Am intalnit un baiat de care stiam de la niste prieteni..Dupa cateva convorbiri la telefon am decis sa ne intalnim
Am facut prostia de a-i spune de la inceput ca este dragut , imi place de el.
A doua zi mi-a zis ca ii place de mine si ca ar vrea sa fim impreuna ..lucru ce , sincer m-a mirat .. Dar am acceptat , nu puteam sa pierd "ocazia" de a fi cu un tip ca el
Aveam o banuiala de ce ar fi vrut el sa fie cu mine, dar mi-am zis ca sunt paranoica si exagerez cu ideile astea , asa ca i-am dat sansa sa ne cunoastem mai bine si am iesit in oras, am platit eu , desigur , consumatiile
Inca un lucru de precizat ar fi ca atunci cand ne certam , era nepasator , ba chiar mi s-a intamplat ca de suparare sa ii inchid telefonul , si el apoi sa nu reactioneze, ba mai mult , a sunat-o pe prietena mea si a bagat-o in seama , ca ce mai face , etc , nu are rost sa insir aici..tot ce a facut..
Recent , mi-a propus ceva ce m-a ranit profund: sa facem sex.
M-a ranit pentru ca mi s-au confirmat banuielile, si anume ca asta era tot ce voia de la mine.
Deci s-a distrus tot ce am sperat eu pentru NOI.
Intrebarea e urmatoarea: Cum sa il fac eu sa sufere cum m-a facut el pe mine? Ce sa fac ? Sa il las asa...cu speranta ca isi va da seama ce a pierdut ? Nicio sansa...Din partea lui..
Deci...ce sa fac ca sa i-o intorc?
Contact
Facebook
Twitter
RSS