sau Inregistrare

• 36 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ioana are nevoie de ajutor in stabilirea unui diagnostic Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Andreea287 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-January 10

Scris 07 January 2010 - 08:26 PM

buna..ma numesc andreea am 23 de ani si sunt mama unui baietel de 6 ani si a unei fetite de 3 ani si 9 luni.in urma cu 5 luni fetita mea a inceput sa se planga de dureri de cap si ramanea blocata cu ochii intr-un punct fix. durerile au inceput sa se inteteasca si sa devina din ce in ce mai puternice intotite si de stari de voma..era lipsita de vlaga si era foarte obiosita ...am mers la oftalmologie si am aflat ca are o hipermetropie dar nu asta era cauza problemelor. mi s-a dat trimitere la bucuresti la spitalul de neurologie obregea.. dupa mai multe investigatii mi s-a spus ca simtomele tind spre migrena si epilepsie..in momentul externarii mi s-a spus NU POT SA SPUN NICI CA-I BINE NICI CA-I RAU......desi nu are un diagnostic sigur i s-a dat spre administrare un anti epileptic DEPAKINE..,,,s-a schimbat semnificativ fetita ..e foarte nervoasa, mananca foarte mult,si e agitata...nu am avut posibilitatea sa mai consult ati doctori ,,venitul lunar este in jur de 700lei din care ne mai raman sa traim 3 persoane si sa platim utilitatile in jur de 300 lei . sunt zile in care nu am ce sa pun pe masa copiilor eu sufar de sindrom aderential post-operator in urma operatiei de cezariana, chisturi ovariene si am probleme cu ficatul in urma extirparii colecistului(am fierea scoasa de aproape 3 ani).traiesc cu teama in suflet ca o tratez pentru o boala si are alta.....am luat o decizie foarte aspra in ceea ce ma priveste dar stiu ca asa ma voi ajuta pe mine si pe fetita mea in primul rand si o alta persoana ...vreau sa donez un rinichi...va rog nu ma judecati gresit iar daca cineva ma poate ajuta in vreun fel rog din tot sufletul sa o faca.

Aceasta postare a fost editata de Darianna: 07 January 2010 - 09:27 PM
Motiv editare: iti inteleg disperarea, dar regulamentul interzice postarea numerelor de telefon si a datelor personale. Ti-am adaugat adresa de mail la profil.

0

#2 Utilizator offline   New Task 

• Daca te enervezi, iti imprumut "Ciocanul".
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 09-August 07

Scris 07 January 2010 - 08:29 PM

Vezi postareaAndreea287, la Jan 7 2010, 08:27 PM, a spus:

...

tu esti acasa acum ?...
0

#3 Utilizator offline   Kahila 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 04-September 07

Scris 07 January 2010 - 09:18 PM

Cere un bilet de trimitere de la medicul de familie pentru un CT(computer tomograf). Va face CT de craniu. Nu fa treaba cu rinichiul.
Copiii au nevoie de tine iar in timp vei ajunge la dializa.

Aceasta postare a fost editata de Kahila: 07 January 2010 - 09:18 PM

0

#4 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 07 January 2010 - 10:38 PM

Vezi postareaKahila, la Jan 7 2010, 08:18 PM, a spus:

Copiii au nevoie de tine iar in timp vei ajunge la dializa.

Mai multe detalii aici:
http://www.copilul.ro/mamici/group_discuss...ouptopic_id=241
http://www.kidz.ro/comunitate/forum/view_t...-disperata.html
http://forum.romedic.ro/arataprod.php?id_c...&anc=127041

Trebuie sa vorbesti mai mult pe forum despre situatia ta. Ca sa te poata ajuta cineva, trebuie in primul rand sa-ti inteleaga mai bine situatia si seriozitatea.

Ai gasit vreun medic in Romania la care ai vrea sa te duci? De ce optezi pentru Turcia, ce au acolo, sau ce medic e acolo?
0

#5 Utilizator offline   florianb 

• Cactus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 06-January 08

Scris 07 January 2010 - 10:51 PM

Din ce oras esti?
0

#6 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 07 January 2010 - 11:13 PM

Vezi postareaflorianb, la Jan 7 2010, 09:51 PM, a spus:

Din ce oras esti?

"buna sunt din apropierea ploiestiului"
http://www.kidz.ro/comunitate/forum/view_t...-disperata.html

Si probabil scrie de la un net cafe sau de la o cunostinta.

