sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Problema mp4 player, HELP ! Va rog ajutati-ma ! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   zolex 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 22-July 08

Scris 11 January 2010 - 08:35 PM

Salut..Azi am primit un mp4 player (cu mp3, e-books, camera foto, mai multe aplicatii, radio etc) touch screen de 16 giga.. Imagine amplasata Imagine amplasata

Am inceput sa pun muzica pe el, clipuri totul e ok.Insa cand am bagat niste e-book -uri, nu le vede deloc.Nu stiu ce sa fac, CD nu am cu el, pt ca a fost trimis din Hong Kong, cine ma poate ajuta ? Habar nu am ce pot sa fac, trebuie sa instalez un program pe el ca sa vada e-books ? Sau ... Voi aveti vreo idee ? Ajutati-ma va rog, multumesc mult.
0

#2 Utilizator offline   Drexyl 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 02-January 10

Scris 11 January 2010 - 10:35 PM

Si nu ne spui si nou ce marca e? Nu la toate e meniul la fel sau functiile. Eu iti spun cam cum ai putea utiliza functia e-book,dar poate la al tau e altfel.

Conectezi mp4-player-ul la PC,si intri in Removable Disk. Acolo o sa-ti apara mai multe foldere. Tu te uiti dupa un folder cu denumirea Ebook si salvezi acolo textele in format e-book.
Pentru a le vedea īn MP4, du-te la un folder denumit "Learning" sau ceva de genul asta. Acolo va fi un folder denumit EBK sau tot ceva de genul. Deschide-l şi fişierele de text e posibil sa fie acolo.
0

#3 Utilizator offline   zolex 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 22-July 08

Scris 12 January 2010 - 02:18 AM

Vezi postareaDrexyl, la Jan 11 2010, 10:35 PM, a spus:

Si nu ne spui si nou ce marca e? Nu la toate e meniul la fel sau functiile. Eu iti spun cam cum ai putea utiliza functia e-book,dar poate la al tau e altfel.

Conectezi mp4-player-ul la PC,si intri in Removable Disk. Acolo o sa-ti apara mai multe foldere. Tu te uiti dupa un folder cu denumirea Ebook si salvezi acolo textele in format e-book.
Pentru a le vedea īn MP4, du-te la un folder denumit "Learning" sau ceva de genul asta. Acolo va fi un folder denumit EBK sau tot ceva de genul. Deschide-l şi fişierele de text e posibil sa fie acolo.

Multumesc frumos, am rezolvat problema, eu am foarte multe e-books in format PDF trebuia doar sa le salvez in format text si acuma merg le pot citi.Nu am specificat marca pentru ca e un fel de no name, dar cu piese SAMSUNG, sunt asamblate in Hong Kong ! Mersi mult...Bafta !
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic