UBB Cluj, Mate Info
Scris 10 January 2010 - 11:36 PM
Din cāte ştiu, facultatea asta e un fel de echivalentă a facultăţii de Mate Info din cadrul Universităţii Bucureşti. Pe care aţi recomanda-o voi şi de ce?
Scris 10 January 2010 - 11:45 PM
Scris 10 January 2010 - 11:52 PM
Dingo25, la Jan 11 2010, 01:45 AM, a spus:
glumesti , nu ?
De unde stii dumneata ca universitati din orase gen Oradea , Baia Mare au sectia informatica peste cea din Cluj ?
Scris 11 January 2010 - 12:08 AM
s_s_s, la Jan 10 2010, 11:52 PM, a spus:
De unde stii dumneata ca universitati din orase gen Oradea , Baia Mare au sectia informatica peste cea din Cluj ?
Stiu pentru ca eu cat am stat in Bucuresti am avut contact cu foarte multi programatori care au venit din toate colturile tarii. Si s-a discutat mult si despre la ce facultati chiar isi merita sa studiezi. Si in domeniul informatic e clar ca in Bucuresti sau la Timisoara sunt cele mai bune sectii din tara. Din Baia Mare cunosc 4 persoane care au absolvit acolo la sectia de informatica si de la ei stiu ca se face treaba. Unul din ei chiar imi este coleg la lucru in momentul de fata si el a venit foarte bine pregatit din Baia Mare. Si cuvinte de lauda despre Oradea si Baia Mare au avut si cei din Bucuresti care au fost in urma cu cativa ani la schimb de experienta in aceste orase.
Cat despre sectia de informatica de la UBB, nu exista o persoana care sa laude sectia aia. Toti zic sa eviti sa studiezi informatica in Cluj, pentru ca acolo e o sectie delasatoare cu profesori nepregatiti. Si din cate am mai auzit din vorbe, sunt acolo cativa profesori cam afemeiati care se dau la toate fetele care merg la sectia asta si ca acolo mai mult inveti sa te uiti la fete pe hi5, decat informatica.
Aceasta postare a fost editata de Dingo25: 11 January 2010 - 12:11 AM
Scris 11 January 2010 - 12:23 AM
Dingo25, la Jan 11 2010, 02:08 AM, a spus:
Cat despre sectia de informatica de la UBB, nu exista o persoana care sa laude sectia aia. Toti zic sa eviti sa studiezi informatica in Cluj, pentru ca acolo e o sectie delasatoare cu profesori nepregatiti. Si din cate am mai auzit din vorbe, sunt acolo cativa profesori cam afemeiati care se dau la toate fetele care merg la sectia asta si ca acolo mai mult inveti sa te uiti la fete pe hi5, decat informatica.
Mai , la noi in Maramu' se spune ca e ok sa mergi la facultate in Baia-Mare, in caz ca nu ai chef sa inveti si ai nevoie de o diploma ... si da mai bine la Cv Universitatea de Nord (de stat) decat Spiru Haret
In schimb , eu lucrez la o firma de soft (hartogarie..nu am treaba cu informatica) si am 3 colegi care au absolvit Informatica La Ubb Cluj . Sunt foarte buni baietii , programatori excelenti.
In plus , am prieteni studenti la Informatica UBB ...si nu se plangeau ca ar avea profesori nepregatiti si afemeiati , chiar nu am auzit de asa ceva pana acuma . Fiecare Universitate isi are uscaturile ei ...
Cat despre afirmatia "in domeniul informatic e clar ca in Bucuresti sau la Timisoara sunt cele mai bune sectii din tara" , e clar de unde ? asa spun bucurestenii , sau exista un document oficial care sa sustina acest lucru ?
Scris 11 January 2010 - 12:40 AM
Si la Informatica UBB, nu studentii sunt problema. Studentii sunt chiar buni, dar profesorii sunt slabi. Majoritatea studentilor invata singuri din manuale si alte surse fara pic de ajutor de la profesori. Asta am auzit de la foarte multe persoane.
Legat de ultima mea afirmatie, Facultatea de Mate Info din Bucuresti e recunoscuta international ca fiind una din facultatile de top din Europa.
Aceasta postare a fost editata de Dingo25: 11 January 2010 - 12:37 AM
Scris 11 January 2010 - 12:37 AM
Scris 11 January 2010 - 12:43 AM
bb-girl, la Jan 11 2010, 12:37 AM, a spus:
Problema e ca nu au fost 2 prosti care au zis asta, ci cateva zeci de persoane care au zis asta. Persoane care au absolvit acolo in perioada 2004-2009. In rest UBB-ul e o universitate buna. Doar de sectia de informatica am auzit ca e bine de evitat.
Scris 11 January 2010 - 12:48 AM
Aceasta postare a fost editata de bb-girl: 11 January 2010 - 12:49 AM
Scris 11 January 2010 - 12:54 AM
Dingo25, la Jan 11 2010, 02:40 AM, a spus:
Si la Informatica UBB, nu studentii sunt problema. Studentii sunt chiar buni, dar profesorii sunt slabi. Majoritatea studentilor invata singuri din manuale si alte surse fara pic de ajutor de la profesori. Asta am auzit de la foarte multe persoane.
Legat de ultima mea afirmatie, Facultatea de Mate Info din Bucuresti e recunoscuta international ca fiind una din facultatile de top din Europa.
In fine ... Fratele meu a lucrat vreo doi ani la Universitatea de Nord ..si stiu mai bine decat tine ce treaba se face .. acuma evident ca nu o sa se "laude" colegii tai cu faptul ca au absolvit o facultate slabuta ..
Hm.. ma indoiesc ca toti profesorii de la UBB , sectia informatica sunt slabi si delasatori ... asta miroase a "propaganda" sudista
Oricum , topicul asta nu a fost deschis ca sa ne disputam noi suprematia ... fata are nevoie de niste informatii. Eu am vrut doar sa subliniez ca tu nu esti in masura sa-i dai sfaturi si informatii in legatura cu sectia Informatica de la UBB Cluj . Bineinteles , nici eu nu sunt in masura .
Asadar, sa lasam sa dea sfaturi si informatii , studenti/absolventi ai acestei facultati
Dingo25, la Jan 11 2010, 02:43 AM, a spus:
Culmea ca eu nu am auzit asa ceva..si dupa cum am spus am colegi de servici care au absolvit aceasta facultate ..si prieteni absolventi/studenti...
Aceasta postare a fost editata de s_s_s: 11 January 2010 - 12:58 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Intalnirea de zece ani |
Jules | 4 | 8.474 |
|
Etapa septembrie la ASE Bucuresti | Claudiu Constantin | 2 | 2.887 |
|
academia fortelor aeriene