sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Un bust ferm Ce facem? Cum facem? Ce folosim? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   anucka 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 05-May 06

Scris 12 January 2010 - 12:30 PM

Cum faceti sa va mentineti sanii fermi?
0

#2 Utilizator offline   bridget jones 

• īntre mine si eu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 22-March 07

Scris 24 January 2010 - 01:39 AM

nu prea ai ce sa le faci, e chestie de mostenire genetica iar mai apoi de varsta. nu'ti plac asa cum sunt, apelezi la chirurgia estetica. totusi un sfat: un sutien bine croit si ales, purtat zilnic (in special la sport) ajuta la chestia cu varsta.
1

#3 Utilizator offline   KristinaV 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 15-February 10

Scris 15 February 2010 - 01:02 PM

Eu am apelat la chirurgia estetica.interventia se cheama "lifting mamar" si dureaza in jur de 3 ore.ti se face anestezie generala astfel incat nu simti nimic.in 2 zile poti sa iesi linistita din casa :o:
Dobos Calin este doctorul care "m-a operat" pe mine.
0

#4 Utilizator offline   Darkhound 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 10-February 10

Scris 15 February 2010 - 02:12 PM

Vezi postareaKristinaV, la Feb 15 2010, 01:02 PM, a spus:

Eu am apelat la chirurgia estetica.interventia se cheama "lifting mamar" si dureaza in jur de 3 ore.ti se face anestezie generala astfel incat nu simti nimic.in 2 zile poti sa iesi linistita din casa :o:
Dobos Calin este doctorul care "m-a operat" pe mine.

Si dureaza cat?Nu trebuie repetata operatia respectiva dupa o anumita perioada?Sanul capata forma initiala sau cea dorita de tine?
0

#5 Utilizator offline   cristinalelia 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 11-October 06

Scris 18 February 2010 - 08:57 AM

Si eu am implinit o luna de la operatia de lifting mamar, ma simt excelent si e cea mai buna chestie pe care am facut-o vreodata :spiteful:
kristinaV, cat timp ai tu de la op? Ai inceput sa folosesti crema pentru cicatrici?
0

#6 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 18 February 2010 - 12:14 PM

Vezi postareaanucka, la Jan 12 2010, 12:30 PM, a spus:

Cum faceti sa va mentineti sanii fermi?

Secretul consta in mentinerea greutatii, sport si sustinere adecvata (un sutien de calitate). Mai ajuta sa dormi pe spate si sa ai grija de pielea sanilor, sa ai grija sa fie hidratata cum trebuie (lotiuni, etc.)

Capatarea unei forme sportive si mentinerea ei este cea mai buna strategie. Nimic nu distruge mai puternic un san (mai ales daca are ceva volum) decat o crestere in greutate urmata de slabire brusca.

Mastopexia sau liftingul de san nu reprezinta o alternativa. Forma sanului dupa o astfel de interventie e mai tot timpul sub-optima si mai este si problema cicatricei in T inversat sau a cicatricilor periareolare.
0

#7 Utilizator offline   cristinalelia 

• Boboc
  • Pip

Scris 18 February 2010 - 02:04 PM

Vezi postareape'tr, la Feb 18 2010, 01:14 PM, a spus:

Secretul consta in mentinerea greutatii, sport si sustinere adecvata (un sutien de calitate). Mai ajuta sa dormi pe spate si sa ai grija de pielea sanilor, sa ai grija sa fie hidratata cum trebuie (lotiuni, etc.)

Capatarea unei forme sportive si mentinerea ei este cea mai buna strategie. Nimic nu distruge mai puternic un san (mai ales daca are ceva volum) decat o crestere in greutate urmata de slabire brusca.

Mastopexia sau liftingul de san nu reprezinta o alternativa. Forma sanului dupa o astfel de interventie e mai tot timpul sub-optima si mai este si problema cicatricei in T inversat sau a cicatricilor periareolare.

Ai dreptate 50%. Sfaturile tale sunt valabile pentru fetele tinere. In nici un caz nu ajuta dupa alaptare, dupa o anumita varsta sau cand gravitatia isi spune cuvantul.
Mastopexia e singura alternativa viabila in cazurile astea, si afirmatia ta ca forma sanului e "sub-optima" dupa o astfel de inteventie e cea mai mare prostie pe care am auzit-o vreodata. ! Iar eu cred ca femeile care vor sa recurga la o mastopexie pot trai linistite toata viata cu o cicatrice care se estompeaza f mult in timp, si care pe sub haine nu se vede :spiteful: Intre a avea un san ptozat care atrage dupa sine un enorm disconfort psihic, sau o cicatrice, care crezi ca ar fi alegerea facuta de o femeie in situatia asta?
0

#8 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 18 February 2010 - 02:42 PM

Vezi postareacristinalelia, la Feb 18 2010, 02:04 PM, a spus:

Ai dreptate 50%. Sfaturile tale sunt valabile pentru fetele tinere. In nici un caz nu ajuta dupa alaptare, dupa o anumita varsta sau cand gravitatia isi spune cuvantul.

Ai dreptate, sfatul este valabil pentru persoanele care nu au probleme deja cu sanii. Intrebarea originala era "Cum faceti sa va mentineti sanii fermi?" Deci am presupus ca se pleaca de la asa ceva.

Mastopexia e singura alternativa viabila in cazurile astea, si afirmatia ta ca forma sanului e "sub-optima" dupa o astfel de inteventie e cea mai mare prostie pe care am auzit-o vreodata. !

E OK, avem definitii diferite fata de ce inseamna optim. Am spus ce am spus pe baza cazurilor pe care le-am vazut pana acum.

Iar eu cred ca femeile care vor sa recurga la o mastopexie pot trai linistite toata viata cu o cicatrice care se estompeaza f mult in timp, si care pe sub haine nu se vede :spiteful: Intre a avea un san ptozat care atrage dupa sine un enorm disconfort psihic, sau o cicatrice, care crezi ca ar fi alegerea facuta de o femeie in situatia asta?

Aici sunt si eu de acord, se poate trai foarte linistit cu o astfel de cicatrice si... comparativ cu o ptoza avansata, sanul arata mai bine.
Legat de alegere.... cred ca variaza de la femeie la femeie si depinde destul de mult de gradul de ptoza.
Daca e o ptoza mica, un san doar golit... se poate apela la o augmentare cu reconstructie de forma. Se foloseste un implant mic pe post de baza, se repozitioneaza testul glandular mai sus prin suturi de suspensie si nu este folosita decat o incizie in santul inframamar ce de cele mai multe ori devine aproape invizibila.
0

#9 Utilizator offline   Matylda 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 30-August 09

Scris 18 February 2010 - 08:43 PM

Si eu zic : alimentatie corecta, sport si sustinere buna; in sutien/ bustiera merita investit. Sunt ok masjul, intretinere cu creme, uleiuri a pielii. Iar de la o varsta... operatia cred ca e singura solutie. :spiteful:
1

#10 Utilizator offline   cristinalelia 

• Boboc
  • Pip

Scris 19 February 2010 - 06:43 AM

Ai dreptate Pe`tr, asa e :spiteful:
Si ca sa completam raspunsurile la intrebarea initiala, ar mai fi alternarea dusurilor calde cu reci in zona sanilor, exercitiile speciale pentru muschii pectorali ( care desi sunt alta mancare de peste ) sustin glanda mamara........Nu-mi mai aduc aminte alte recomandari, dar tot ce ati scris voi contribuie la mentinerea ferma a bustului.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) operatii..... me my self and i  64 15.065
Hot Topic (New) Atasamente Dusuri si atat masyus  57 8.863
Replici noi Stil
cum se comporta o femeie stilata?
Timeea21  10 2.607
Hot Topic (New) Atasamente Ce este frumuseţea?
nu e reclamă la un nou fond de ten :P
SithLord  62 17.302
Hot Topic (New) Atasamente barbati cu muschi
va plac barbati q muschi>?? (pentru femei in special)
TH✇ℜU§➳  123 22.590