Am nevoie si eu de ajutor....
Acum vreun an umblau 2 baieti dupa mine... unu cu care eram foarte buna prietena ( ne cunosteam de mici- sa-i spunem M.) si celalalt era un prieten foarte bun de-al lui(sa-i spunem C). Ei s-au inteles ca eu sa-l aleg pe cel care-mi place . Si pana la urma am ajuns sa fiu cu C . Am fost impreuna cam 4 luni , totul a fost perfect , dar problema e ca eu ma plictisesc repede si ne-am despartit . Eu aveam o prietena care il cunostea foarte bine pe C. si dupa ce ne-am despartit a inceput sa-i spuna destul de multe lucruri urate despre mine.... Un timp nu am mai vorbit cu niciunul ( adica cu M sau C-desi suntem la acelasi liceu ).
De curand , mai exact din vara , am inceput din nou sa vorbesc cu C si mi-am dat seama ca nu l-am uitat ( de aceea nu a mai mers nicio relatie de-a mea bine dupa relatia cu el !! ). Acum vorbim din ce in ce mai mult , am auzit ca el intreaba mereu de mine , dar nu recunoaste ca nu m-a uitat ( stiu asta dintr-o sursa sigura !) .
Si totusi... nu stiu cum sa-l abordez. Mi se pare ca sunt prea multe intre noi ( de exemplu prietenul lui ).Totusi nu pot sa-l uit...mi-e frica sa nu fiu respinsa . Stiu ca eu am gresit , cred ca ei 2 au impresia ca m-am jucat cu ei atunci . Totusi , a trecut 1 an de atunci...
Mentionez ca e foarte orgolios si ca el a tinut mult la mine..
Ce sa fac ... sa risc sau nu mai merita ??
Contact
Facebook
Twitter
RSS