sau Inregistrare

• 22 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

De ce ar insela un barbat ?! Evaluare topic: * * * * *

#21 Utilizator offline   Dally 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 19-May 07

Scris 10 January 2010 - 04:20 PM

poate pentru ca uita sa o faca pe cea de langa el sa se simta cea mai importanta femeie, cea mai frumoasa. au senzatia ca cea de langa el va ramane langa el o vesnicie si daca azi n-au chef sa o alinte pentru ca sunt obositi, au un soi de certitudine ca o mai gasesc si maine acolo... si de multe ori ea pleaca. chiar daca la inceput nu pleaca fizic...

e valabil si in sens invers...

am intrebat zilele trecute un barbat in varsta cand a fost ultima data cand i-a dus sotiei lui flori. nici macar nu-si mai amintea... de reactia ei ce sa mai vorbim...

Aceasta postare a fost editata de Dally: 10 January 2010 - 04:22 PM

1

#22 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-November 07

Scris 10 January 2010 - 04:30 PM

Vezi postareafast_motion, la Jan 10 2010, 04:18 PM, a spus:

lde banii aia ies cu o tipa mai misto si profit din plin de timpu petrecut cu ea. nu ne cereti noua bani ca sa stati toata ziua la salon, strangeti din dinti si economisitit pt asta, iar cand o faceti, o faceti ca sa ne surprindeti cat de bine aratati si ca sa va simtiti si voi bine. nu va convine ?? cumparati-va un sclav!!!

iol atunci munceste si cu ce castigi cumpara-ti companie, da in nici un caz nu poti pretinde sa ramana vreo femeie langa tine.

iar noi, daca tot ne cheltuim proprii bani sa ne aranjam si tractoristu de alaturi e chior si badaran, atunci atunci e clar ca avem nevoie de altcineva sa aprecieze.....jnvestitia.

right or not right?
0

#23 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 10 January 2010 - 04:30 PM

Vezi postareafast_motion, la Jan 10 2010, 04:18 PM, a spus:

lol, eu nu povestesc din viata personala, ca nu am 17 ani. dar cand baietii se intalnesc la o bere, la o distractie vorbesc si ei diverse. multe nu am stiut nici eu, am invatat din auzite... iar despre pofte ce sa zic, daca vrea sa si platesc atunci nu mai am nevoie de ea... de banii aia ies cu o tipa mai misto si profit din plin de timpu petrecut cu ea. nu ne cereti noua bani ca sa stati toata ziua la salon, strangeti din dinti si economisitit pt asta, iar cand o faceti, o faceti ca sa ne surprindeti cat de bine aratati si ca sa va simtiti si voi bine. nu va convine ?? cumparati-va un sclav!!!

Stii ce nu intelegi tu? Look-ul acela de fotomodel al tipei misto cu care vrei tu sa iesi, sa tine cu bani.
Vba aia, obrazul subtire, cu bani se tine.
Daca nu ai bani, nu visa... multumeste-te cu muierea muncita de langa tine, cu ochi incercanati si pofte consumate.
0

#24 Utilizator offline   LongDistanceRunner 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-December 08

Scris 10 January 2010 - 04:39 PM

In general cand un barbat inseala o face mai mult cu penisul , isi satisface egou de mascul isi vede de treaba , insa de cele mai multe ori femeile nu se rezuma doar la aventura , ci isi pierd capul si fie nu se mai intorc la iubit fie merg inainte cu doi , trei si cauta sa ii suga afectiune si atentie de la toti.Si poate si sa ii iubeasca pe toti in egala masura :)

Aceasta postare a fost editata de LongDistanceRunner: 10 January 2010 - 04:42 PM

0

#25 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 10 January 2010 - 04:45 PM

Vezi postareafast_motion, la Jan 10 2010, 03:02 PM, a spus:

nu e vorba ca nu stiu sa-mi iau ce-i al meu, e vorba ca se intampla des ca barbatii sa se loveasca de un refuz... nu acum, ma doare capul si vreau sa ma relaxez; nu acum, sunt obosita; nu acum, vreau sa ma uit la televizor, nu am mai vazut emisiunea asta, poti sa te uiti si tu cu mine daca vrei... si o multime de alte prostii din astea cu care ne inlaturati treptat si pe urma va intrebati de ce a murit casnicia.

hm si ia zi de ce inselati cand totusi aveti acasa numai da si nici un refuz? :)
0

#26 Utilizator offline   fast_motion 

• let me put my poems in you
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-February 08

Scris 10 January 2010 - 04:46 PM

Vezi postareamica_curioasa, la Jan 10 2010, 04:30 PM, a spus:

multumeste-te cu muierea muncita de langa tine, cu ochi incercanati si pofte consumate.

si d-asta dragi telespectatori inseala un barbat. muncite, incercanate si consumate... cine sa le vrea asa :))
0

#27 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 10 January 2010 - 04:54 PM

Vezi postareasamsara, la Jan 10 2010, 04:45 PM, a spus:

hm si ia zi de ce inselati cand totusi aveti acasa numai da si nici un refuz? :)

e o chestie de genetica mult prea profunda pentru capacitatea noastra de intelegere..... :> ^_^ :P :P
0

#28 Utilizator offline   fast_motion 

• let me put my poems in you
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-February 08

Scris 10 January 2010 - 04:51 PM

Vezi postareasamsara, la Jan 10 2010, 04:45 PM, a spus:

hm si ia zi de ce inselati cand totusi aveti acasa numai da si nici un refuz? :>

fiindca deja nu mai sunt interesante, uneori trebuie sa va mai faceti si greu de prins... folositi-va imaginatia... jocuri, fetishuri si alte faze...

una din favoritele mele e cand ne jucam v-ati ascunselea: *if you find me i'm going to suck you; if you can't find me, i'm in the closet*. incercati, s-ar putea sa va placa si voua :)
0

#29 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 10 January 2010 - 04:57 PM

Vezi postareafast_motion, la Jan 10 2010, 04:46 PM, a spus:

si d-asta dragi telespectatori inseala un barbat. muncite, incercanate si consumate... cine sa le vrea asa :))

Cine le iubeste, superficialilor!!!
Cine va vrea pe voi, va merita.
0

#30 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 10 January 2010 - 04:57 PM

Vezi postareafast_motion, la Jan 10 2010, 04:51 PM, a spus:

una din favoritele mele e cand ne jucam v-ati ascunselea: *if you find me i'm going to suck you; if you can't find me, i'm in the closet*. incercati, s-ar putea sa va placa si voua :)

da voi aveti de lick si bite, nu suck....... :> ^_^ :P :P
0

Impartaseste acest subiect:

• 22 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) A fi tu insati(uti )
calitati si defecte
**Lux**  191 11.558
Hot Topic (New) Pledoarie pentru iertare Fr0z3nasic3  82 13.412
Hot Topic (New) Atasamente Cum sa il/o cuceresc * * * * *
topic combinat
juve17  2.347 104.022
Hot Topic (New) Primul sarut Dana 10  51 5.797
Hot Topic (New) Atractia sexuala si conceptul de frumusete Cristi din prahova  187 10.349