sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Vreau sa ma razbun Nu imi vine sa cred ca mi sa intamplat si mie .. Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   MySweetRevenge 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 11-January 10

Scris 11 January 2010 - 12:40 AM

:cry: Buna. Am nevoie de un sfat..O sa va relatez o intamplare in urma careia doresc sa maajutati cu un sfat ..
Am intalnit un baiat de care stiam de la niste prieteni..Dupa cateva convorbiri la telefon am decis sa ne intalnim :P ..Ceea ce a doua zi s-a si intamplat. Nu doream sa merg singura , nu il cunosteam, am luat o prietena de incredere cu mine...Vechea poveste : "Daca nu e bine , fugim! :doh: ..Dar spre parerea mea de bine a fost OK , ne-a invitat intr-un club unde am discutat la un suc .
Am facut prostia de a-i spune de la inceput ca este dragut , imi place de el.:doh:..Greseala care cred ca m-a adus in situatia in care sunt acum . :D ...De aici , cred ca m-a luat de fraiera...ce si-o fi zis : " Asta e ..." .Prietena cu care am mers era plictisita ,neinteresata , lucru ce l-a facut sa nu o ia in seama . :no:
A doua zi mi-a zis ca ii place de mine si ca ar vrea sa fim impreuna ..lucru ce , sincer m-a mirat .. Dar am acceptat , nu puteam sa pierd "ocazia" de a fi cu un tip ca el :cry: .
Aveam o banuiala de ce ar fi vrut el sa fie cu mine, dar mi-am zis ca sunt paranoica si exagerez cu ideile astea , asa ca i-am dat sansa sa ne cunoastem mai bine si am iesit in oras, am platit eu , desigur , consumatiile :angry: ..
Inca un lucru de precizat ar fi ca atunci cand ne certam , era nepasator , ba chiar mi s-a intamplat ca de suparare sa ii inchid telefonul , si el apoi sa nu reactioneze, ba mai mult , a sunat-o pe prietena mea si a bagat-o in seama , ca ce mai face , etc , nu are rost sa insir aici..tot ce a facut.. :this:
Recent , mi-a propus ceva ce m-a ranit profund: sa facem sex.
M-a ranit pentru ca mi s-au confirmat banuielile, si anume ca asta era tot ce voia de la mine.
Deci s-a distrus tot ce am sperat eu pentru NOI. :P
Intrebarea e urmatoarea: Cum sa il fac eu sa sufere cum m-a facut el pe mine? Ce sa fac ? Sa il las asa...cu speranta ca isi va da seama ce a pierdut ? Nicio sansa...Din partea lui.. :doh:
Deci...ce sa fac ca sa i-o intorc? :fool:

0

#2 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 11 January 2010 - 12:48 AM

Ce frumos ! :doh: O situaţie tipică de adolescenţi care păşesc īn viaţă. MySweetRevenge, situaţii de astea vei mai īntālni īn anii care urmează. Dacă pui totul la suflet, ajungi rău. Lasă-l īn pace cu hormonii lui cu tot. Răzbunarea atrage altă răzbunare.
0

#3 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 11 January 2010 - 01:24 AM

Vezi postareaMySweetRevenge, la Jan 11 2010, 02:40 AM, a spus:

Deci...ce sa fac ca sa i-o intorc? :doh:

Spune`i ca vrei sa faci sex cu el, pune`l sa te astepte undeva intr`un hotel si cu 5 minunte inainte de ora stabilta, ii trimiti un mesaj : " TZEAPA! As face sex cu tine, dar nu esti destul de tentant " :D
Ramane cu gandul la sex si cu camera de hotel platita. :P
0

#4 Utilizator offline   static void 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 07-January 10

Scris 11 January 2010 - 03:41 AM

Necazul tau este specific varstei si este de inteles, :doh: acuma metode de a i-o intoarce ar fi destule, bydy ti-a dat un exemplu, insa eu sunt de parere, asa cum zice si lupini, ca razbunarea nu este tocmai o solutie. Aceasta experienta te initiaza pentru viitor, din ea ai avut atat tu ceva de invatat cat si el. Gandeste-te ca si pentru el acest refuz pe care l-a primit ar putea insemna o lovitura de luat aminte, a primit o lectie din care daca el nu va invata nimic, mai tarziu viata i-o va intoarce.

Aceasta postare a fost editata de static void: 11 January 2010 - 03:42 AM

0

#5 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-November 07

Scris 11 January 2010 - 10:38 AM

in adolescenta, cand dadeam peste din astia, ii lasam sa insiste, sa se roage mult si bine si in final le faceam ce-a zis Bydy.

am vazut ca e cea mai desavarsita metoda de taiere a ....."motului", asa ca am continuat s-o aplic on and on.....

functioneaza la perfectie.
0

#6 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 11 January 2010 - 10:45 AM

Vezi postareaMySweetRevenge, la Jan 11 2010, 12:40 AM, a spus:

Intrebarea e urmatoarea: Cum sa il fac eu sa sufere cum m-a facut el pe mine? Ce sa fac ? Sa il las asa...cu speranta ca isi va da seama ce a pierdut ? Nicio sansa...Din partea lui.. :D
Deci...ce sa fac ca sa i-o intorc? :doh: [/i]

De ce sa vrei sa i-o intorci ? Move on. Daca isi va da seama ce a pierdut, bine, daca nu, n-are rost sa te agiti.
0

#7 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-November 07

Scris 11 January 2010 - 10:53 AM

o "razbunare" inteligenta aduce vindecare. de cele mai multe ori. si asta se intituleaza......"eficienta" :doh: :D :P :P
0

#8 Utilizator offline   MySweetRevenge 

• Boboc
  • Pip

Scris 11 January 2010 - 10:57 AM

:D Daca tot ma intrebati de ce insist atat cu "sa i-o intorc" , sa va dau si raspunsul:
Pentru mine , ca sa ma simt eu mai bine..Mi-as reveni mult mai usor daca as sti ca stie ca nu ma poate lua de proasta ,scuzati limbajul. :P
Culmea e ..ca atunci cand a intrat pe mess , ma gandeam sa aplic ce a sps Bydy si i-am dat locatia si ora intalnirii..era in culmea fericirii .. si dupa cateva minute am primit de la el un copy-paste la conversatia noastra si o adaugare ca " Uite ce usor a fost ..mi-a dat si locul , si ora .." ..Deci asta e culmea, dadea copy-paste prietenilor lui.. :doh:

0

#9 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 11 January 2010 - 10:55 AM

Recent , mi-a propus ceva ce m-a ranit profund: sa facem sex.

Daca sexul ar rani, te asigur ca toti am umbla bandajati.
E dureros sa faci sex cu un baiat care iti place?

M-a ranit pentru ca mi s-au confirmat banuielile, si anume ca asta era tot ce voia de la mine.

Toti barbatii sunt asa.
Daca ne place sa facem sex cu o fata, ajungem chiar sa o iubim.

Women give sex to receive love.
Men give love to receive sex.

Vezi postareabydy, la Jan 11 2010, 01:24 AM, a spus:

Spune`i ca vrei sa faci sex cu el, pune`l sa te astepte undeva intr`un hotel si cu 5 minunte inainte de ora stabilta, ii trimiti un mesaj : " TZEAPA! As face sex cu tine, dar nu esti destul de tentant " :doh:
Ramane cu gandul la sex si cu camera de hotel platita. :D

Mentalitate de infractoare mov.

Razbunarea (in cazul asta) e prosteasca.
0

#10 Utilizator offline   MySweetRevenge 

• Boboc
  • Pip

Scris 11 January 2010 - 11:02 AM

Vezi postareaK0ntr0VerSy, la Jan 11 2010, 10:55 AM, a spus:

Daca sexul ar rani, te asigur ca toti am umbla bandajati.
E dureros sa faci sex cu un baiat care iti place?

Toti barbatii sunt asa.
Daca ne place sa facem sex cu o fata, ajungem chiar sa o iubim.

Women give sex to receive love.
Men give love to receive sex.

Mentalitate de infractoare mov.

Razbunarea (in cazul asta) e prosteasca.

Da, nu zic ca ar rani la o anumita varsta , dar ar rani la o varsta de 14-15-16-17 ani.. :doh:
0

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Ce sa fac ca sa ii demonstrez ex-ului ca merit inca o sansa? Purest_feelings  6 1.987
Hot Topic (New) De la amic la iubit... Lovedealer  51 5.210
Hot Topic (New) Iubesc doi barbati Lily-Lily  100 12.784
Hot Topic (New) Sunt baiat si m-am indragostit de un prieten.Ce sa fac?
il iubesc pe unul din prietenii mei si nu stiu ce sa fac...
Skydes  40 6.117
Hot Topic (New) Opinii despre divort Ssergiu00  83 6.674