Pagina 1 din 1
Tonomatul Radio Şnapţ
Scris 13 January 2010 - 03:51 AM
Daca tot n-a fost acceptata ideea mea de a infiinta un post de radio, care sa apartina de forum, nu-mi ramane decat sa pretind c-ar exista unul.
Este un... post de radio sub forma de tonomat. Spuneti ce vreti sa ascultati, iar eu poate voi ghici (daca am chef, normal) piesa dorita. Si... e gratis.
Este un... post de radio sub forma de tonomat. Spuneti ce vreti sa ascultati, iar eu poate voi ghici (daca am chef, normal) piesa dorita. Si... e gratis.
Scris 02 February 2010 - 09:24 AM
Mr. Neculai, la Jan 13 2010, 03:51 AM, a spus:
Daca tot n-a fost acceptata ideea mea de a infiinta un post de radio, care sa apartina de forum, nu-mi ramane decat sa pretind c-ar exista unul.
Vreau sa ascult ceva de ascultat cadn ti e frig si nu reusesti sa te incalzesti
Scris 02 February 2010 - 01:43 PM
First request, in prima auditie, in cinstea frigului... despre care nu vreau s-aud. Cand vine vorba despre frig, prefer sa fac asa ceva:
Auditie placuta... mai ales ca are inclusa si optiunea HQ.
Auditie placuta... mai ales ca are inclusa si optiunea HQ.
Scris 11 February 2010 - 03:17 PM
ASAAA!!!
Aceasta postare a fost editata de Pseudofericita: 11 February 2010 - 03:15 PM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Satira in muzica
Haz de necaz |
Ruaraidh | 10 | 2.109 |
|
De ce muzica romaneasca nu mai este cantata in limba romana? | Dzidzean | 41 | 1.967 |
|
Hey, that's no way to say goodby
Melodii care te termina incet dar sigur... |
Lily-Lily | 12 | 7.298 |
|
Cand muzica iti smulge un zambet
Hai sa zambim , simplu, frumos . |
Ravl | 31 | 2.885 |
|
Joc: da o nota melodiei de deasupra
de la 1 la 5... |
Flameguard | 107 | 8.608 |