Aceasta postare a fost editata de nike: 07 January 2010 - 08:59 PM
Pagina 1 din 1
Este posibil sa fie apendicita?
Scris 07 January 2010 - 08:56 PM
DE azi pe la pranz ora 15 16 am o oarecare durere usoara in partea de dreapta jos a abdomenului. Durerea este foarte usoara, nici nu se poate numi durere, este mai mult un discomfort. Am facut acele exercitii stand pe spate sa ridic piciorul, sa apas in zona respectiva, nimic nu accentueaza durerea (ba chiar atunci cand stau culcat si ridic piciorul drept, durerea parca aproape ca dispare). Nu am greturi, varsaturi si temperatura. Ce poate fi? Sunt destul de speriat cu gandul ca poate fi apendicita. Ce altceva ar putea sa cauzeze asta inafara de apendicita? Vreau sa ma mai linistesc putin.
Scris 07 January 2010 - 08:56 PM
Apendicele este in partea dreapta.
Pot fi diferite cauze ale durerii,nu te speria atat de tare.Probabil pana maine iti trece.
Pot fi diferite cauze ale durerii,nu te speria atat de tare.Probabil pana maine iti trece.
Scris 10 January 2010 - 01:13 PM
daca era perforata apendicita simtiai o durere insuportabila si oricum ea trebuie operata repede in cateva ore in caz contrar poti muri
Scris 10 January 2010 - 11:57 PM
Cānd te doare aşa naşpa ceva, nu tre' să stai pe net căutānd posibile soluţii pt ameliorarea durerii
Doctorii de-abia aşteaptă să mai treci să-i vizitezi
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
**Lux** | 120 | 9.249 |
|
Dieta dupa laparoscopie
Regim alimentar |