct de vedere penal nici biologic (sunteti rude destul de indepartate ca sa nu existe probleme in cazul conceperii unui copil) nu vad care ar fi motivul supararii. Daca voi va iubiti si va intelegeti, foarte bine! Parintii vostri au o problema neacceptand relatia asta, nu voi.
0

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Ma simt aiurea! Era doar un prieten !
Cum mai dau ochii cu el ???
Ivanna  44 5.799
Replici noi Minciuni, egoism si parsvitate chillyboy  5 1.356
Hot Topic (New) Vreau si eu un sfat tioan  32 4.162
Hot Topic (New) Am nevoie de ajutor si sfaturi in dragoste!
M-am indragostit, dar ea vrea sa fim doar amici
Vasi Vlad  49 3.566
Hot Topic (New) Ce sa fac?
Va rog, ajutati-ma...
cocky12  152 9.951