Vreau sa-l pun la incercare.. un mic ajutor ?:D
Scris 08 January 2010 - 12:36 AM
in primul rand as vrea sa spun ca aici nu e problema de neincredere sau suspiciuni,insa ne`am facut cateva planuri pt viitor,unul dintre ele este sa ne mutam impreuna..as vrea insa sa-l pun putin la incercare din care sa reiasa ca intradevar ma iubeste si isi doreste sa ne mutam impreuna.
Il iubesc foarte mult am incredere in el dar am totusi o mica ezitare,de ce? pt ca suntem impreuna de 4 luni...
As vrea cateva sfaturi sau idei cum sa-l fac sa-mi demonstreze ca ma iubeste.
Am mai avut o mica problema in relatie si am reusit sa o rezolv,o discutie deschisa oricare ar fi tema(grava sau nu) poate da rezultate..
Multumesc :*
Scris 08 January 2010 - 12:51 AM
e adevarat ca nu poti avea incredere suta la suta in cineva dar de la asta pana la al testa e o mare diferenta......mai mult dai impresia ca nu ai tu indeajunsa incredere in tine si in ce simti cu adevarat pentru el.
Scris 08 January 2010 - 12:57 AM
Celin1988, la Jan 8 2010, 12:51 AM, a spus:
e adevarat ca nu poti avea incredere suta la suta in cineva dar de la asta pana la al testa e o mare diferenta......mai mult dai impresia ca nu ai tu indeajunsa incredere in tine si in ce simti cu adevarat pentru el.
eu pot sa zic ca snt sigura de ce simt,pt ca daca nu l-as iubi nu mi-as mai dori atat de mult sa ne indeplinim toate "visele"..
din spusele lui as putea zice ca ma iubeste pana la Dumnezeu,el mi-a zis ca ar trece si prin foc pt mne doar ca nu stiu am asa o oarecare ezitare
Cu toate si sa tii ca sunt constienta ca daca o fac si afla nu va fi deloc frumos ce va urma,tocmai de aceea vreau sa o fac intr-un mod finutz,subtil,nu sa incep sa pun pe cienva sa vorbeasca sau chestii d`astea.. ca astea sunt tampenii :|
Scris 08 January 2010 - 03:04 AM
Fi fericita cu el si lasa tampenile,atat cat va tine fericirea voastra,profita.
Scris 08 January 2010 - 10:03 AM
PS. Cati ani aveti voi 2?
Scris 08 January 2010 - 10:50 AM
Dingo25, la Jan 8 2010, 10:03 AM, a spus:
PS. Cati ani aveti voi 2?
putini
Amicul_tau, la Jan 8 2010, 10:23 AM, a spus:
mi le-ar face pe toate
iar curatenie si spalatul nu numai al vaselor le face pt ca acuma cativa ani a trebuit sa stea singur un an si a fst mevoit sa invete
Scris 08 January 2010 - 11:45 AM
AlexaViviana, la Jan 8 2010, 11:50 AM, a spus:
mi le-ar face pe toate
iar curatenie si spalatul nu numai al vaselor le face pt ca acuma cativa ani a trebuit sa stea singur un an si a fst mevoit sa invete
Cel mai bun test de a cunoaste un om este sa locuiesti cu el in casa.Pana atunci,la oricate tertipuri te-ai gandi,nu ai cum sa il cunosti cu adevarat si sa vezi daca sunteti compatibili.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Nu am avut prieten niciodata :| |
Angel_Of_Night | 281 | 28.028 |
|
Nişte sfaturi n-ar strica ! :)
pt cine are răbdare.....vă spun din start că e mult de |
Di3nutsa | 38 | 2.789 |
|