Probabil e intr-o situatie critica daca-si vinde si cainele. Nu mai vorbesc de altele...

Aceasta postare a fost editata de Pippo: 07 January 2010 - 11:09 PM

0

#7 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 07 January 2010 - 11:25 PM

Spune-ne, te rog, de ce suma ai nevoie si incearca sa atasezi si un diagnostic, o iesire din spital, o trimitere. Ai trimitere la un medic anume?

#8 Utilizator offline   Dingo25 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-December 08

Scris 08 January 2010 - 10:09 AM

Vezi postareaPippo, la Jan 7 2010, 11:13 PM, a spus:

Probabil e intr-o situatie critica daca-si vinde si cainele. Nu mai vorbesc de altele...

Ea e deja intr-o situatie critica. Ea la 23 de ani (varsta la care majoritatea isi termina facultatea si isi incep cariera profesionala) ea deja are un copil de 6 ani si inca unul mai mic. E trist ca exista astfel de persoane, dar din pacate asta e societatea in care traim. Probabil ca si ea traieste intr-o familie mai dezorganizata de a ajuns in aceasta situatie.
0

#9 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 08 January 2010 - 10:18 AM

Vezi postareaDingo25, la Jan 8 2010, 01:09 AM, a spus:

Ea la 23 de ani (varsta la care majoritatea isi termina facultatea si isi incep cariera profesionala) ea deja are un copil de 6 ani si inca unul mai mic.

Tu chiar crezi ca toata lumea s-a nascut sa mearga la o facultate?????
Vin in State mii de fete tinere cu liceu, abia au 18-19 ani si nici de acolo nu-si amintesc NiMIC ce au invatat, abia stiu sa citeasca si romaneste. Soarta multora nu este cea din povesti si basme sau romane de dragoste. Comentariul tau nu se potriveste deloc aici. Daca n-ai un sfat sau ceva, treci peste postare!!!
0

#10 Utilizator offline   Andreea287 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-January 10

Scris 08 January 2010 - 02:57 PM

da sunt acasa

nu stiu de ce aduceti astfel de argumente...poate si eu mi-as fi dorit sa merg la o scoala sa invat sa am o diploma..daca soarta mi-a fost impotriva ...cu ce sunt eu vinovata ca parintii mei s-au despartit cand euaveam 10 ani ..m-a crescut bunica iar la 14 ani mi-am luat viata in piept de una singura ...de parca nu era de ajuns prin ce trecusem pana atunci...m-am casatorit la 16 ani am avut baietelul..de la nasterea lui au inceput pb ...scandaluri batai ..si multe altele..aveam 17 ani jumatate cand m-am despartit .. am stat cu chirie pana am cunoscut pe acutalul meu sot....ne-am mutat impreuna ...amj divortat de fostul sot cand eram insarcinata cu fetita...de aici alte pb ...nu trecusera 9 luni de la definitivarea divortului pana am nascut fetita ...deci s-a considerat a fi copil din prima casatorie...cand avea 5 luni am scos cert6ificatul pe numele primului sot ...a urmat un sir de procese..ea fusese diagnosticata de cu bronsiolita asmatiforma si am tratat-o ca atare ..lana la 11 luni pana am ajuns cu ea la budimex in stare grava din cauza medicamentelor ....s-a descoperit/banuit ca imi face alergie la ceva ...la scurt timp dupa ce am iesit cu ea din spital am ajuns eu in urgenta m-au opreat ...mi-au scos fierea...si uite asa m=-am trezit la 23 de ani cu fierea scoasa,,sindrom aderential post operator..si cu sistemul nervos la pamant..si cu o gramada de datorii acumulate in timp ..nu e usor sa te lupti cu spitale procese...si de la sdfarsitul lui august anul trecut au inceput din nou pb cu fetita ..pe scurt cam asta a fost si este viata mea...cititi si nu ma judecati ..de indata ce gasesc un scaner o sa atasez si scrisoarea medicala a fetitei si ce mai cereti voi ...

de indata ce gasesc un scaner o sa atasez si iesirea ei din spital si ce mai cereti voi ...nu pot sa spun o suma ..eu nu am avut posibilityatea sa ma intorc in spital cu ea...sau sa ii fac rmn-ul...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 36 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic