sau Inregistrare

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cineva sa-mi redea chefu de viatza.. Evaluare topic: - - - - -

#71 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 17 January 2010 - 01:11 AM

Da, pardon, nu era deschis de tine, doar ai postat acolo (si acum ma dumiresc de ce!).
1.Userul care chipurile are complexe (al carui avocat sau simpatizant nu sunt) nu a generalizat ci a enuntat aceasta posibilitate, ca autoarea topicului sa dea peste indivizi dubiosi dintr-o graba prea mare de a cunoaste pe cineva.
2. Daca vrei o conversatie neintrerupta, sugerez PM, ca altfel oricine e liber sa iti dea replica.
3. Scoate-ti batul din cele 3 litere. Esti foarte agresiv si asta n-o sa te ajute in viitor.

Imi cer scuze pentru offtopic.

Aceasta postare a fost editata de Zero.Taiat.In.Patru: 17 January 2010 - 01:14 AM

0

#72 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-August 08

Scris 17 January 2010 - 01:28 AM

S-a umflat tarata ? 8) Mai bine ajutati fata aici cu sfaturi si pareri, fac io cinste cu un topic pentru voi daca vreti :P
0

#73 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 17 January 2010 - 01:43 AM

Imi cer scuze. Trebuia spus.

Nu inteleg de ce spun unii ca fata care a deschis topicul nu e matura, ca poate nu indeplineste nu stiu ce conditii sau e prea pretentioasa si sa faca una sau alta pentru a isi gasi un iubit, ca si cand ar fi un lucru scris pe "to do list". Eu una inteleg prefect pentru ca am fost in aceeasi situatie, chiar amuzant de similara, avand in vedere experienta pe care a avut-o fiind curtata de mai multi si placandu-l pe un tip care nu-i raspunde la sentimente. A fost o perioada nebuna cand incercau unii baieti foarte de treaba mai mult decat prietenie, si eu ma smiorcaiam pe umarul lor, ca de ce nu ma vrea celalalt. Acum cand ma gandesc, imi vine sa rad, dar la momentul respectiv era totul foarte intens. Cred ca toate in viata se intampla cu un rost, si desi am suferit mult pe moment (fiind, repet, in exact aceeasi situatie), toate astea s-au dovedit a fi o binecuvantare mai tarziu.
0

#74 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 17 January 2010 - 01:44 AM

Pai pentru ca e imatura. Si pentru ca e ceva normal sa vrei altceva decat ce poti avea.
0

#75 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 17 January 2010 - 01:56 AM

Nu. Sa te indragostesti de persoana nepotrivita se inatmpla; e irational si impotriva vointei cuiva. Nu are legatura cu maturitatea. Nu e vorba de "a vrea ce nu poti sa ai"; pur si simplu se intampla. Li se intampla si unora trecuti bine de prima tinerete; unii si casatoriti, ce mai pui. Dar am deviat iarasi 8) Eu nu cred ca initiatoarea topicului are o problema, ci cei din anturajul ei, care nu stiu sa aprecieze lucrurile corect.
0

#76 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 17 January 2010 - 02:18 AM

Eu n-am zis ca e imatura pentru ca e indragostita de persoana nepotrivita. Am zis ca e imatura pentru ca e. Altfel nu isi mai punea 1000 de probleme din astea. Aia de varste inaintate si casatoriti, la fel ca si cei de varste inapoiate si necasatoriti se iubesc mult, stau frumusel impreuna si se inseala si ei cand pot si gata.
0

#77 Utilizator offline   hipnotiq 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-February 09

Scris 22 January 2010 - 10:26 AM

a deviat toata lumea de la subiect si tot nu stim verdictul.....who is the winner ? cine i-a redat cheful de viata? :doh:
0

#78 Utilizator offline   L.G.R 

• Taci !
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-January 10

Scris 22 January 2010 - 10:31 AM

Vezi postareahipnotiq, la Jan 22 2010, 10:26 AM, a spus:

a deviat toata lumea de la subiect si tot nu stim verdictul.....who is the winner ? cine i-a redat cheful de viata? :doh:

nimeni :doh:) o sa si`l redea singura cand v-a realiza ce e bne pt ea si ce nu ...
0

Impartaseste acest subiect:

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Dragostea si sexul