Pt ca in viata mea nu am avut un iubit. Sunt virgina si de-abea m-am sarutat de cateva ori si asta de ceva timp..
Problema nu e doar asta. Deja incep sa ma simt ciudata intra prieteni si colegi. Toata lumea se mira cum de nu am avut prieten pana acum si ma fac sa ma simt si mai prost cand imi fac tot felu de comentarii si intrebari de genul: ai 20 de ani ce mai astepti?, inca nu ti'ai gasit iubit?, cum se poate asa ceva, virgina la 20 de ani? Tot timpu este cineva care sa imi aduca aminte de asta si sa ma tachineze.
Multi din cercul meu de prieteni deja is cuplati. Unii chiar se insoara si eu nimic. Ma simt tot mai singura si tot mai nervoasa nu mai suport nici pe putinele persoane ce la am in jurul meu. Mi rusine si sa mai ies in lume. Nu vreau sa se mai uite lumea ciudat la mine. Cred ca unica solutie ar fi sa am un iubit. Si pe zi ce trece vad ca e tot mai greu..
Nu inteleg care e problema la mine. Eu ma simt ok in pielea mea. Nu am probleme de autostima. Intodeauna am fost indragita de toti dar nime nu ma vrea ca iubita.
Cea ce va rog e sa imi dati niste sfaturi in legatura cu orice si sa ma ajutati ca sa ma simt si eu mai bine si sa ma pot bucura de viata asta.
Multumesc anticipat!
Contact
Facebook
Twitter
RSS