sau Inregistrare

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Vreau sa-l pun la incercare.. un mic ajutor ?:D Evaluare topic: * * * * *

#1 Utilizator offline   L.G.R 

• Taci !
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-January 10

Scris 08 January 2010 - 12:36 AM

Buna..
in primul rand as vrea sa spun ca aici nu e problema de neincredere sau suspiciuni,insa ne`am facut cateva planuri pt viitor,unul dintre ele este sa ne mutam impreuna..as vrea insa sa-l pun putin la incercare din care sa reiasa ca intradevar ma iubeste si isi doreste sa ne mutam impreuna.

Il iubesc foarte mult am incredere in el dar am totusi o mica ezitare,de ce? pt ca suntem impreuna de 4 luni...
As vrea cateva sfaturi sau idei cum sa-l fac sa-mi demonstreze ca ma iubeste.

Am mai avut o mica problema in relatie si am reusit sa o rezolv,o discutie deschisa oricare ar fi tema(grava sau nu) poate da rezultate..
Multumesc :*
0

#2 Utilizator offline   Celin1988 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 10-October 09

Scris 08 January 2010 - 12:51 AM

....pai chiar tu ti-ar raspuns la intrebare.....discutii deschise.....nu cred ca ti-ar conveni sa il testezi si apoi el sa isi dea seama de asta, s-ar simti ofensat pentru ca una spui si alta gandesti........... ;)
e adevarat ca nu poti avea incredere suta la suta in cineva dar de la asta pana la al testa e o mare diferenta......mai mult dai impresia ca nu ai tu indeajunsa incredere in tine si in ce simti cu adevarat pentru el. :lol:
0

#3 Utilizator offline   L.G.R 

• Taci !
  • PipPipPip

Scris 08 January 2010 - 12:57 AM

Vezi postareaCelin1988, la Jan 8 2010, 12:51 AM, a spus:

....pai chiar tu ti-ar raspuns la intrebare.....discutii deschise.....nu cred ca ti-ar conveni sa il testezi si apoi el sa isi dea seama de asta, s-ar simti ofensat pentru ca una spui si alta gandesti........... ;)
e adevarat ca nu poti avea incredere suta la suta in cineva dar de la asta pana la al testa e o mare diferenta......mai mult dai impresia ca nu ai tu indeajunsa incredere in tine si in ce simti cu adevarat pentru el. :lol:

eu pot sa zic ca snt sigura de ce simt,pt ca daca nu l-as iubi nu mi-as mai dori atat de mult sa ne indeplinim toate "visele"..
din spusele lui as putea zice ca ma iubeste pana la Dumnezeu,el mi-a zis ca ar trece si prin foc pt mne doar ca nu stiu am asa o oarecare ezitare :lol: si crede-ma ca imi e greu .. din discutiile pe care le am cu el reiese ca ma iubeste dar stii am asa un sentiment care ma face sa-l pun putin la incercare si nu stiu de ce..

Cu toate si sa tii ca sunt constienta ca daca o fac si afla nu va fi deloc frumos ce va urma,tocmai de aceea vreau sa o fac intr-un mod finutz,subtil,nu sa incep sa pun pe cienva sa vorbeasca sau chestii d`astea.. ca astea sunt tampenii :|
0

#4 Utilizator offline   me and just me 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-February 07

Scris 08 January 2010 - 03:04 AM

La ce incercari vrei sa-l mai pui?Mutatul impreuna este o incercare destul de mare pentru un barbat!
Fi fericita cu el si lasa tampenile,atat cat va tine fericirea voastra,profita.
0

#5 Utilizator offline   Dingo25 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-December 08

Scris 08 January 2010 - 10:03 AM

Degeaba il pui la incercari cand sunteti impreuna de doar 4 luni, pentru ca rezultatul va fi oricum neconcludent. Cel mai bine e sa astepti sa treaca cativa ani si apoi o sa aflii daca chiar de iubeste sau nu.

PS. Cati ani aveti voi 2?
0

#6 Utilizator offline   Al Micu' 

• Enciclopedist
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member

Scris 08 January 2010 - 10:23 AM

Pune-l sa faca de mancare, la curatenie, la spalatul vaselor...
0

#7 Utilizator offline   L.G.R 

• Taci !
  • PipPipPip

Scris 08 January 2010 - 10:50 AM

Vezi postareaDingo25, la Jan 8 2010, 10:03 AM, a spus:

Degeaba il pui la incercari cand sunteti impreuna de doar 4 luni, pentru ca rezultatul va fi oricum neconcludent. Cel mai bine e sa astepti sa treaca cativa ani si apoi o sa aflii daca chiar de iubeste sau nu.

PS. Cati ani aveti voi 2?

putini ;) suntem tineri :-p tocmai de aceea am sentimentu asta de al pune la incercare,pt ca eu las totul pt el..

Vezi postareaAmicul_tau, la Jan 8 2010, 10:23 AM, a spus:

Pune-l sa faca de mancare, la curatenie, la spalatul vaselor...

mi le-ar face pe toate :lol:) e obisnuit,mancare stie sa faca,are specialitate de bucatar pizda masi ceva d egenu :lol:)
iar curatenie si spalatul nu numai al vaselor le face pt ca acuma cativa ani a trebuit sa stea singur un an si a fst mevoit sa invete :):lol:
0

#8 Utilizator offline   heaven 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 29-January 05

Scris 08 January 2010 - 11:45 AM

Vezi postareaAlexaViviana, la Jan 8 2010, 11:50 AM, a spus:

putini ;) suntem tineri :-p tocmai de aceea am sentimentu asta de al pune la incercare,pt ca eu las totul pt el..

mi le-ar face pe toate :lol:) e obisnuit,mancare stie sa faca,are specialitate de bucatar pizda masi ceva d egenu :lol:)
iar curatenie si spalatul nu numai al vaselor le face pt ca acuma cativa ani a trebuit sa stea singur un an si a fst mevoit sa invete :):lol:

Cel mai bun test de a cunoaste un om este sa locuiesti cu el in casa.Pana atunci,la oricate tertipuri te-ai gandi,nu ai cum sa il cunosti cu adevarat si sa vezi daca sunteti compatibili.
0

#9 Utilizator offline   Dingo25 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-December 08

Scris 08 January 2010 - 11:52 AM

Vezi postareaAlexaViviana, la Jan 8 2010, 10:50 AM, a spus:

Cum adica putini? Fi mai exacta. Ca e important asta pentru urmatorul sfat pe care vreau sa ti-l dau.
0

#10 Utilizator offline   L.G.R 

• Taci !
  • PipPipPip

Scris 08 January 2010 - 04:24 PM

Vezi postareaDingo25, la Jan 8 2010, 11:52 AM, a spus:

Cum adica putini? Fi mai exacta. Ca e important asta pentru urmatorul sfat pe care vreau sa ti-l dau.

adica eu 17 merg pe 18 si el 19 ...
0

Impartaseste acest subiect:

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Nu am avut niciodata un prieten
Nu am avut prieten niciodata :|
Angel_Of_Night  281 28.028
Hot Topic (New) Nişte sfaturi n-ar strica ! :)
pt cine are răbdare.....vă spun din start că e mult de
Di3nutsa  38 2.789
Hot Topic (New) Iubesc doi barbati Lily-Lily  100 12.784
Hot Topic (New) Problema psihica Petrica1988  59 4.694
Hot Topic (New) Suntem unul pentru celalalt sau NU?
Ajutor...
cocky12  65 5.201